Прем’єр-ліга. Тур 20
06 березня 2017
Черговий тур пройшов доволі жваво та цікавіше за попередній. Окрім матчу між Дніпром та Чорноморцем, бо ця гра проходила без глядачів. Як виявилось, порожні трибуни можуть сильно вплинути на гравців. Карпати та Динамо провели домашні матчі проти Олексадрії та Олімпіка відповідно. Не те, щоб атмосфера на трибунах була поганою, але могло би бути і краще. Щодо виїздюків, то на всіх гостьових секторах під час цих вихідних було чимало фанатів. Зокрема, фанати Зорі та Шахтаря, вивезли доволі непогану кількість людей. Більше інформації про кожен матч туру ви знайдете на сайті у нашому традиційному огляді.

Дніпро - Чорноморець 1:1 (04.03.2017)
Наш фотокореспондент побував на матчі в Дніпрі, який проходив при порожніх трибунах. Федерація прийняла рішення провести матч без глядачів через те, що фанати Дніпра використовували піротехніку у грі з Шахтарем у грудні. І потім, після таких рішень ПЛ заявляє, що бореться за відвідуваність на стадіонах, запускає якісь голосування чому люди не ходять на футбол і т.д. Звичайно, такий футбол скоро нікому і не буде потрібен.


Динамо - Олімпік 1:0 (04.03.2017)
Перша домашня гра киян в цьому році зібрала близько 10 тисяч глядачів. Фанати на трибуні WBC вирішили цього разу компактно стати на одному секторі, замість розтягнутого стояння на двох секторах. З одного боку це вплинуло на загальну картинку, з іншого - набагато якіснішим став звук. А може просто кияни скучили за шизою після зимової перерви. Команда на вольових витягнула цей матч, а заряди під кінець поєдинку лунали все голосніше і голосніше. Сектор Родичів теж зібрав досить чимало, як для такого матчу, людей.
Сектор Ультрас Динамо
Сектор Родичів

Сталь - Зірка 3:0 (05.03.2017)
Фанати Сталі традиційно проводять домашній матч у Дніпрі. Дуже активна підтримка була з обох сторін, як на секторі фанатів Зірки, так і Сталі. Після матчу футболісти підійшли до своїх фанатів і подякували за активну підтримку.
Фанати Сталі
Фанати Зірки

Ворскла - Зоря 1:2 (05.03.2017)
До Полтави приїхало близько 50 фанатів Зорі, які дуже активно підтримували своїх хлопців. Футболісти господарів поля також не залишились без активної підтримки. Сектор господарів протягом всього матчу дуже емоційно та енергійно підтримував рідну команду. Головною ж фішкою стало повернення на трибуну банера «Альянс», що вже кілька років мирно відпочивав у гаражі.
Фанати Ворскли
Фанати Зорі

Карпати - Олександрія 1:0 (05.03.2017)
Близько 50 фанатів Олександрії завітали до Львова, щоб підтримати гостей. Сектор Карпат помітно відрізнявся від інших на стадіоні, бо більшість була у зеленому. Як і завжди, на секторі Карпат багато розтяжок.
Фанати Карпат
Фанати Олександрії

Волинь - Шахтар 0:1 (05.03.2017)
Більше 60 фанатів донецького клубу приїхали до Луцька на гру проти місцевої Волині. Відзначились гості не тільки голосовим супортом, а також декількома фаєрами та текстівками різного змісту. Зокрема, увагу привернув жовто-синій банер з написом "Вам не простить відчизна зради, земля вам зради не простить", розгорнувши який кроти підпалили прапори ДНР. Щодо господарів поля, то фанати Волині, традиційно дуже сильно та емоційно підтримували рідну команду. Волиняни використовують білий дрес-код, не зважаючи на погоду.
Фанати Волині
Фанати Шахтаря