Перша та Друга ліги. Тур 5
22 серпня 2016
Більшість ігор 5-го туру в Першій та Другій лігах було проведено в п’ятницю. Втім, не лише будній день прорідив фанатські грядки на трибунах - сезон копання картоплі в самому розпалі, і багато хто проміняв фанатську розу на лопату. Жарти жартами, а більшість фанатських рухів і справді переживає зараз сезонний спад. Ближче до вересня все має стати на свої місця...

ПЕРША ЛІГА

Оболонь - Суми 3:2 (19.08.2016)
"Темним має бути пиво, а не збірна! " - фанати господарів оригінальною текстівкою висловлюють свою думку щодо натуралізації гравців до збірної. На гостьовому секторі 5 фанатів Сум.
Фанати Оболоні
Фанати Сум

Маріуполь - Полтава 3:1 (19.08.2016)
Троє фанатів Полтави пробили виїзд до Маріуполя. Маріупольці ж продовжують активно підтримувати своїх хлопців, останнім часом почала з’являтись хоч якась інфа про стан їх справ...
Фанати господарів
Фанати Полтави

Миколаїв - Арсенал 2:1 (20.08.2016)
Миколаївські фанати не дуже задоволені відвідуваністю домашніх матчів, але сподіваються, що на наступному матчі буде краще.
Фанати Миколаєва

Дніпро Ч - Гірник-Спорт 2:2 (19.08.2016)
Як це зазвичай буває, через те, що матч проходив у будній день, людей було небагато. Організаторам, мабуть, краще знати, як буде зручніше для глядачів.
Фанати Дніпра

Геліос - Скала 1:0 (20.08.2016)
Фанати Геліоса також, як і багато хто зараз, мають проблеми з кількістю людей на секторі. Але згадуючи деякі матчі господарів, на яких адмінам пощастило побувати, можна впевнено сказати, що кількість для таких невеликих двіжів - це далеко не головне.
Фанати господарів

Буковина - Десна 0:1 (19.08.2016)
Лише троє фанатів Десни змогли вибратись на виїзну гру в п’ятницю. Господарі теж гарно себе проявляли протягом всього матчу. Схоже на те, що скоро можна очікувати від фанатів Буковини нового, яскравого перфу.
Фанати Буковини
Фанати Десни

Верес - Краматорськ 3:0 (20.08.2016)
Фанатів Вересу, як ви можете побачити на фото, було зовсім мало на цій домашці. Проте хлопці знову заморочились та підготували димове шоу з фаєрами. Мабуть, у них є безмежний доступ до цього діла. Напис на банері "Зродились ми" - слова з маршу українськиїх націоналістів, який фанати часто виконують на секторі. І хоч підсвічувати клейонку в сонячну погоду ідея не з найкращих, але інші рухи і таких шоу зараз не можуть собі дозволити...
Фанати Вереса


ДРУГА ЛІГА

Поділля - Кремінь 0:2 (20.08.2016)
Чим простіше чемпіонат, тим веселіше на трибунах. Фанати Поділля дякують футболістам за гру, незважаючи на програний поєдинок. І не звертайте уваги на порожні місця на трибуні - матч відвідало 4200 чоловік, що дуже непогано, як для Другої ліги. Одна людина з Кременчука пробила цей виїзд.
Фанати Поділля

Прикарпаття - Металург-2 М 0:1 (19.08.2016)
Кому наплювати на те, що матч відбувається в будній день, так це вболівальникам в Івано-Франківську - стадіон зібрав майже 7 тисяч глядачів. Лише в п’ятому турі Другої ліги новостворена франківська команда провела гру в рідному місті. Місцеві пишуть, що квитків не вистачило всім бажаючим (через аварійний стан стадіону для глядачів було відкрито лише одну трибуну). Втім, івано-франківські фанати не будуть підтримувати цю команду, поки її не буде переіменовано в "Прикарпаття". Але на матч вони таки завітали - себе показати і трохи позаряджати "Прикарпаття", аби привернути увагу до своїх вимог.
Стадіон в Івано-Франківську

Нива В - Металург З 4:2 (19.08.2016)
Дві сильні команди зі схожими долями та відданими фанатами зустрілись у Вінниці. Дуже видовищною вийшла гра, незважаючи на відсутність грандіозних та масштабних шоу. Фанатські сектори господарів і гостей були приблизно рівними по кількості - запоріжці вивезли на цю гру 40 чоловік.
Фанати Ниви
Фанати Металурга


ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ СЕРЕД АМАТОРІВ

Інгулець-3 - Металіст 1925 1:2 (21.08.2016)
Свій перший матч в аматорах провели і футболісти, і фанати Металіста. Своїми яскравими враженнями та пригодами вони діляться з іншими в соцмережах. Багато хто в захваті від таких виїздів, особливо коли команда повним складом біжить до виїздюків святкувати забиті голи. Наступний домашній матч відроджена команда проведе на ОСК "Металіст".
Фанати

Нива Теребовля - Агробізнес 0:5 (21.08.2016)
Ультрас Волочиська досить непоганою кількістю приїхали на близький виїзд в сусідню область (між населеними пунктами 70 км) і влаштували димове шоу на гостьовому секторі. Також схоже, що саме під цей матч вони підготували новенькі рози.
Фанати гостей


Чортків-Педуніверситет - Ковель-Волинь 0:5 (20.08.2016)
6 ковельчан пробили виїзд до Тернопільської області і після матчу зробили спільний знімок з гравцями команди, які підійшли подякувати за підтримку.
Фанати