Таврія - Арсенал 1:1 (17.03.2012) Прем’єр-ліга. Тур 23
20 березня 2012
Найтриваліше міжсезоння виявилося саме у Таврії, пов'язане воно з скасованим поєдинком проти донецького «Металурга». Виходячи з того, що на виїзному матчі у Львові були одиниці - більшість уболівальників чекали з нетерпінням саме домашнього поєдинку. Хто б і що не говорили про очікування старту весняної частини Чемпіонату України, спустошені трибуни «Локомотива» свідчили про те..., про що свідчили. Грали кримчани з прямим конкурентом, грали за шість очків, грали після затяжного міжсезоння, ще й в таку-то погоду... на напівпорожньому стадіоні.

Два десятки прапорців в червоно-біло-синіх кольорах трохи скрасили трибуну господарів в цей сонячний день. Прозвучали на цьому матчі нові заряди і пісні, які репетирували в міжсезоння. У першому таймі був піднятий текстовик «Справедливість не для всіх?!», Який зовсім недавно (15 березня) використовували на пікеті біля стін Верховної Ради АР Крим у Сімферополі. Пікет в знак протесту проти байдужості влади до надзвичайної по своїй жорстокості спроби вбивства 18-річної Оксани Макар в Миколаєві і для позначення надзвичайно складної соціальної ситуації в країні. Нагадали громадськості на повний голос сімферопольської трибуни і про проблеми сім'ї Павличенків, яка бореться за правосуддя в стінах Голосіївського районного суду. До відома, буквально недавно, 13 березня, відбулося чергове засідання. «Свободу чесним. Свободу Павличенко!»

За традицією відбулися переклички з сусідніми секторами, - дуже слабо. Крім того у Таврії з’явився альтернативний сектор, близько 70 чоловік вболівали на 9 секторі. Гостьова трибуна так і залишалася порожньою до фінального свистка.

Cектори Таврії