Перша та Друга ліги. Тури 31 та 32 + Кубок України. Фінал
19 травня 2017
Як вже всі зрозуміли, через блокування соціальних мереж, контактування з більшістю рухами дещо ускладнилось. Матеріалу дійсно мало, бо хтось не має можливості його надати, а хтось отримати. Сподіваємось, що в майбутньому все буде налагоджено. Нагадуємо, що на сайті існує форум та спеціальні розділи, де ви можете викладати фото та відео з ваших матчів. А зараз, через всі можливі програми ми зібрали якомога більше фото та відео з останніх двох турів. Додали також до цього огляду фінал Кубку України, отож загалом вийшов доволі змістовний та великий звіт. Незабаром всіх причетних чекають невеличкий перепочинок, тому закликаємо передивитись цей звіт з початку до кінця. Поїхали.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 31

Почнемо з 31 туру, в рамках якого матчі відбувались у середу. Цього ж дня відбувся й атмосферний матч у Харкові, між Динамо та Шахтарем, але про це трохи згодом. Через те, що матчі були призначені на такий незручний час та день, не дивно, що деякі стадіоні були майже порожніми. Ніяких перфомансів, акцій чи маршів не було, проте все ж таки варто поглянути на тих, хто мав можливість підтримати своїх.

Геліос - Дніпро Ч 2:1 (17.05.2017)
Фанати Геліоса провели цей матч досить скромно та тихо. Всі свої сили, як це вже можна сказати, після останнього матчу, вони кидають на виїзні зустрічі. Приїхали підтримати своїх і фанати Дніпра. Шкода, що немає нормальної фотографії.
Фанати Геліоса
Фанати Дніпра

Колос - Оболонь 2:0 (17.05.2017)
Пробили гарною компанією виїзд фанати Оболоні. Схоже, що банерів було привезено по одному на людину. Тож, не зважаючи на кількість людей, сектор гостей виглядав непогано. Рівень підтримки нічим не гірший ніж на попередніх матчах.
Фанати Оболоні

Краматорськ - Полтава 1:0 (17.05.2017)
Не дуже часто хтось пробиває виїзд до Краматорська, чому саме не зрозуміло, проте цього разу у гостей все ж таки була підтримка, хоч і не дуже чисельна. Фанати господарів, обидва сектори, наче трохи вгамували внутрішні конфлікти і досить активно підтримували свою команду протягом всієї гри.
Фанати Авангарда
Фанати Полтави

Скала - Інгулець 0:1 (17.05.2017)
Після публікації цих фото виникло багато запитань, чому у фанатів Скали був перевернутий банер. Нам писали представники інших рухів, ми в свою чергу зв’язались з людьми зі Стрия. Офіційних стрийки не робили, тому зі слів деяких фанатів Скали, можемо припустити, що господарі влаштували такий собі бойкот. Як ви вже могли помітити, окрім перевернутого банеру, активності на секторі зовсім немає. Пов’язано це скоріш за все з поганим результатом, який демонструє команда останні декілька тижнів а також підозрою в участі гравців в договірних матчах.
Фанати Скали

Буковина - Нафтовик 2:2 (17.05.2017)
Фанати Буковини теж не могли пропустити матч своєї команди, хоч і не дуже зрозуміло, навіщо було призначати такий час. І як багато хто, фанати господарів були дуже незадоволені цим, проте не проігнорували цю зустріч і дуже допомогли своїй команді.
Фанати Буковини

Верес - Миколаїв 3:1 (17.05.2017)
Фанати Вереса підбадьорили своїх гравців перед сьогоднішнім матчем, який знову ж залишився без Чорного Сектору. Вимоги фанатів незмінні - негайна відставка Ігоря Дедишина та повернення контролю над Вересом членам Народного клубу згідно його статуту. Рівненський клуб буде народним!
Фанати Вереса


ДРУГА ЛІГА. ТУР 31

Прикарпаття - Поділля 2:1 (17.05.2017)
Фанати Поділля, яких було з десяток, пробили виїзд і гарно підтримали команду в гостях.
Фанати Поділля

Арсенал БЦ - Рух 0:2 (17.05.2017)
Фанати Арсеналу також не могли не прийти на гру своєї команди, тим паче, що зустріч проходила вдома.
Фанати Арсеналу

Інгулець-2 - Нива В 0:0 (17.05.2017)
Кілька фанатів Ниви таки пробили цей виїзд, що і видно на фото
Вінничани на виїзді


КУБОК УКРАЇНИ. ФІНАЛ

Шахтар - Динамо 1:0 (17.05.2017)
В цьогорічному фіналі Кубку грали звичні його учасники - Динамо та Шахтар. Якихось особливих подій на трибунах не було, тому і писати особливо нема про що. Кияни вивезли близько 600 чоловік і запам’ятались лише піротехнікою на останніх хвилинах гри. Фанати Шахтаря зібрали на своєму секторі меншу грядку, а піро палили після єдиного в цій зустрічі голу.
Фанати Шахтаря
Фанати Динамо


ПЕРША ЛІГА. ТУР 32

Цей тур був трохи цікавішим. Можна сказати, що матчі були більш емоційні, а атмосфера на трибунах більш запальною. Виділились цього разу фанати Геліоса та Енергії, а ось фанати Нафтовика пропустили цю гру і їх сектор залишився порожнім. Провели акції фанати Сум, вивісивши текстівку на місцевому стадіоні. Фанати Металурга з Запоріжжя повернулись на рідний стадіон. Загалом, тур виявися досить насиченим.

Арсенал - Скала 5:4 (21.05.2017)
Пройшло всього декілька днів з останнього матчу і ось фанати Скали дуже активно та емоційно підтримують свою команду на виїзді.
Фанати Скали

Оболонь - Краматорськ 1:2 (21.05.2017)
Без особливих подій пройшов матч у Києві, між Оболонню та Авангардом. Скоріш за все, хлопці готують щось особливе на останню зустріч у цьому сезоні.
Фанати Оболоні
Фанати гостей

Полтава - Десна 0:1 (21.05.2017)
Дуже емоційним був цей матч. Нерви фанатів обох команд були так натягнуті, що дехто просто не витримував та лякав оточуючих своєю поведінкою. Один з граундхопперів побував на цій грі - читайте його ЗВІТ на сайті.
Фанати Полтави
Фанати Десни

Дніпро Ч - Буковина 2:0 (21.05.2017)
Лише декілька фанатів Буковини мали можливість підтримати свою команду на виїзді у Черкасах. Не дуже багато, якщо порівнювати зі звичною кількістю людей на секторі, було і фанатів Дніпра.
Фанати Дніпра
Фанати Буковини

Суми - Геліос 0:0 (21.05.2017)
Як і очікувалось фанати Геліоса підготували чимало піро та димів, окрім того, намалювали банер з надписом «Маски шоу». Вийшло досить непогано, й на виїзд приїхало немало людей. Втім, це всі новини з стану гостей. Схоже фанати Геліоса тепер теж матимуть два сектори - Honor Firm вирішили відділитись від Ультрас Геліос через те, як вони пояснили, що клуб спонсорує двіж, а вони не хочуть бути залежними від клубу. А ось фанати Сум підготували текстівку з надписом «Люди должны ходить на футбол. Театры пустыми быть не могут», що було досить символічно. Хто не знає, ці слова належать Валерію Лобановському.
Фанати Сум
Фанати Геліоса



ДРУГА ЛІГА. ТУР 32

Мир - Енергія 0:0 (21.05.2017)
Фанати Енергії, хоч їх було небагато, розміщені були на лінії поля, запалили піро та дими, і вже цим досить гарно підтримали свою команду.
Фанати Енергії

Нива В - Арсенал БЦ 1:1 (21.05.2017)
Досить непогано підтримали на виїзді фанати Арсеналу свою команду. Дивно бачити таку велику грядку з їх боку. Сектор Ниви нічим особливим не запам’ятався.
Фанати Ниви
Фанати Арсеналу

Металург З - Нікополь 1:3 (20.05.2017)
Після появи нового спонсора МЗ повернулись на рідний стадіон. Так от, сектор запоріжців тепер виглядає отак. Перший виїзд в історії фанатського руху Нікополя був у Запоріжжя.
Фанати Металурга
Фанати гостей

Кремінь - Балкани 1:1 (21.05.2017)
Фанати Кременя не стримують своїх емоцій, адже цього дня їх команда вийшла до Першої ліги.
Фанати господарів

Рух - Прикарпаття 1:0 (21.05.2017)
Близько 50 чоловік приїхали з Франика на цей матч до Винників
Фанати гостей


ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ СЕРЕД АМАТОРІВ

З аматорського чемпіонату ми маємо лише фотографії з виїзду хорів в Запорізьку область та двох домашок Ниви...

Нива Т - Львів 0:2 (21.05.2017)
Фанати Ниви

Таврія-Скіф - Металіст 1925 4:0 (21.05.2017)
Фанати Металіста

Нива Т - Оскар 1:1 (25.05.2017)
Фанати Ниви