Перша та Друга ліги. Тур 22
28 березня 2017
І поки грала збірна, а футболісти Прем’єр-ліги відпочивали, команди Першої та Другої ліг активно боролися за місця у турнірній таблиці. Одразу можна виділити фанатів Енергії, які окрім «звичної» активної підтримки також використовували піротехніку. Хтось пробивав виїзди у великій компанії друзів, а хтось і самотужки. Загалом тур важко назвати цікавим, і сподіваємось, що наступні вихідні будуть цікавішими. Детальний огляд читайте на нашому сайті.

ПЕРША ЛІГА

Полтава - Маріуполь 0:2 (25.03.2017)
Маємо лише один скрін з відео, на якому можна побачити фанатів Полтави. Загалом підтримка у господарів була гарна, проте матч закінчився перемогою гостей, які з усіх сил рвуться до Прем’єр-ліги.
Фанати господарів

Краматорськ - Верес 1:0 (25.03.2017)
Активна підтримка була і в Краматорську. Хто забув, то маємо два сектори у господарів, на які тим чи іншим чином намагається тиснути керівництво клубу. Проте, поки що хлопці залишаються вірні своїм поглядам та ідеям. Верес приїхало підтримати двоє фанатів.
Фанати господарів

Десна - Буковина 0:0 (25.03.2017)
Як відомо через реконструкцію місцевого стадіону у Чернігові Десна проводить домашні матчі у Києві, розділяючи тим самим Оболонь-арену з Оболонню. Що є не дуже зручним для обох клубів, особливо для фанатів з Чернігова. Не зважаючи на все, підтримати футболістів Десни все ж таки приїхало декілька чоловік. Один фанат з Чернівців також пробив виїзд, щоб підтримати Буковину.
Фанати Десни
Фанат Буковини

Скала - Геліос 0:1 (25.03.2017)
Фанати Скали не зважаючи на доволі тяжкі часи продовжують активно підтримувати своїх гравців та закликають приєднуватись до них на секторі.
Сектор Скали

Гірник-Спорт - Дніпро Ч 5:2 (25.03.2017)
Ультрас черкаського Дніпра, яких було близько 20, приїхали до Горішніх Плавнів, щоб підтримати свою команду. Результат матчу дуже зіпсував настрій фанатам, тому після матчу вони вирішили поспілкуватись з гравцями команди.
Черкаси на виїзді

Інгулець - Нафтовик 1:3 (25.03.2017)
Ультрас Інгульця не зважаючи на скептичні думки більшості продовжують фанатіти за рідний клуб.
Фанати господарів

Суми - Оболонь 1:1 (26.03.2017)
Два десятки фанатів Оболоні пробили виїзд до Сум. Варто відзначити обидва сектори - гостей і господарів. На цьому матчі активна підтримка була хоч і не дуже чисельна, але досить якісна.
Сектор Сум
Фанати Оболоні


ДРУГА ЛІГА

Металург З - Нива В 0:4 (24.03.2017)
Фанати Металурга зробили текстівку, присвячену Лікеру - одному з олдових фанатів, який пішов з життя на минулому тижні. З Вінниці підтримати Ниву приїхало 9 чоловік. Матч знову проходив у п’ятницю, що не могло позитивно позначитись на його відвідуваності.
Ультрас Запоріжжя
Фанати гостей

Кремінь - Поділля 4:1 (25.03.2017)
Кремінь здобувши перемогу з великим рахунком дуже порадував своїх фанатів.
Фанати господарів

Енергія - Реал Фарма 0:0 (25.03.2017)
У цьому турі виділились фанати Енергії. Про цей рух нічого не було чутно протягом декількох тижнів, а потім вони роблять щось цікаве та гарне. Цього разу вони провели марш, під час якого запалили трохи піро, а також палили піротехніку під час самого матчу. Варто також відзначити й кількість людей на секторі. На цій грі фани Енергії вшановували пам’ять двох своїх побратимів.
Фанати Енергії

Металург-2 М - Прикарпаття 2:0 (26.03.2017)
Двоє фанатів Прикарпаття приїхали підтримати свою команду на виїзді. Для франківського двіжу цей виїзд є самим довгим в історії.
Фанати гостей

Нікополь - Рух 1:1 (25.03.2017)
Декілька фанатів Нікополя прийшли активно підтримати свою команду.
Фанати господарів