ФК Львів - Динамо
26 травня 2009
На матч з Динамо Леополітанс особливо не готувалися, хоча матч, безумовно, обіцяв бути важливим. На секторі в цілому зібралося близько 55 осіб, хоча зі Львова виїхало 45 суппортерів. З нового на секторі - 3 потужні барабани, були деякі нові прапори. З банерів вивісили лише монограму FCL. 1 тайм провели доволі непогано, в другій половині довго збирались, бо хлопці, які вийшли за периметр сектору акабс не пропускали. Взагалі всі в передчутті дербі, матч з Динамо промайнув якось непомітно. Те, чого не хотіло керівництво Львова, гравці, та й фани, зрештою, - вирішувати питання залишитися в Прем'єр-лізі чи ні, буде вирішуватись в матчі з Карпатами.

Фанів Динамо на стадіон пускати не хотіли, мотивуючи це тим, що на гостей з Києва не очікували. Після довгих розмов одного хлопця з одним із міліціянтів, киян все ж таки запустили на територію стадіону, де перевіривши кишені та рюкзаки, знову вигнали за межі території, відповівши що працівники Динамо не бажають бачити фанів на цьому матчі. Проте, через деякий час пообіцяли впустити, за умови наявності квитків. Підійшовши до каси кияни не знайшли ні касирши, ні квитків. Знову посперечавшись з міліцією і працівником клубу ФК Львів, гостям все ж таки винесли квитки.

Зібравши усіх до купи, повели до гостьового «сектору», біля нього стояв бас, в який кожному потрібно було зайти для «медогляду». Отже зайшли гості на сектор десь на п’ятій хвилині матчу. До речі сектор дуже схожий на гостьові сектора в Польщі. Зверху сітка, за спиною сітка, по-боках сітка, спереду також сітка. Одним словом клітка. Було розвішено банери KCS, VIVA та WHITE/BLUE. На початку другого тайму приєднались ще хлопці з Києва, яких чомусь не запускали на сектор під час першої половини гри. Зібралось в сумі 50 чоловік (кияни + хлопці та дівчата зі Львова). Це трохи додало потужності шизі. На 82-й хвилині гол забиває Гіоане. Акаберам біля нашого сектору це не подобається, починається провокація з їхньої сторони. Але нічого цікавого не відбулося.

Після гри до нас підійшли деякі гравці подякувати киянам та подарувати футболки. Гіоане не побачивши сітку над сектором, закинув саме на неї, після чого дуже сміявся разом із фанами. Інші гравці вирішили не ризикувати, тому віддали просто в руки. Після матчу тримали гостей дуже довго, близько години. Після чого посадили в дві маршрутки і відвезли до вокзалу у Львові.

Cектор ФК Львів



Cектор Динамо