Прем’єр-ліга. Тур 20 та Кубок України.1/4 фіналу
07 квітня 2016
Цікавий видався тиждень, особливо для фанатів Динамо та Олександрії. Результати матчів - це зовсім інша розмова, нас же цікавить все, що відбувалось на трибунах, і матчі в Олександрії виділяються cеред інших поєдинків. Не сиділи, склавши руки, й інші фанати українських клубів. Хтось малював банери, хтось проносив піро на стадіон, а хтось просто дуже довго їхав на дальній виїзд. Детальніше читайте у черговому звіті.

Прем’єр-ліга

Шахтар - Металіст 1925 8:1 (01.04.2016)
Той, хто так призначає час проведення матчів, точно не бажає, щоб у команд була гарна підтримка. Звичайно, це не є причина, щоб не підтримати свою команду, але всім відомо, що ігри у будній день набагато менш відвідувані, ніж на вихідних. Не дивлячись на це, фанати обох команд знайшли можливість приїхати та підтримати своїх хлопців.
Фанати Шахтаря
Фанати Металіста

Ворскла - Сталь 0:0 (02.04.2016)
Дуже поріділи ряди фанатів Ворскли, сподіваємось, що цей матч є, скоріше, виключенням з правил. А ось фанати Сталі вже звикли катати хорошою кількістю на «домашки», тому без проблем приїхали у гарному складі і на цей виїзд.
Фанати господарів
Фанати гостей

Зоря - Карпати 4:1 (02.04.2016)
Ультрас Зорі на таких матчах завжди не багато, але запорізькі фанати приходять підтримати своїх побратимів, незважаючи на проблеми з керівництвом стадіону, яке намагається не допускати на трибуни людей в атрибутиці запорізького Металурга. Кілька десятків фанатів Карпат, більшість з яких були у зеленому, гарно підтримали свою рідну команду на неблизькому для них виїзді.
Фанати Зорі
Фанати Карпат

Олександрія - Динамо 0:2 (02.04.2016)
Матч в Олександрії став окрасою туру, адже фанати обох команд підготували шоу. На початку матчу і на секторі Олександрії, і на секторі гостей було піднято банери, прикріплені до даху. Місцеві фанати ще й підсвітили своє полотно стробоскопами. Варто відзначити, що, скоріш за все, це перше подібне шоу на виїзді. Також на трибунах було багато піротехніки - кияни, яких приїхало близько 400 чоловік, палили після кожного з голів у ворота суперника, а наприкінці матчу фанати обох клубів запалили ще раз.
Фанати господарів

Фанати Динамо


Волинь - Чорноморець 1:1 (03.04.2016)
Дивно, що з цього матчу так мало фото у мережі. Бо і фанати Волині, і гості під час матчу знатно запалили. Не так масштабно, як кияни в Олександрії, але теж не залишили ні глядачів, ні футболістів байдужими.
Фанати господарів
Фанати гостей


Кубок України.1/4 фіналу

Шахтар - Ворскла 1:2 (27.03.2016)
Матч-відповідь 1/4 Кубку України між Шахтарем та Ворсклою після поразки полтавців у першій грі з розгромним рахунком перетворився на формальність. Втім, на трибунах столичного стадіону Оболонь все одно зібралось достатньо людей, які бажали подивитись цей матч. Не залишили своїх улюбленців без підтримки і фанати обох клубів.
Фанати Шахтаря
Гостьовий сектор (фанати Ворскли)

Зоря - Волинь 5:0 (06.04.2016)
Знову не так багато, як хотілось би, фанатів Зорі на трибуні. Небагато було і ультрас Волині. Але погодьтесь, пробивати такі дальні виїзди у середу важкувато.
Фанати Зорі
Фанати гостей

Дніпро - Сталь 4:1 (06.04.2016)
Для фанатів Сталі Дніпропетровськ став майже рідним містом. Вони без проблем змогли вивезти декілька десятків фанатів на цей виїзд. На жаль, фото дніпрян так і не знайшлось.
Фанати гостей

Динамо - Олександрія 0:1 (06.04.2016)
Матч-відповідь в Олександрії завершився сенсацією - Динамо покидає турнір. Незважаючи на будній день, майже дві сотні киян пробили цей виїзд, аби побачити ганебну гру своєї команди. Чудова банерна лінія і потужні заряди, а наприкінці матчу - пірошоу, скоріше з відчаю, ніж з радості. Олександрія ж святкувала цього вечора на повну, але в плані подій на трибунах нічого особливого місцеві фанати не готували.
Фанати господарів
Фанати гостей