Перша ліга. Тур 17
17 листопада 2015
Поки вся увага футбольної спільноти була прикута до ігор національної збірної, пройшов 17-й тур в Першій лізі - передостанній в цьому році. Нарешті редакції вдалось роздобути фото із сектора маріупольського Металурга, також досить чималий сектор зібрали кияни на грі Динамо-2. Щодо виїзної активності, то найбільше людей на виїзд в цьому турі вивезли фанати черкаського Дніпра, майже 30 носів.

Динамо-2 - Десна 3:1 (13.11.2015)
Протягом всього сезону команда Динамо-2 мала активну підтримку, не тільки на домашніх матчах, а й на виїзних. Відношення самих гравців до такої підтримки було неоднозначне. Хтось радів, а хтось навпаки казав, що фанати лише заважають. Варто відзначити, що чим більше збиралось фанатів на іграх, тим краще ставали взаємини між гравцями та трибуною. Цього разу, у дуже незручний час у п’ятницю, на столичному стадіоні зібралось декілька десятків киян та трохи менше гостей із Чернігова. Протягом всього матчу була активна підтримка з обох сторін. Після фінального свистка фанати киян запросили футболістів до себе, щоб зробити колективне фото.
Фанати Динамо
Фанати Десни

Нафтовик - Миколаїв 0:0 (14.11.2015)
Ми маємо лише таку світлину, зроблену під час трансляції матчу, тому сказати щось про фанатів господарів досить важко. Як нам відомо, фанати гостей цей виїзд не пробивали.
Фанати господарів

Полтава - Тернопіль 1:0 (14.11.2015)
Три фанати ФК Тернопіль пробили виїзд до Полтави. В черговий раз вони доводять, що активно підтримувати може один, двоє чи троє фанатів. Щодо господарів, то їх було трохи менше, ніж на попередньому домашньому матчі.
Фанати Полтави
Фанати Тернополя

Зірка - Гірник-Спорт 1:3 (14.11.2015)
Перед матчем відбулась традиційна хода до стадіону. На обох секторах господарів стало помітно менше людей. Але в цілому загальна атмосфера від того не постраждала, стало ще більше прапорів, які фанати виготовляють вручну. З Комсомольська приїхало двоє фанатів.
Фанати Зірки
Фанати гостей

Гірник - Краматорськ 1:1 (14.11.2015)
Фанати Авангарду, прихопивши з собою лише банер, присвячений Степану Чубенку, пробили цей виїзд. Щодо господарів, то їх було не набагато більше, ніж гостей.
Фанати господарів
Фанати гостей

Геліос - Суми 3:2 (15.11.2015)
Фанати Зорі вирішили підтримати гостей із Сум, які переживають не кращі часи, і приїхали за місто на гру з харківським Геліосом. Під «охороною» вже не існуючої міліції фанати обох команд активно підтримували своїх протягом всього матчу до останніх хвилин.
Фанати Геліоса
Фанати Сум

Нива Т - Дніпро Ч 1:1 (15.11.2015)
Три десятки фанатів з Черкас пробили виїзд до Тернополя. Чомусь багато рухів вивозять велику кількість людей саме до цього міста. Яка була підтримка у господарів, ви можете побачити, переглянувши відео.
Фанати Ниви

Фанати Дніпра

Маріуполь - Оболонь 1:0 (16.11.2015)
На жаль, за декілька місяців ми бачили фанатів Металурга лише у першому турі, і ось зараз. Можливо, на те є свої об’єктивні причини, але одне залишається незмінним - це активна підтримка маріупольського клубу. Не дивлячись на складну політичну та військову ситуацію навколо Маріуполя. Щодо гостей, то фанати Оболоні, котрих було 4, подолали найбільшу відстань у цьому турі.
Фанати Металурга
Фанати оболоні