Перша та Друга ліги. Тур 21
21 березня 2017
Нарешті відновився сезон і для нижчих ліг. Багато чого цікавого відбулось за ці вихідні, ми зібрали все, що змогли. Окремо треба згадати фанатів Ниви, Вереса та Дніпра, котрі яскраво палили піротехніку. Але це зовсім не означає, що інші рухи нічого не робили, тому рекомендуємо вам особисто ознайомитись з підведенням підсумків по 21-му туру на нашому сайті. І звичайно ж, ми будемо дуже вдячні, якщо будете надсилати фото зі своїх матчів в премодерацію пабліку.

ПЕРША ЛІГА

Миколаїв - Інгулець 1:0 (18.03.2017)
Фанати Миколаєва, що не мали нормального сектору наприкінці минулого року, цього разу змогли зібрати нормальний состав. Не залишились без підтримки і гравці гостей - 5 фанатів Інгульця завітали до Миколаєва.
Фанати господарів
Фанати гостей

Нафтовик - Гірник-Спорт 3:2 (18.03.2017)
Давно ми не бачили фанатів з Охтирки. Зо два десятки хлопців активно підтримали рідну команду на першому матчі цього року. Сподіваємось і надалі зустрічати їх частіше.
Фанати господарів

Верес - Колос 2:3 (18.03.2017)
Ультрас Вереса знову палили чорні дими в суботньому матчі, що відбувся в місті Вараш. Чудово, коли керівництво клубу не щимить фанатів за це. Після матчу розлючені вболівальники Вереса намагались дотягнутись до судді, який приймав багато неоднозначних рішень, зокрема поставив два пенальті у ворота господарів. Закінчилось все тим, що в хід було пущено сльозогінний газ. Більшість двіжів, які вже побували на виїзді в Рівному, розповідають, що кузьма там дуже дика. Але і суддя напрацював на таке ставлення до себе, адже команда бореться за вихід до ПЛ, і кожне очко їй на вагу золота.
Фанати Вереса та відео атаки на суддю


Оболонь - Полтава 0:1 (18.03.2017)
Три гравці Оболоні - Сергій Даценко, Вася Продан та Влад Рябцев, які не брали участь у грі з тих чи інших причин, прийшли на 7-й сектор та підтримували команду разом із ультрас. Фанати Полтави, хоч і було їх небагато, дуже активно підтримували свою команду на виїзді.
Фанати Оболоні
Фанати Полтави

Дніпро Ч - Скала 2:1 (18.03.2017)
Фанати Дніпра провели акцію протесту проти того, щоб донецький Олімпік проводив свої матчі на місцевому стадіоні. Виходить так, що мінімум два матчі Олімпіка та Дніпра припадають на один день, тому хтось буде зайвим. Але вже зараз черкаські футболісти не можуть нормально тренуватись на рідному стадіоні - вже перед грою зі Скалою вони були змушені проводити підготовку в селі Вергуни Черкаського району. Щоб не псувати газон перед матчем Олімпіка з Карпатами, черкаській команді відмовили надавати їх рідне поле для тренувань... Як повідомили фанати Дніпра, на цьому вони зупинятись не збираються. Підтримати Скалу приїхало десять фанатів зі Стрия, які привезли із собою трохи малинового та зеленого диму. Якщо ви не в курсі, стрийська команда взимку була на межі банкрутства, і зараз за основну Скалу грають гравці команди U-19.
Фанати Дніпра
Фанати Скали на виїзді

Геліос - Десна 0:1 (18.03.2017)
Фанати Десни трішки запізнились, тож гол команда забила без них. Фани Геліоса розпочали доволі добре, увесь перший тайм провели на торсі, а от другий почали якось тихо, за них команду гнали уперед дітлахи з протилежної трибуни. Десна увесь час не замовкала, у середині другого тайму намагались провести перекличку із суперником, наприкінці матчу заспівали Гімн України. У перерві святкували пробиті виїзди традиційним переведенням у праві фанати, але стюарди та менти були не згодні з такими "веселощами".
Фанати господарів
Сектор Десни

Буковина - Краматорськ 0:0 (19.03.2017)
Фанати Буковини провели автопробіг, який зібрав близько 20 автівок. Під час гри атмосфера на стадіоні була досить непоганою, але сектор господарів нічим особливим не відзначився. Підтримати гостей приїхало 9 фанатів з Краматорська, причому як і на домашках, на виїзді вони теж стояли на двох різних секторах.
Автопробіг перед матчем
Фанати Буковини
Фанати Авангарду

Тернопіль - Суми 2:2 (19.03.2017)
Фанати Сум активно продовжують підтримувати рідну команду. Виїзд до Тернополя пробили 6 сумчан.
Фанати Сум

Маріуполь - Арсенал 0:0 (18.03.2017)
Втратив очки і лідер Першої ліги - маріупольський Металург. Фанати підготували банер з написом "Вперед до УПЛ" і чекають, що їх команда таки закінчить сезон на першому місці.
Маріупольські фанати


ДРУГА ЛІГА

Один з матчів Другої ліги так і не відбувся - через фінансові проблеми херсонський Кристал направив листа до федерації з проханням перенести матч на більш пізній термін. Сподіваємось, що херсонці зможуть вирішити свої проблеми. Також точно відомо, що була активна підтримка в Білій Церкві, але фото ми так і не знайшли.

Поділля - Нікополь 1:1 (18.03.2017)
Маємо лише одну таку світлину, з якої можна зрозуміти лише, що активна підтримка у команди є.
Фанати господарів

Рух - Металург З 6:1 (18.03.2017)
Цікава гра та місце проведення. Саме до Львова завітали фанати Металурга, щоб підтримати своїх. А ось перемогу святкували фанати Руху. Вже досить скоро команда з Винників має повернутись на рідний стадіон.
Фанати Руху
Фанати Металурга

Нива В - Балкани 0:2 (18.03.2017)
Фанати Ниви, як у старі добрі часи, провели марш з піротехнікою. А ось під час матчу обійшлось без вогню. Наприкінці матчу гравці підійшли до сектору та подякували своїм фанам за активну підтримку.
Марш вінничан перед матчем

Сектор Ниви

Прикарпаття - Енергія 3:1 (18.03.2017)
У матчі з Енергією у гравців Прикарпаття була досить сильна підтримка. Більше 20 носів на секторі вар’ятів. І це лише початок.
Фанати господарів