Фанатський турнір з футболу Кубок Кривбасу
24 березня 2015
14 березня 2015 року на залитому дощем полі пройшов турнір під назвою "Кубок Кривбасу". Основними цілями турніру було зібрати кошти на амуніцію для одного з хлопців з руху Кривбасу, який знаходиться на Донбасі.

На гроші, які вдалося зібрати, вже куплені потрібні речі і передані побратиму на Донбас. Так само, організатори сподіваються, що подібними заходами можна буде достукатись до спортивних керівників Кривого Рогу й України і переконати їх повернути улюблений містом клуб на футбольну карту нашої країни, або хоча б області.

Стосовно самого турніру, то участь у ньому взяло 5 команд (три локальні, і дві команди з інших міст). В гості завітали друзі з Луганська та Кіровограда. Турнір проводили по системі чемпіонату, так що всім командам вдалося поборотися між собою. В напруженій боротьбі чемпіонство вирвала команда "Jolly Gang", перемігши у вирішальному матчі гостей з Луганська. Всі учасники турніру отримали задоволення від проведеного часу!

Організатори також сподіваються, що це не останній подібний турнір, запрошуючи всіх, кому не байдуже ім’я футбольного клубу Кривбас, на майбутній турніри.