Україна - Туреччина 0:3 (12.08.2009) Товариська зустріч
13 серпня 2009
Черговий раз активність фанів показує, що матчі національної збірної потрібно проводити не в столиці, в регіони зможуть забезпечити значно кращу підтримку команді. Кияни очікувано пасивно поставились до гри жовто-синіх. Сектор зібрався, але склад цього сектору був далеким від ідеального, що вплинуло як на звук так і на візуальну складову.

На перилах, що вже стає традицією, було розвішено жовто-сині банери (Київ, Бровари, Черкаси) і ще кілька полотен. На початку зустрічі розгорнули текстовку Артему Мілевському "Тьома, співай голосніше!", а далі вж до фінального свистка важко пригадати події варті уваги, до того ж результат не навіював оптимізму. Хіба що в перерві умудрились забрати у турків їх прапор, але у розумних людей вистачило розуму завадити карланам його спалити... Після цього з 20 турків караулили над сектором з думкою про помсту.

Самі же турки на своєму облюбованому секторі також не дуже активно заохочували своїх гравців до перемоги. Більшість гостей були на клубних футболках, а на вінілових банерах вони тримали... рекламу закладу, що продає шаурму в Києві.

Так і не дочекавшись голів у ворота Туреччини найбільш активні піромани чекали 88-ї хвилини. (Стюарди вже по звичці щимили всіх на вході в 20-й сектор, обшукуючи там кузьму з ніг до голови, а в цей час фани розташувались на 22-му, тому занести піро було не складно). В призначений час загорівся стробоскоп, 5 файерів і дим, але при виді стюардів, що зайшли на сектор, палії швиденько позбулися своєї піротехніки, викинувши її на бігову доріжку.

От в принципі і все. Замість після мови варто відзначити ще один факт - перед матчем прямо на стадіоні до окремої групи хлопців підійшли люди в штатському, показали документи співробітників СБУ і попросили дати свої дані. Активно занотували все в блокнотик, і, що найбільше насторожує, списали у всіх номери IMEI мобільних телефонів. Тобто тепер при бажанні органи можуть знати місцезнаходження тієї чи іншої людини. Тому пильнуйте себе, і носіть в карманах запасні Nokia 1100 чи Siemens C45.

Cектори України



Cектор Туреччини