Огляд нижчих ліг. Тур 19
01 листопада 2017
Фанати Поділля відсвяткували 10-ту річницю створення банди Hetman Boys. Ультрас Скали відірвалися від душі на останній домашній грі. Активну підтримку влаштували своїм командам вболівальники тернопільської Ниви та Дніпра. Фанати Металіста підготували черговий яскравий перф. Про всі ці та інші події детальніше можна дізнатися з нашого чергового звіту.

ПЕРША ЛІГА

Гірник-Спорт - Рух 0:4 (29.10.2017)
4 фанати Гірника вболівали за команду в домашній грі. Не дивлячись на розгромну поразку, команда знайшла в собі сміливість підійти до вболівальників після фінального свистка.
Фанати Гірника

Балкани - Волинь 5:0 (29.10.2017)
Жвава підтримка була у господарів поля. Цікаво те, що Балкани підтримували вболівальники різних поколінь – від мала до велика. Само собою, в таких селах та селищах досить викривлене поняття фанатизму, але гравці відчувають, що хтось за них вболіває, і це, мабуть, головне.
Сектор Балкани


Краматорськ - Геліос 1:1 (29.10.2017)
Обидва сектори краматорців активно гнали команду уперед. Банда YGC, як і більшість двіжів, підготувала текстівку «Свободу українським патріотам» та переважну кількість матчу провела на голому торсі, незважаючи на нельотну погоду.
Фанати Авангарда

Дніпро Ч - Оболонь 0:2 (29.10.2017)
9 фанатів Оболоні пробили виїзд до Черкас. Знову маємо ситуацію, коли немає фотографій черкаського сектору.
Сектор Оболоні


Нафтовик - Кремінь 1:2 (29.10.2017)
8 фанатів Кременя пробили виїзд до Охтирки. Можливо, на цій грі вболівальники виглядали не так яскраво, як на домашніх матчах, зате на виїзній грі у хлопців була гарна банерна лінія.
Сектор Кременя


Десна - Полтава 1:2 (30.10.2017)
Троє фанатів Полтави пробили виїзд до Чернігова. І знову без фото господарів...
Сектор Полтави



ДРУГА ЛІГА

Поділля - Буковина 3:0 (28.10.2017)
Понад 40 ультрас зібралося на секторі господарів. Фанати Поділля відсвяткували 10-ту річницю створення банди Hetman Boys. Для такої події хлопці зробили чудовий перф – банер, який підсвітили піро. Вийшло доволі яскраво. Також фанати підготували текстівку на підтримку Влада Овчаренко.
Ультрас Поділля

Скала - Нива Т 0:0 (29.10.2017)
Господарі влаштували справжню костюмовану вечірку просто на секторі. Це була остання домашня гра сезону, тож стрийки вирішили відірватися на повну. Замість піро палили бенгальські вогники. Після гри футболісти подякували фанатам за активну підтримку, а от перемогу так і не подарували. Ну і відео стрийського Harlem Shake дивіться трохи нижче.

15 фанатів Ниви відкатало виїзд у Моршин. Гості під звуки барабану гнали команду уперед від свистка до свистка. Звук був непоганий, настрій, в принципі, також.
Сектор Скали

Фанати Ниви

Металіст 1925 - Реал Фарма 5:0 (29.10.2017)
У господарів, як і в минулих матчах, була чисельна підтримка. Харків’яни майже на кожний домашній матч влаштовують перфи. Ця гра не стала виключенням. Так, фанати підготували банер з написом «Наше місто – наші правила». Не обійшлося без піро в клубних кольорах. Також ультрас підготували текстівку на підтримку засуджених фанатів Зорі.
Ультрас Металіста

Таврія - Дніпро 2:1 (30.10.2017)
Не дивлячись на будній день, понад 75 дніпрян підтримали команду на виїзді у Бериславі. Кидається в очі досить віковий виїзний склад.
Дніпряни на виїзді

Агробізнес - Полісся 3:2 (29.10.2017)
2 фанати Полісся пробили виїзд до Волочиська, один проживає в Хмелі, а інший добирався на гру з рідного Житомира.
Фанати Полісся

Прикарпаття - Нива В 1:0 (29.10.2017)
51 фанат Ниви на виїзді у Івано-Франківську - саме таку інфу надали зелено-білі. Сектор господарів теж радує око, складається враження, що після кубкової гри з Карпатами у фраників з’явився невеликий приток людей.
Сектор Прикарпаття
Фанати Ниви