ФК Львів - Зоря
12 травня 2009
Матч Львів - Зоря відбувався в межах святкування дня Львова. Леополітанс не могли оминути такої теми теми, тому до звітної гри був підготовлений банер Свято Львова 1256-2009, виконаний в кольорах клубу, міста, зі Святим Юрієм, покровителем міста зображеним на ньому. Цей банер був першим, який Леополітанс підняли на початку матчу. також на секторі перших 15 хвилин висів багатостраждальний банер Ми є Львів, який до того ніяк не вдавалося ніде зачіпити. Зняли його через тиск збоку акаб. Нелекго було пронести банер з текстівкою Leopolis. Неукраїнськомовні полотна на сектор не допускаються ... Чесно кажучи, шмон, який влаштовують старосамбірські акаби, створює враження, що вони просто гонять, що тебе знімає прихована камера.

На секторі, як завжди, прапори, розтяжки, барабан (на цей матч взяли лише 3, але всі нові). Кузьма добромильська цього дня була теж дуже активною - барабани, хлопки, цікаві заряди. Непогано виходили вперше переклички Слава Україні, щоправда тільки з одною трибуною, інша дрімала. З луганчанами не вийшло. Взагалі акустика стадіону досить специфічна.

Що вдавалося на славу - це слем. Бувало всяке, але цього разу це було щось. На початку 2 половини матчу Леополітанс репрезентували розтяг "Сятий Юр нам допоможе, Зорю Луганьск ми переможем". Зрештою, футболісти повністю виправдали наші очікування. Команда перемогла 3:1 і цим дуже всіх порадувала. Віра в команду і підтримка зіграла свою роль - Львів перемагає три матчі поспіль.

Оформлення гостьового сектору - FCZL on tour , Black & White Ultras і банерок з емблемою клубу. 7 осіб на гостьовому секторі, більшість ігрового часу - на торсі.

Cектор ФК Львів



Cектор Зорі