Огляд нижчих ліг. Тур 18 + Кубок України. 1/8 фіналу
26 жовтня 2017
Минулі вихідні та середена тижня виявилися досить продуктивними та жвавими. Спочатку всіх захопили матчі Першої та Другої ліг. У більшості команд була чисельна та активна підтримка, кожен виглядав яскраво по-своєму. Так, особливу увагу привернули ультрас з Білої Церкви, які мали сутички с правоохоронцями. Вболівальники Буковини були незадоволені суддівством в матчі, та мали наміри розібратися з арбітрами. А у середині тижня пристрасті кипіли у матчах Кубка України. Деякі із зустрічей тримали в напрузі своїх фанатів протягом 120 хвилин, а то і більше. Тож аби нічого не пропустити, ми вирішили об’єднати огляд нижчих ліг та Кубку України, що з цього вийшло можна дізнатися зі звіту.

ПЕРША ЛІГА

Полтава - Гірник-Спорт 4:0 (21.10.2017)
20 ультрас зібралося, щоб підтримати місцеву команду. Один фанат Гірника вибрався на досить близький виїзд.
Фанати Полтави
Вболівальник Гірника

Оболонь - Арсенал 1:5 (21.10.2017)
25 місцевих ультрас бід гуркіт барабану гнали Оболонь до перемоги. Але останнім часом команда не радує перемогами своїх вболівальників. На своїх сторінках у соціальних мережах фанати звернулися до команди, та чекають на пояснення, чому останнім часом Оболонь показує невдалі результати.
Сектор Оболоні

Кремінь - Дніпро Ч 1:0 (21.10.2017)
Як і в минулих зустрічах, вболівальники Кременя активно підтримували свій клуб. Тим паче в цьому матчі був привід для радощів, адже місцева команда здобула важливу перемогу, яку розділила зі своїми прихильниками. Вже традиційно після фінального свистка футболісти у повному складі підійшли до фанатів та подякували за підтримку.
Сектор Кременя


Геліос - Балкани 2:1 (22.10.2017)
20 активних не залишили без підтримки Геліос. Харків’яни непогано заряджали протягом матчу. Після гри команда поядкувала своїй торсиді за підтримку.
Ультрас Геліоса



ДРУГА ЛІГА

Львів - Скала 1:1 (20.10.2017)
Гру відвідало 20 переживаючих за стрийську команду (на фото не всі), які без зайвих емоцій спостерігали за грою з імпровізованого виїздного сектору.
Ультрас Скали

Нива В - Арсенал БЦ 1:0 (21.10.2017)
Господарі підтримували команду доволі пристойним звуком, використовуючи при цьому декілька прапорів. Досить незвичне розташування вони обрали, раніше на цьому стадіоні вони базувались за воротами.

Цікаво, що з переїздом до Обухова, Арсенал не втратив своїх фанатів. Команда була на межі зникнення, але зараз все налагоджується. У другому таймі фанати Арсенала запалили піро. Правоохоронці вирішили завітати на сектор до гостей та почали в’язати хлопців з Білої Церкви. Вінничани спробували допомогти білоцерківцям, але схоже когось з хлопців таки було затримано.
Сектор Ниви
Фанати Арсенала


Нікополь - Металіст 1925 0:4 (21.10.2017)
Активну підтримку з чудовим звуком влаштували своїй команді ультрас Металіста у Нікополі. До підтримки долучилися також вболівальники із Кривого Рогу. Яскравість всьому дійству додала невеличка доза піротехніки.
Сектор Нікополя
Ультрас Металіста


Полісся - Прикарпаття 2:0 (21.10.2017)
10 житомирян вболівало за Полісся в цьому матчі. Завітали до Коростеня і гості з Франика.
Фанати Полісся

Сектор Прикарпаття

Нива Т - Поділля 2:0 (21.10.2017)
Якось зовсім мало тернопільських фанатів зібралось цього разу...
Фанати Ниви

Дніпро - Металург З 5:0 (21.10.2017)
Чисельна підтримка була у Дніпра у дербі з Металургом. Вболівали з прапорами і як завжди активно. Хоча яке це дербі, коли за команду опонента ніхто не вболіває...
Сектор Дніпра

Буковина - Агробізнес 1:2 (22.10.2017)
Судівство в матчі відверто розлютило глядачів. Команда навіть думала покинути поле не догравши, але тренер змусив грати гравців до самого свистка. Після чого фанати Буковини разом з рештою стадіону пробували дістатись арбітрів матчу, які закрились у підтрибунному приміщенні. Перед цим фанати з Чернівців непогано попалили.
Ультрас Буковини


Енергія - Інгулець-2 2:0 (22.10.2017)
Ультрас Енергії, як і деякі інші двіжі раніше виступили проти ФФУ, підготувавши відповідну текстівку.
Фанати Енергії


КУБОК УКРАЇНИ. 1/8 фіналу

Дніпро-1 - Чорноморець 0:0 (25.10.2017)
Своїх прихильників має і Дніпро-1. Керівництво клубу з усіх сил пнеться аби їх гравці мали щось схоже на фанатську підтрику, хоч і виглядає це все дуже штучно.

Трохи більше 20 фанатів з Одеси пробили цей виїзд. Повертатися додому одеситам довелося у поганому настрої, адже у серії пенальті їхня команда несподівано поступилася своєму супернику.
Вболівальники Дніпро-1

Одесити на виїзді


Зоря - Шахтар 3:4 (25.10.2017)
На матчі було присутньо близько 7 тисяч вболівальників. Гра видалася дуже жвавою, і ті, хто у цей вечір прийшов на стадіон мають бути задоволені побаченим. Трибуни на Славутич-Арені поділилися на дві частини та гнали уперед обидві команди. Це був справжній футбольний трилер.

Непогану підтримку цього вечора мали мужики. Близько 80 вболівальників в морозний вечір гнали команду до перемоги. Сектор господарів не замовкав майже увесь матч, деякі фанати навіть стали по голому торсу. На жаль у додатковий час на луганців чекала драматична розв’язка у поєдинку.

Підтримати помаранчево-чорних приїхало 12 донеччан.
Сектор господарів
Гірники на виїзді


Арсенал - Верес 0:1 (25.10.2017)
Фанати Вереса від душі попалили у Щасливому. Радіти і справді було чому, адже команда з Рівного пробилася до наступного раунду розіграшу Кубку України. Опоненти на стадіоні не з’явились, хоча на вихідних перед цим вони таки зібрали якусь мінімальну кількість на дербі з Оболонню.
Фанати Вереса

Олександрія - Динамо 2:3 (25.10.2017)
Трохи більше 40 осіб зібралося на секторі господарів. Цього разу олександрійці обійшлися без перфів, лише іноді непогано заряджаючи.

Близько сотні киян пробили виїзд до Олександрії. Для такого складу заряди звучали досить потужно. Наприкінці матчу не обійшлося без піро. Динамівці сповна полоскотали нерви своїм ультрас - лише у додаткові екстратайми вирішивши долю матчу. Після гри футболісти вже традиційно дякували ультрас за підтримку.
Ультрас Олександрії

Сектор киян

Прикарпаття - Десна 0:2 (25.10.2017)
Фанати Прикарпаття пройшлися ходою перед матчем, вийшло доволі яскраво. Чимала кількість була цього разу на секторі Десни в Івано-Франківську. Вболівальники створили чудову атмосферу, святкуючи голи піротехнікою.
Фанати Прикарпаття
Фанати Десни

Ворскла - Олімпік 2:0 (25.10.2017)
Зовсім мізерною була підтримка у полтавців. Та не дивлячись на це, ворскляни здобули перемогу, та пройшли далі.
Сектор Ворскли