Перша та Друга ліги. Тур 7 + Аматори
05 вересня 2016
На минулих вихідних у Прем’єр-лізі була перерва через ігри збірної, тому пристрасті на трибунах кипіли лише в нижчих лігах. І розповісти нам є про що - фанати вінницької Ниви та Вереса з Рівного підготували чудові перфи на свої домашні матчі. Також варто відзначити відродження сімферопольської Таврії та її першу гру. Загалом, окрім Першої та Другої ліг, ми зібрали фото ще із семи матчів аматорського чемпіонату. Про все це читайте у нашому традиційному огляді.

ПЕРША ЛІГА

Миколаїв - Оболонь 1:0 (03.09.2016)
На цей виїзд фанати Оболоні приїхали майже у повному складі. 18 чоловік у Миколаєві... на домашках їх не набагато більше збирається. Що ж стосується господарів - сайт Миколаєва останнім часом викладає лише фото подяки футболістів фанатам після фінального свистка, як же виглядає сектор господарів, для нас лишається загадкою.
Фанати Оболоні

Геліос - Інгулець 1:0 (02.09.2016)
Не дуже багато людей останнім часом збирається на домашні матчі Геліоса. Після відродження Металіста є всі ризики, що ця тенденція буде продовжуватись. Але незважаючи на різні труднощі, обидві команди мали щиру підтримку - фанати Інгульця, хоч і не регулярно, але таки катають на виїзди.
Фанати Геліоса
Фанати гостей

Маріуполь - Суми 5:1 (03.09.2016)
Потроху рух Металурга набирає кількість, хоч самі хлопці з Маріуполя прагнуть до значно більшого. Гостей на стадіоні помічено не було.
Фанати Металурга

Нафтовик - Полтава 3:1 (03.09.2016)
На виїзд до Охтирки завітало 17 фанатів з Полтави. Зелено-чорні порадували використанням шаликів, які нині не часто зустрічаються на наших трибунах. Замість лицьовика мали текстовик "Победа или смерть". Незважаючи на не надто активну шизу, гості були єдиною цікавинкою матчу, адже Нафтовик вже вдруге поспіль не має активної підтримки на домашньому матчі.
Фанати Полтави

Дніпро Ч - Арсенал 1:0 (03.09.2016)
Перед матчем фанати Дніпра пройшлись невеличкою ходою містом. Під час матчу підтримували своїх з усіх сил - за рахунок прапорів дніпряни мають один з найяскравіших секторів у Першій лізі.
Фанати Дніпра

Буковина - Гірник-Спорт 2:0 (03.09.2016)
Фанати Буковини підготували пам’ятний банер двом львівським хлопцям з фірми Pride, які загинули минулого тижня. Андрій "Барец" та Віталій "Трактор" працювали охоронцями у відомого кримінального авторитета Богдана Копитка. 29-го серпня відбулась спроба замаху на Копитка - на одній з доріг Львівщини джип з охоронцями підірвався на фугасі, після чого був розстріляний з автоматичної зброї. Сам Копитко не постраждав.
Фанати Буковини

Верес - Скала 2:1 (03.09.2016)
Фанати Вереса знову організували підсвітку текстівки з написом: «Нема диму без вогню». Яскраво та потужно, в своєму стилі. І, судячи з фото, вийшло набагато краще, ніж попереднього разу. Не залишились без підтримки і гравці Скали - до Рівного їх приїхало 15 чоловік.
Фанати Вереса
Сектор Скали

Колос - Краматорськ 2:2 (03.09.2016)
Вісім фанатів Авангарду завітали до Ковалівки, щоб підтримати рідну команду. Близькість трибун до поля дозволяла їм дуркувати і тролити бокового суддю, а на зворотній дорозі краматорців забрав додому клубний автобус.
Фанати Авангарду


ДРУГА ЛІГА

Арсенал БЦ - Металург З 1:0 (02.09.2016)
Фанати Арсенала були всі у білому, а запоріжці, відповідно, у кольорах свого клубу. Для більшості українських двіжів це вже хороша традиція, приходити на матч у своїх кольорах. Всього 22 фанати Металурга пробили цей виїзд, і це для них своєрідний антирекорд, але третій виїзд поспіль в будній день накладає свій відбиток на виїзній активності.
Фанати господарів
Фанати гостей

Поділля - Кристал 0:0 (03.09.2016)
Четверо фанатів Кристала підтримали команду на виїзді. Сектор хмельничан також видно на фото. Але цей матч запам’ятався через інший нюанс - після фінального свистка футболісти двох команд почали битись у підтрибунному приміщенні, і щоб їх заспокоїти, поліції довелось втрутитись і залити гравців та тренерів сльозогінним газом.
Сектор Поділля
Фанати Кристалу

Нива В - Кремінь 0:2 (03.09.2016)
Ультрас Ниви підготували перф, приурочений до дня міста. Полотно із зображенням серця, герба Вінниці та кількох прапорів було розтягнуто на секторі. Завітали на виїзд і фанати Кременя. В попередніх матчах на виїзді їх команда також не залишалась без підтримки, але Херсон та Хмельницький пробивав лише один виїздюк.
Фанати Ниви
Фанати гостей

Прикарпаття - Балкани 3:1 (03.09.2016)
Другий домашній матч Тепловика, і знову ми бачимо фанатський сектор на трибунах. Щоправда франківці знову заряджають виключно про Прикарпаття, і нагадують всім, що хочуть переіменування клубу, адже команда у Франику, на їх думку, має називатись лише "Прикарпаття".
Фанати Прикарпаття


ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ СЕРЕД АМАТОРІВ

Соллі Плюс - Таврія 4:0 (03.09.2016)
Фанати Таврії, дізнавшись про матч за декілька днів до самої зустрічі, швидко зібрали всі свої банери та людей. І приїхали до Харкова, де на стадіоні "Динамо" дебютував відроджений клуб. Вітаємо їх з поверненням та чекаємо нових матчей! На даний момент фанатська спільнота обговорює лише одне питання стосовно Таврії - чому тренером взяли людину, яка якийсь час тренувала в Криму, після здачі його росіянам.
Сектор Таврії

Оскар - Агробізнес 0:2 (03.09.2016)
Декілька фанатів гостей приїхали на виїзд та трохи подиміли, схоже, білими димами фанати з Волочиська закупились на багато матчів вперед..
Фанати гостей

Вікторія - Металіст 1925 0:0 (03.09.2016)
Фанати Металіста продовжують вивчати нові для себе міста та села в Аматорському чемпіонаті. Близько двох сотень жовто-синіх відправились до сусідньої області, де їх команда провела вже третю зустріч.
Фанати Металіста

Нива Т - Малинськ 1:0 (03.09.2016)
Тернополяни продовжують проводити свої домашки на стадіоні за межами міста, тим не менш, збирають стабільний сектор. Кидається в очі наявність рози у кожного фаната, а також особливий шалик за 100-й виїзд, який тернопільський двіж презентував одному зі своїх лідерів, і за сумісництвом редактору нашого сайту.
Фанати Ниви

Рочин - Ковель-Волинь 1:0 (04.09.2016)
Ковельчани вивезли в сусідню область досить солідний склад - близько 30 чоловік.
Фанати Ковеля

Нива Теребовля - Львів 1:0 (04.09.2016)
Так, ви не помилились - це саме вони! Леополітанс ультрас пробили виїзд до Теребовлі, хоча вже кілька років про них не було нічого чутно. Цікаво подивитись, скільки народу вони збиратимуть на домашках.
Фанати ФК Львів

Полісся - Авангард Корюківка 2:1 (03.09.2016)
Схоже, навіть у Житомирі фанати мають два різних сектори. Про причини їх розділення нам невідомо, але спробуємо дізнатись цю інформацію.
Житомирські фанати