MagShop Report On Tour #10
22 січня 2012
Вийшов у світ черговий, новорічний, номер журналу футбольних і навколофутбольних мандрів по стадіонах усього світу. Новорічні свята вже позаду, а це означає, що нас чекає новий футбольний сезон, нові подорожі, стадіони, матчі. До вашої уваги літопис того, де редакція журналу вже побувала.

Пізня осінь і зимова пору року у нас традиційно обділені футболом, але редакція встигла застати ще кілька подій року, що минув, футбольні матчі в Новомосковську, Кременчуці, Олександрівці та Запоріжжі до вашої уваги. Додавши до них менш популярні регбі і баскетбол, отримали результат, який перевершив всі очікування, і в продовженні теми можна прочитати відмінні матеріали про історію РК Дніпро, склад якого майже повністю складається не просто з футбольних фанатів, а з однієї з кращих ОФ банд Україні, а також огляд баскетбольної фан-сцени Україні від лідера трибуни київського Будівельника. Враховуючи те, що навколо цих видів спорту на тлі футболу існує певний інформаційний вакуум, дізнатися про них більше з перших вуст буде вкрай цікаво.

Традиційна рубрика «Гастарбайтер» на цей раз видала репортажі вояжерів з Бургаса, Кембриджа, Стокгольма, а також вільнюський дубль з футболу та баскетболу від різних авторів. В другій частині журналу продовження литовських матеріалів номера, - інтерв'ю з беззмінним лідером вільнюського Жальгіріса Сторосом, який ще за часів СРСР був на зелено-білої трибуні свого клубу і знає про її становлення як ніхто інший. Також читайте розмову з одним із лідерів «Коміті» 90-х років, який вправно керував своєю локальною бандою «Combat 87» і при цьому встиг видати загальномакедонський фанзін «Мак тіфо» в 1997-му році. В продовження теми розповідь про першу настільну гру про ультрас, що вийшла зовсім недавно в Італії. ONLY FOR RADICALS! Пивна сторінка на цей раз присвячена пивоварам Вірменії. Традиційно в ній трохи історії, асортимент і дегустація.

Замовити журнал досить просто, це можна зробити:
- На цьому форумі в ПП
- На сайті http://magshop.appee.ru
- Надіславши листа на мило fanzines@mail.ru
- Або залишивши своє передзамовлення тут http://vkontakte.ru/public34333254

Оплата здійснюється через картку ПриватБанку, після чого потрібно надіслати дані для доставки перевізником Нова Пошта, і вже на наступний день журнал буде відправлений вам, а ще через добу-дві він буде у ваших руках. Також ви можете замовити попередні випуски, зокрема: