Україна U-21- Нідерланди U-21 1:1 (10.10.2017). Відбір до Євро-2019
19 жовтня 2017
На наступний день, після національної дружини, молодіжна команда приймала своїх однолітків з Нідерландів. Команда хоч була і в підсиленому складі, але втримати перемогу, нажаль, не спромоглась. Після ігор дорослих збірних до складу долучились пятеро гравців: Лук’янчук, Лунін, Бесєдін, Зінченко та Коваленко. Останній, з пенальті, відкрив рахунок у зустрічі в першому таймі, в другому його зрівняв син відомого голандського нападника - Юстін Клюйверт.

Матч відбувався на затишному стадіоні Оболонь-Арена, в присутності понад двох тисяч глядачів. Цікавий суперник не викликав інтересу у представників навколофутболу та не знайшов активної підтримки, а шкода, адже в команді Олександра Головка вистачало досвідчених гравців, які вже встигли заявити про себе на вищому рівні - Луньов, Лучкевич, Гуцуляк, Зотько, Вакулко та інші. Було цікаво спостерігати за майбутнім нашого футболу.

В листопаді на молодь чекатиме британське рандеву, в рамках відбору до ЄВРО-19, на цьому ж стадіоні 10 листопада відбудеться гра з командою Англії, а вже за 4 дні підопічні Головка зіграють виїздний матч з шотландцями.