Перша та Друга ліги. Тур 16 + Аматори
03 листопада 2016
Через деякі технічні проблеми публікація огляду туру трохи затягнулась. Ми зібрали фото та відео з різних куточків країни, фанати команд з Першої і Другої ліг, а також аматорів активно підтримували своїх хлопців, не зважаючи ні на кількість людей на секторі, ні на проблеми з дорогою та інші чинники. На відміну від минулих вихідних, цього разу нічого такого яскравого та масштабного не відбувалось, проте все ж таки є на що подивитись та що почитати.

ПЕРША ЛІГА

Геліос - Буковина 1:0 (29.10.2016)
Стадіон у Харкові знову був майже порожнім, активна підтримка була лише у гравців Буковини. Варто відзначити героя цього матчу, фаната з Чернівців, що в одиночку приїхав підтримати рідну команду. Господарі ж продовжують бойкотувати матчі харківського Геліоса.
Фанат Буковини

Полтава - Скала 2:1 (30.10.2016)
Щось в останній час набирає популярності пробивати виїзд в одиночку. Ось і один хлопець з руху Скали пробив виїзд до Полтави.
Фанат Скали

Маріуполь - Краматорськ 0:0 (30.10.2016)
З самого Краматорська до Маріуполя поїхало троє, але довга дорога на собаках, купа пригод, і... на секторі їх було вже четверо. Як написали хлопці у своєму звіті, зустріли їх у Маріуполі дуже добре. Щодо господарів поля, то ми маємо лише таку одну світлину, завдяки якій можна сміливо сказати, що гравці Металурга без підтримки не залишились.
Фанати Металурга
Фанати Авангарда

Дніпро Ч - Верес 3:0 (30.10.2016)
Фанати Дніпра у гарному настрої та складі зібрались підтримати свою команду у матчі з серйозним суперником. Іноді і без піро чи модульного шоу атмосфера на секторі дуже добра.
Фанати Дніпра

Суми - Інгулець 1:1 (30.10.2016)
Фанати Сум помітно краще виглядають, особливо якщо згадати часи, коли сектор був майже порожнім. Тим паче, зараз вони розділяють свій стадіон з Олімпіком.
Фанати Сум


ДРУГА ЛІГА

Кремінь - Металург З 2:0 (29.10.2016)
Відновлений Металург не завжди може радувати своїх вболівальників результатами гри на полі, проте підтримка від фанатів завжди буде дуже активною. Ось і цього разу з десяток запорожців приїхали підтримати команду на виїзді. Не менш активна підтримка була і в господарів.
Фанати господарів
Фанати Металурга

Кристал - Суднобудівник 2:0 (29.10.2016)
Фанати Кристалу провели невеличкий марш по вулицям міста. Під час ходи фанати використовували дими, що трохи налякало місцевих мешканців.
Фанати Кристалу

Нива В - Прикарпаття 2:1 (29.10.2016)
Фанати Ниви, хоч і не в дуже великому складі, на гарному рівні гнали своїх гравців вперед всі 90 хвилин. Досить цікаво було спостерігати, як невелика група фанатів заряджає наче в останній раз.
Фанати Ниви

Поділля - Енергія 0:2 (30.10.2016)
Мало хто цими вихідними вирішив палити піро, цим і виділились фанати Поділля.
Фанати господарів


ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ СЕРЕД АМАТОРІВ

Таврія - Вікторія 0:0 (30.10.2016)
Дуже активно продовжують відтворювати рух фанати Таврії.
Фанати Таврії