З чистого листа
04 листопада 2014
З чистого листа! Ультрас-портал ULTRAS.ORG.UA припиняє своє співробітництво з ВК-пабліком Ультрас України. Майже два роки співпраці не пройшли дарма, тим не менш модератори нашого порталу одноголосно вирішили почати з нуля. І почати одночасно в двох соцмережах - ВК (http://vk.com/ukrultras) та ФБ (http://fb.com/ukrultras), причому основний упор буде робитись на останню.

На даний момент команда ULTRAS.ORG.UA - це фанати з Києва, Львова, Харкова, Запоріжжя, Полтави, Тернополя, Івано-Франківська та Сімферополя. При чому практично кожен є лідером певної ультрас-банди в своєму місті. У нас практично не буде реклами, тупих приколів, сумнівних голосувань і фоточок з цицьками для привертання уваги. Ми не женемось за кількістю підписників і оперативністю інформації - наша задача найбільш повно і достовірно висвітлювати події української фан-сцени, чим ми і займаємось вже більше семи років.

Зараз ми завершуємо всі приготування і з наступного тижня плануємо розпочати повноцінну роботу. Тому підписуйся і розповідай друзям про наше існування!

З.І. Ми шукаємо php-програміста, якому було б цікаво на волонтерських засадах втілити в життя наші ідеї, на які у мене особисто не вистачає часу вже котрий рік. Також порталу потрібні модератори на українські аматорські ліги і для огляду подій у світі.