Україна - Люксембург 3:0 (14.06.2015) Відбір до Євро-2016
15 червня 2015
Черговий матч збірної викликав ажіотаж серед місцевих. Цілий день по місту можна було спостерігати групи людей людей на кольорах і туристів. Після фіналу КУ були вжиті заходи безпеки. Перед входом побільшало міліціонерів, шмонали теж дуже довго, на сектор можна було зайти тільки при пред’явленні квитка (хоча, може то кияни відвикли від такого).

Стадіон заповнений майже на максимум (не рахуючи 8 закритих секторів). Активних фанатів було не більше 100, і через те, що фанатські сектори були зачинені, вони розташувались під кузьмою. Перед матчем стюардам не сподобалась така активність, і вони намагались не дати людям пошизіти, але кілька аргументів від фанів, і стюарди відчепились. Була делегація з усієї єдиної країни: Львів, Київ, Харків, Луганськ, Донецьк, Чернівці (вибачте, кого не дописали). Кузьма активно гнала команду, і фанатський сектор майже не було чутно. Були переклички СУ-ГС, виконання хіта про путіна, який підтримав весь стадіон, і голий торс на останні півгодини матчу. Після фінального свистка до сектора ніхто з футболістів не підходить, лише плескають із центру поля. Якщо в Люксембурзі є щось типу ультри, то вони проігнорували цей матч. Не було помічено жодного виїзного фаната. Натомість, на гостьовому секторі сиділи воїни із зони АТО.

П.С. Приблизно 50 активних фанатів з різних міст так і не змогли потрапити на матч через відсутність квитків і небажання стюардів іти на компроміс. Змогли пройти лише 3 людини, які зайшли на 70-й хвилині.