Огляд нижчих ліг. Тур 21
14 листопада 2017
Не дивлячись на те, що міжсезоння вже на носі, фанати клубів Першої та Другої ліг продовжують активно підтримувати свої клуби. Гарну підтримку влаштували командам фанати Волині, Кременя, а також Дніпра. Краматорці вшанували пам’ять загиблого побратима. Фанати Металіста та Геліоса вирішили зробити піро-шоу. А у фанатському русі Десни відбувся розкол на два табори. Про всі події минулих вихідних на фанатських секторах у нашому черговому звіті.

ПЕРША ЛІГА

Жемчужина - Волинь 4:3 (10.11.2017)
19 лучан вибралося на виїзд до Одеси. У лучан була чудова банерна лінія, і вони, як і завжди, наскільки могли активно підтримували команду. Приємно також те, що луцькі фанати на кожному матчі притримуються клубного дрес-коду. Після гри фанати зробили колективне фото разом з командою.
Сектор Волині

Дніпро Ч - Інгулець 0:2 (10.11.2017)
11 фанатів з Черкас підтримали господарів в цій грі, яка відбулась чомусь на стадіоні в Білозір’ї замість рідної арени Дніпра.
Фанати Дніпра

Балкани - Рух 1:1 (11.11.2017)
Господарі не залишилися без підтримки. На стадіоні традиційно зібралася невеличка купка активних вболівальників, які під барабан гнали команду вперед. Більш детально про цей матч читайте на сайті
Сектор господарів

Десна - Гірник-Спорт 1:2 (11.11.2017)
Перезавантаження в фанатському русі чернігівської Десни. Останнім часом було помітно, що чернігівські фанати спілкуються з київськими конями - приймають участь в їхніх фан-турнірах, тренуваннях і т.д., втім, далеко не всіх у двіжі влаштовував такий стан справ. Адже історично рух Десни завжди був близьким до фанатів Динамо, і навіть кольори у них спільні. На грі проти команди з Горішніх Плавнів фанати Десни розділились на два сектори. Більшість активу перейшла на історичний для себе сектор 10, де колись зароджувався чернігівський фанатизм. На цьому секторі зібрались всі покоління чернігівських фенів. На старому ж секторі залишилось чоловік 10, від них жодного заряду за всю гру...
Сектор Десни

Краматорськ - Полтава 2:0 (11.11.2017)
Обидва сектори фанатів Авангарда згадали загиблого фаната Степана Чубенка, у якого 11-го листопада міг би бути черговий День народження. Обидві двіжухи нарікають на неадекватність поведінки правоохоронців перед цим матчем.
Фанати Авангарда

Арсенал - Геліос 3:1 (11.11.2017)
11 фанатів Геліоса пробило цей виїзд. Хлопці влаштували невеличке піро-шоу.
Ультрас Геліоса

Суми - Оболонь 0:0 (11.11.2017)
7 пивоварів пробило виїзд до Сум. Фото маємо лише такі.
Сектор господарів
Сектор Оболоні


Кремінь - Колос 0:1 (11.11.2017)
Жваву підтримку влаштували місцевій команді фанати Кременя, які під барабан налаштовували команду на перемогу. Також на секторі кременчужан був присутній банер на підтримку засуджених хлопців..
Сектор Кременя



ДРУГА ЛІГА

Таврія - Реал Фарма 3:1 (11.11.2017)
Четверо фанатів Таврії відвідали гру у Бериславі, де зараз виступає сімферопольська команда.
Фанати Таврії

Суднобудівник - Нікополь 0:2 (11.11.2017)
Троє вболівальників Нікополя пробили виїзд до Первомайську.
Вболівальники Нікополя

Дніпро - Мир 1:1 (11.11.2017)
Традиційно чисельна кількість налаштовувала Дніпро на перемогу в матчі проти Миру. Як і в попередніх матчах, використовувалися великі прапори.
Сектор Дніпра

Металіст 1925 - Миколаїв-2 0:1 (12.11.2017)
Харків’яни виглядали яскраво. На останню домашню гру в цьому році був підготовлений банер «Гордість Харкова», на поле також летіли касові стрічки. Про звук годі й казати, як завжди потужно. Після матчу гравці підійшли до сектору подякувати фанам, а ті, в свою чергу, привітали команду масштабним піро-шоу.
Фанати Металіста

Буковина - Полісся 2:1 (12.11.2017)
На цих вихідних також зіграли перенесений матч 7-го туру між Буковиною та Поліссям. Шестеро ультрас Полісся пробили виїзд до Чернівців. Оскільки матч проходив при порожніх трибунах, житомиряни підтримували своїх гравців за межами стадіону. Але на порожній арені їх було добре чутно.
Ультрас Полісся