Ворскла - Арсенал 0:1 (17.10.2010) Прем’єр-ліга. Тур 13
21 жовтня 2010
За кілька днів до матчу в небайдужих вболівальників виникла ідея провести автопробіг перед грою. За допомою Інтернету було анонсовано подію і в потрібному місці зібралося не мало не багато 12-ть екіпажів. Дуже на допомогу прийшли маленькі прапорці які біло-зелені роздали по дві штуки на машину, що візуально прикрасило автоколонну. Маршрут пролягав через великі мікрорайони в центр, а звідти вже до стадіону. Сподіваємось, що подібна ініцітива буде продовжуватися і надалі!

Що до самої гри, то на секторі господарів зібралась досить таки значна кількість фанатів , два тижні без футболу і чудова погода далися взнаки. На матчі було вирішено зробити подвійну банерну лінію та юзати маленькі прапори, що, безсумнівно, зробило сектор яскравіше. Також протягом гри періодично використовувалися великі прапори. Сектор ворсклян не зупинявся ні на хвилину, були спроби ввести нові заряди, які значно додали драйву шизі на секторі, але ще треба вдосконалити їх виконання.

Наприкінці матчу один з нових зарядів “Зелено-білі вперед!" пролунав 10-ти хвилинним нон-стопом. Ніхто навіть не звертав увагу на забитий гол у ворота Ворскли на останніх хвилинах та черговий безглуздий програш – полтавчани фанатіли для себе, у своє задоволення. А що ще залишається?

Вперше з початку сезону виїзд пробили фанати Арсеналу, близько 60 чоловік поділились на 2 сектори, на одному з яких поряд з прапором Хорватії і банером Mad Rebels весь матч провисів червоно-чорний прапор.

Автопробіг перед матчем



Cектор Ворскли


Cектори Арсеналу