Легія - Полонія В 1:0 (06.03.2011) Чемпіонат Польщі. Тур 16
09 березня 2011
Перед матчем у газетах багато писали про «дербі». Ніхто не заперечує, що матч з Полонією для Легії є дуже важливим, проте як «дербі» його називати важко через малу кількість прихильників та розташування Полонії у м. Гродзіськ.

Прихильники Легії збиралися о 12-й годині – за 5 годин до початку матчу і за 3 години до відкриття воріт стадіону. Приблизно в цей же час під своїм стадіоном збиралися гості. На арену Легії вони приїхали автобусами і одразу ж зайшли на сектор. Їх кількість (близько 1400) була набагато більшою ніж зазвичай (50 чоловік з Познані). У місті їх не було "ні видно ні чутно". Що стосується підтримки команди, то багато вони не продемонстрували – їх було чутно 2-3 рази за весь матч. Але при цьому всі були вдягнені в однакові шапки у кольорах клубу та чорні кенгури.

Перед входом на стадіон фани Легії влаштували збір для дітей з дитячих будинків. Загалом на стадіон вони провели 20 дітлахів з дитбудинків №1 і №19. На вихід команд господарі зробили модульне шоу. Зверху підняли два банери "В цьому місті одна влада. Ми – влада, а ви хто?". Посередині з кольорових прапорців був викладений напис "Legia".

Гості на кілька хвилин підняли розтяжки у своїх кольорах. Протягом матчу цю композицію вони повторювали двічі.

Як і слід було очікувати, незважаючи на заборони керівництв обох клубів, під час матчу фани обох команд не соромилися скандувати образливі заряди своїм супротивникам та підколювати їх. Після забитого м’яча на трибуні господарів запалили кілька фаєрів.

Під кінець матчу фани Легії влаштували пірошоу. За 3 хвилини до кінця матчу в хід пішли усі прапори і запалили усе, що було. Декілька димів викинули на поле, в результаті чого матч зупинили на пару хвидин, а після гри поставили питання про закриття стадіону для фанів на декілька наступних турів (привіт Євро). Тренер Легії у післяматчовому інтерв’ю зазначив, що вболівальники побачили, що команда фізично сідає і створили їй невеличку перерву :).

Сектори Легії



Сектори Полонії