ФК Львів - ФК Харків 2:1 (27.09.2009) Перша ліга. Тур 12
30 вересня 2009
На відміну від матчу з "Нафтовиком", Leopolitans зайняли своє місце на «офіційному» фан-секторі Княжої Арени в Добромилі, хоча приїхали далеко не повним складом. Та все ж на фан-секторі цього дня розташувалось 50 осіб (з них десяток фан-клубу). Було вирішено підтримати команду в нестабільну для неї хвилину, організувавши потужне шоу на вихід команд. Але все зіпсували акаби.

Знову шалений шмон при вході на стадіон, на самій арені і при вході на сектор. Змушували знімати взуття. З сектору в туалет випускали не всіх, а якщо випускали, то йшли за цими людьми і при виході звідти ще раз обшукували. Але навіть в таких умовах вдалось пронести піро. Однак велика кількість акабів на секторі зробила своє діло і все піро було конфісковано (крім одної рдг, яка і так не загорілась). Благо, вдалося повернути людей на сектор. Тому так і залишився висіти секторник, який готували під використаня піро. На ньому зображено 11 лицарів Тевтонського ордену на конях зі щитами, на яких герб Львова. Банер малювався на цираті. Розмір – 25х3. В кінці 1-го тайму через те, що задумка не вдалась, секторник зняли, тому залишилось три лицевих.

Щодо звуку, то впринципі середній. Деякі заряди ішли дуже добре, як для такої кількості, особливо переклички «Слава Україні!».

Гостей з Харкова, на диво, не було.

Cектор ФК Львів