Перша та Друга ліги. Тури 29
10 травня 2017
І поки по різним містам України проходили проросійські та проукраїнські акції, футбольні матчі серед команд Першої та Другої ліг тривали. Відверто кажучи, в цьому турі не було нічого цікавого, особливо, якщо порівнювати з попередніми вихідними. Проте, залишати без уваги ці матчі ми не можемо, тому вже традиційно запрошуємо всіх охочих ознайомитись з тим, які настрої панують на секторах нижчих ліг.

ПЕРША ЛІГА.

Тернопіль - Полтава 0:1 (08.05.2017)
Тільки двоє фанатів з Полтави приїхали до Тернополя, де підтримували своїх гравців. Про двіж Тернополя якось вже давненько не чутно, може воно і на краще...
Фанати Полтави

Верес - Оболонь 1:1 (08.05.2017)
Цей виїзд для фанатів Оболоні був не самим легким. Дехто пробивав автостопом, через що не встиг на гру, хтось дуже змерз та потрапив під щедрий дощ, проте не зважаючи на все це, кияни залишились вдоволені виїздом. Через таке варто проходити, задля рідної команди. У Рівному було 14 пивоварів. Сектор господарів на цьому матчі порожній через неадекватну поведінку керівництва клубу. До протесту долучаються й інші рівняни - деякі пабліки Вереса також закликали і кузьму бойкотувати ігри поки Ігор Дедишин знаходиться у руля клубу.
Фанати Оболоні

Скала - Суми 0:4 (08.05.2017)
Хлопці зі Стрия дуже засмучені через погану, а можливо навіть договірну гру своєї команди (перед грою різко знизився букмекерський коефіціент на перемогу ФК Суми), проте вони сповнені оптимізму, як ніхто інший. Нагадаємо, що взимку Скала знаходилась на межі зникнення але таки змогла зібратись на другу частину чемпіоанту. Фанати Скали вирішили взяти ситуацію у свої руки, тому наступні матчі мають бути досить цікавими. Фанати Сум приїхали теж підтримати своїх і вийшло досить непогано. По суті це - самий масовий виїзд сумчан в сезоні, якщо не рахувати дербі в Охтирці.
Фанати Скали
Фанати Сум

Дніпро Ч - Нафтовик 1:0 (08.05.2017)
Гра проходила у Охтирці через незадовільний стан газону в Черкасах, тому звичайно що підтримка у «гостей», була кращою. Проте, навіть ті декілька фанатів Дніпра, варто відзначити, гарно підтримали свою команду.
Фанати Дніпра
Фанати Нафтовика

Десна - Гірник-Спорт 2:0 (08.05.2017)
Всього 6 чоловік на секторі господарів в цьому матчі. А тим часмо на стадіоні в Чернігові почали вкладати газон і команда з усіх сил готується до Прем’єр-ліги, хоча за 5 турів до фінішу випереджає третій Верес всього на один пункт.
Фанати Десни

Геліос - Миколаїв 2:0 (08.05.2017)
Фанати Геліоса теж нічого цього разу не готували, сподіваємось, що на виїзді вони будуть трохи активнішими.
Фанати Геліоса

Краматорськ - Інгулець 1:1 (09.05.2017)
Матч проходив 9 травня, тому один з секторі Авангарда намалював невеличкий банер, мабуть досить провокаційного характеру.
Фанати


ДРУГА ЛІГА.

Арсенал БЦ - Мир 3:1 (07.05.2017)
Цього разу частина фанатів Арсеналу не змогла прийти на сектор, тому господарів було не так і багато. Загалом все пройшло добре, після матчу, гравці підійшли подякувати фанатам за підтримку.
Фанати Арсеналу

Суднобудівник - Металург З 0:2 (08.05.2017)
Фанати Металурга, яким зараз дуже важко в першу чергу морально, продовжують активно підтримувати своїх та вірити у них, навіть коли інші зневірюються. 12 МЗ на виїзді в Миколаєві.
Фанати Металурга

Нива В - Рух 2:0 (08.05.2017)
На секторі Ниви нічого особливого, стандартний банерний розвіс, звична кількість людей...
Сектор Ниви


ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ СЕРЕД АМАТОРІВ.

В аматорському чемпіонаті теж небагато є про що писати - розчарувала кількість хорів на виїзді і фанатів Ниви на домашці, давненько не чутно новин від фанатів сімферопольської Таврії, а от Полісся збирає на секторі все більше і більше народу - цього разу і стара гвардія підтягнулась... далі лише фото

МФК Первомайськ - Металіст 1925 1:1 (07.05.2017)
Фанати Металіста на виїзді

Нива Т - Агробізнес 0:2 (06.05.2017)
Фанати Ниви

Нива Теребовля - Ковель-Волинь 2:0 (07.05.2017)
Ковельчани на виїзді

Полісся - Квадро 1:0 (06.05.2017)
Ковельчани на виїзді