Перша та друга ліги. Тур 15
05 листопада 2015
Вже традиційно фанати Вересу підготували перф на домашню гру своєї команди. Ці хлопці стверджують, що ніколи не зупиняться. Чим ближче кінець року, тим цікавішими стають і виїзні ігри. Серед інших рухів виділились цього разу фанати Буковини та Арсеналу з Білої Церкви. Загалом, ми маємо, що розповісти вам про кожну гру, а точніше, про події на трибунах. Отож, про все це ви можете прочитати у нашому черговому звіті.

ПЕРША ЛІГА


Маріуполь - Краматорськ 1:1 (01.11.2015)
Фанати Авангарду дуже весело пробивали цей виїзд, скориставшись не однією «собакою». На сайті клубу навіть є детальний звіт з описом всіх пригод хлопців. Виїзд пробивало 5 фанатів, але у Маріуполі до них приєднались побратими, котрі беруть участь в АТО, але не забувають про свій рух. Загалом, на гостьовому секторі було 11 фанатів Авангарду. На жаль, ми не маємо фото із сектору господарів, але, зі слів гостей, атмосфера на їх трибуні була просто шаленою.
Фанати гостей

Гірник - Зірка 0:0 (01.11.2015)
І знову ми не маємо фото із сектору однієї із сторін, і знову господарів. Але точно можемо сказати, що активна підтримка та переклички з гостями були непогані. Щодо гостей, то до Кривого Рогу приїхало 23 фанати Зірки. Наприкінці першого тайму відбулась невеличка сутичка з місцевим бидлом, але після втручання людей у погонах гості повернулись на свій сектор. Загалом, незважаючи на кількість людей, атмосфера на гостьовому секторі була дуже драйвова.
Фанати Зірки

Оболонь - Нива Т 2:2 (01.11.2015)
Дуже напружена гра видалась для господарів, а ще складніший матч чекає пивоварів на цих вихідних. Кияни викладались на всі 100%, так само, як і гості, котрих з Тернополя приїхало близько 20 осіб.
Фанати Оболоні
Фанати Ниви

Гірник-Спорт - Геліос 1:1 (01.11.2015)
Кому пощастило, так це фанатам Геліоса. Останнім часом хлопці дуже серйозно зайнялись активною підтримкою на виїздах, тому на цей матч фанати поїхали організовано, на басах. Щодо господарів, то в них така сама ситуація, як і вже була: фанати точно є, але як і що відбувалось, ми сказати не можемо.
Фанати Геліоса

Дніпро Ч - Полтава 2:1 (31.10.2015)
Кількість людей не радує знову, але шиза була досить бадьорою, однією з найкращих в цьому сезоні. В результаті, заслужена перемога господарів. Дуже неспокійним видався виїзд фанатів Полтави, але тільки не для них, бо їм було весело. А ось працівникам Укрзалізниці - не дуже…
Фанати Дніпра
Фанати Полтави

Суми - Динамо-2 2:1 (31.10.2015)
Сумські переживають не кращі часи, бо на домашній трибуні збирається не більше 20 чоловік. Але, варто відзначити, вони не опускають рук та продовжують дуже активно підтримувати свою команду, малюють банери, катають виїзди. Із киян на виїзді був один хлопець.
Фанати Сум

Десна - Миколаїв 0:1 (01.11.2015)
Ультрас Десни пробують перезавантажитись і кардинально змінити свій рух, у хлопців ще багато планів та ідей щодо розвитку сектору, поки ж робота ведеться, в першу чергу, в напрямку дисципліни на секторі. Щодо гостей, всього декілька фанатів мали можливість пробити цей виїзд. Відзначимо, що на гостьовому секторі були і фанати з Криму зі своїми банерами.
Фанати Десни
Фанати гостей


ДРУГА ЛІГА



Кристал - Арсенал БЦ 2:0 (31.10.2015)
13 фанатів Арсеналу пробили виїзд до Херсону і з такою кількістю людей навіть влаштували невеличке піро-шоу. Фанати господарів, хоч і без візуальних шоу, але теж дуже добре підтримували свою команду.
Спільне фото фанатів обох команд
Фанати гостей

Кремінь - Арсенал 1:0 (31.10.2015)
Останнім часом ми рідко бачимо фото фанатів Кременю в мережі. Отакі світлини знайшли на офіційному сайті клубу, які вже є...
Фанати Кременя

Реал Фарма - Буковина 3:2 (31.10.2015)
Близько 20 фанатів Буковини пробили виїзд до Одеси. Чудово виглядав дрес-код гостей, одразу видно, що приїхав один єдиний рух.
Фанати Буковини

Скала - Нікополь 2:1 (01.11.2015)
На диво, ми маємо одну фотографію із сектору господарів. Відомо також, що фанати Скали влаштували невеличке піро-шоу.
Фанати Скали

Верес - Інгулець 2:0 (31.10.2015)
Фанати Вересу більше трьох років чекали і билися за відродження клубу і зараз, незважаючи на заяви скептиків, вони мають свою команду, яка ще й закінчує 2015-й рік на третьому місці. Після озвученої Кварцяним "пустелі Гобі" про Рівне, у них відродилось все. Цьому і присвячений перф "Вовки прокинулись". Сподіваємось, що це послужить прикладом багатьом рухам, які залишились без команди. Щодо перфу "Військо Нескорених", то його мало хто зрозумів із пересічних глядачів.
«Впродовж сезону фанати малювали кожної гри по новому прапору, з новим персонажем - героями, які відіграли величезну роль для Рівненщини. Всі вони були вірні своїй ідеї і Україні до самої смерті. На цю гру рівняни підняли всі ці прапори одночасно. Саме цим героям і присвячений цей перф. Їх імена і подвиги пам’ятатимемо вічно» - прокоментували фанати Вересу. А через півтори гоидни після фінального свистка на стадіон завітали непрошені гості - фанати Арсеналу пробили лівак і планували помститись рівнянам, втім, нормальної сутички не вийшло, завершилось все взаємним перекиданням каміння через паркан.
Фанати Вереса
Фанати гостей