Перша ліга. Тур 19 та Друга ліга. Тур 16
30 березня 2016
Поки команди Прем’єр-ліги відпочивають або грають товарняки, вся увага на минулих вихідних була прикута до матчів першої та другої ліг. Як і очікувалось, майже всі рухи підготували якесь шоу, а деякі спромоглися здивувати навіть на виїзді. Незважаючи на гарні перфоманси інших рухів, центром уваги всієї фан-спільноти стала зустріч Енергії з Кристалом. Детальніше про кожен матч читайте у нашому невеличкому звіті.

ПЕРША ЛІГА

Динамо-2 - Нафтовик 0:0 (26.03.2016)
Майже одночасно з грою Динамо-2, що проходила на базі столичного клубу, у Києві проходила зустріч основної команди киян. Тому ніхто і не очікував, що будуть бажаючі підтримати другу команду. Останнім часом з’являється все більше охочих підтримати Динамо-2 не тільки дома, а й на виїзді. Цікаво, що кожного разу це різні люди.
Фанати господарів

Полтава - Миколаїв 1:0 (26.03.2016)
Цікаво пройшов матч у Полтаві. Гостей перед самим початком зустрічі сповістили про те, що секторів не буде і вони будуть стояти просто за полем. Фанати Миколаєва розмістились біля краю поля, але потім їх змусили перейти за паркан і спостерігати гру звідти. Також до гостей приєднались фанати з Криму. Щодо господарів, то фанати Полтави намалювали невеличкий банер та спалили декілька димів.
Фанати Полтави
Фанати гостей

Геліос - Десна 0:1 (26.03.2016)
Фанати господарів вирішили влаштувати трохи хардкору, після слему запалили піро та рдг, випадково підпалили сидіння, після чого майже всі були оточені мусорами, але пізніше відпущені. На цей виїзд до Харкова приїхало 12 фанатів Десни, один з них відзначив на цьому виїзді свій День народження. Загалом, хлопці показали гарний рівень підтримки.
Фанати госопдарів

Фанати Десни

Зірка - Суми 2:0 (26.03.2016)
Обидва рухи Зірки провели марш містом до стадіону, шкода тільки, що окремо один від одного. Під час самої гри фанати із сектору Вулканів активно використовували прапори та голосовий супорт. А ось хлопці з Iron Star вирішили зробити таке собі шоу за допомогою різнокольорових димів. Вийшло справді непогано. 14 фанатів із Сум пробили цей виїзд.
Фанати Зірки
Фанати Сум

Маріуполь - Дніпро Ч 1:1 (26.03.2016)
На виїзд приїхало близько 25 фанатів Дніпра. Незважаючи на результат, атмосфера була чудовою.
Фанати гостей

Гірник - Гірник-Спорт 3:1 (26.03.2016)
5 фанатів гостей пробили цей виїзд.
Фанати господарів
Фанати гостей

Оболонь - Краматорськ 1:1 (26.03.2016)
Майже два десятки фанатів гостей - дуже гарний показник для руху Авангарду. Незважаючи на труднощі з дорогою, вони проявили себе доволі гарно та протягом всього матчу активно підтримували свою команду. На жаль, те ж саме не можна сказати про фанатів Оболоні. Більшість часу вони просто мовчки спостерігали гру.
Фанати Оболоні
Фанати гостей


ДРУГА ЛІГА

Енергія - Кристал 3:0 (26.03.2016)
Цю тему вже обговорювали на всіх фанатських ресурсах. У вільному доступі є відео та версії обох сторін, тому немає сенсу їх повторювати чи ставати на чиюсь сторону. Але, якщо в двох словах, то матч було перервано через сутичку обох секторів між собою та з правоохоронцями.
Бійка між фанатами
Фанати господарів
Фанати гостей

Інгулець - Барса 2:0 (26.03.2016)
Матч пройшов доволі спокійно та активно водночас.
Фанати господарів

Нікополь - Верес 0:1 (27.03.2016)
Фанати Вересу знову нагадали всім про себе, ледве не зірвавши гру на виїзді великою кількістю піротехніки та диму.
Фанати гостей

Буковина - Скала 0:0 (27.03.2016)
Фанати Буковини продовжують тримати марку. Декілька місяців відпочинку дали фанатам можливість гарно підготуватись до цього матчу та зайнятись нагальними справами, пов’язаними з рухом. Великий банер із написом: «Віра твоя - в наших серцях, лише за тебе Буковино до кінця», кольорові дими та піро разом із сильною голосовою підтримкою зробили цей матч ще кращим. Щодо гостей, то до Чернівців приїхало 30 фанатів Скали.
Фанати Буковини

Фанати Скали