Перша та Друга ліги. Тур 3
08 серпня 2016
Поки хтось бігає і збирає покемонів, адміни сайту жадібно збирають фотки для чергового огляду туру. Виходить не дуже, але в цьому не тільки наша вина - багато фанатських рухів дуже рідко викладають знімки своїх секторів, і стосується це не лише нижчих ліг. Третій тур практично повністю пройшов у п’ятницю через те, що вже в цю середу більшість команд зіграють в черговому етапі Кубка України. І якщо твоя команда грає вдома, то п’ятничний вечір - це чудове завершення робочого тижня на стадіоні. А от якщо на виїзді, то потрібно відпрошуватись з роботи і все в такому роді, хоча... у більшості відвідувачів фанатських секторів зараз канікули. Одним словом, звіт з третього туру Першої та Другої ліг до Вашої уваги.

ПЕРША ЛІГА

Полтава - Суми 0:2 (05.08.2016)
Фанати Полтави продовжують працювати над злагодженістю та якістю. Гарна підтримка протягом всього матчу.
Фанати господарів

Оболонь - Арсенал 0:1 (05.08.2016)
Не дуже приємним рахунком на табло закінчилось дербі для фанатів Оболоні. Багато галасу та тексту в соцмережах не сильно вплинули на реальні дії навколо матчу, тож зустріч пройшла більш менш спокійно.
Фанати Оболоні

Маріуполь - Інгулець 1:0 (05.08.2016)
Не кращі часи переживають фанати маріупольського Металурга. Хлопці продовжують підтримувати команду, хоч і мають безліч проблем.
Фанати Металурга

Геліос - Краматорськ 0:0 (05.08.2016)
Незважаючи на будній день, одинадцять фанатів Авангарду пробили виїзд до Харкова. Мандрівка на собаках була довга та мала свої сюрпризи для фанатів, про які вони вже пишуть у звіті на своєму сайті. Аби познайомити читача зі станом справ на харківському секторі, знову доводиться робити скріншот із трансляції поєдинку. Тому за якість вибачайте...
Сектор Геліоса
Фанати Авангарду на виїзді

Колос - Буковина 3:1 (05.08.2016)
Фанати Буковини пробивають виїзди всюди та за будь-яких умов. В Ковалівку їх доїхало 6 чоловік.
Фанати Буковини

Верес - Тернопіль 4:2 (05.08.2016)
Фанати Вереса не припиняють тенденцію палити на кожному домашньому матчі, але в плані візуального оформлення сектору на цю гру рівняни нічого не готували. В мережі наявні не так багато знімків сектору господарів. Гості з Тернополя не полінувались і таки приїхали на виїзд, хоч умови для цього були не найкращі.
Фанати Вереса
Фанати гостей

Дніпро Ч - Десна 1:0 (05.08.2016)
Небагато людей було як на секторі гостей, так і на секторі господарів, проте черкащани досить яскраво оформили свій сектор прапорами та двуручниками.
Фанати Дніпра
Чернігівські фанати


ДРУГА ЛІГА

Нива В - Суднобудівник 1:2 (05.08.2016)
Лише одна світлина з цього матчу від фанатів Ниви. Не дуже зрозуміло, чому так мало людей на секторі, адже на багатьох матчах в обласному чемпіонаті вінничани збирали набагато більший сектор.
Фанати Ниви

Поділля - Металург З 1:2 (05.08.2016)
Гарна атмосфера під час всієї гри завдяки фанатам Металурга і Поділля. Хмельничани підготували доповнення до банера, створеного під минулу домашку. Також в мережі з’явилось відео із зарядом у їх виконанні, який мало використовується на трибунах інших фанатських рухів. Запоріжців до Хмельницького приїхало близько трьох десятків, і для них це був перший виїзд до цього міста - раніше команди ніколи не зустрічались.
Фанати гоподарів

Фанати гостей