Огляд нижчих ліг за тиждень
04 квітня 2018
Погода поступово налагоджується, а з нею зростає і кількість народу на секторах. Окрім того на минулих вихідних відновились матчі Другої ліги. Найбільш чисельною була підтримка у Волині та Металіста, але і інші фанати не пасли задніх. Так гра при порожніх трибунах зовсім не стала на заваді подолянам, які підтримували свою команду навіть за парканом. Потужно шизіли за свої клуби ультрас Миколаєва та вінницької Ниви. Піро-шоу влаштували фанати Металіста у Харкові, побавилися піро і стрийки. Більш детальніше про події минулого вікенду у нашому звіті.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 25

Оболонь - Інгулець 1:0 (30.03.2018)
Тур розпочався в п’ятницю на Оболонь-арені, де господарі приймали Інгулець.
Фанати Оболоні

Жемчужина - Десна 0:1 (31.03.2018)
Гру в Одесі відвідали 7 гостей з Чернігова. Фанати залюбки робили фото на пам’ять. Після фінального свистка футболісти підійшли до сектору сіверян, щоб подякувати за підтримку.
Сіверяни на виїзді

Суми - Волинь 1:0 (01.04.2018)
Через незадовільний стан газону на стадіоні Ювілейний гру було перенесено у Луцьк. Лучан зібралося не менше ніж на попередньому домашньому матчі. Гнали команду уперед потужним звуком та прапорами у кольорах клубу. Приємно також те, що луцькі ультрас завжди приходять на білому, що робить сектор набагато яскравішим. Про банерну лінію взагалі не варто нічого казати, як завжди на висоті.
Сектор лучан

Кремінь - Геліос 2:1 (01.04.2018)
Близько 10 активних фанатів підтримували господарів. Після гри футболісти Кременя вже традиційно підійшли та подякували фанатам за підтримку.

Порядку 15 вболівальників підтримувало Геліос. Харків’ян не так часто побачиш в об’єктивах фотокамер. Цього разу фанати Геліоса залюбки робили колективні фото з фанатами Кременя.
Сектор Кременя

Фанати Геліоса

Нафтовик - Полтава 1:2 (01.04.2018)
Ось така атмосфера була після матчу у полтавських фанатів та їх команди.
Фанати Полтави


Миколаїв - Колос 1:0 (01.04.2018)
Порядку 60 ультрас зібралося на секторі господарів. Корабели потужно заряджали протягом усього матчу. Після гри футболісти подякували фанатам за підтримку та залюбки потиснули руки кожному з них.
Сектор корабелів

Дніпро Ч - Рух 2:2 (02.04.2018)
Ультрас Дніпра були обурені тим, що гру призначили на будній день та підготували текстівку з цього приводу. Фанати ганяли вітер великими прапорами у кольорах клубу, після чого добротно попали піро.
Фанати Дніпра


ДРУГА ЛІГА

Мир - Нікополь 0:0 (31.03.2018)
Четверо нікопольців відвідали гру у Новотроїцьку.
Фанати Нікополя

Прикарпаття - Поділля 5:2 (31.03.2018)
На жаль, свій перший домашній поєдинок Прикарпаття було змушено провести за порожніх трибун через санкції ФФУ. Щоправда гра в останню мить була перенесена з Хмельницького до Івано-Франківська, і проходила не на звичному МЦС “Рух”, а на сусідній “Хет-трик Арені”, поле якої відкрите для огляду і за межами стадіону. Тож фанатам зовсім нічого не завадило підтримати свою команду. Так п’ятеро подолян підтримувало свою команду за парканом.

Фанати Прикарпаття перед грою записали відео на міській ратуші і таким чином висловили підтримку клубу в матчі при порожніх трибунах. Хоча на стадіоні за парканом вони теж були. Дивно виглядає матч при порожніх трибунах, коли кожен бажаючий може прийти і подивитись гру...


Ультрас Поділля

Агробізнес - Нива В 2:1 (31.03.2018)
Близько 40 вінничан підтримували команду у Волочинську. Заряди були гучними та злагодженими.
Вінничани на виїзді

Скала - Полісся 1:1 (31.03.2018)
Стрийки також активно підтримували своїх за парканом. Вони від душі попали, використавши чималу кількість піро.

10 фанатів були присутніми на імпровізованому гостьовому секторі.
Фанати Скали
Фанати Полісся

Металіст 1925 - Інгулець-2 4:0 (31.03.2018)
Харків’яни скучили за грою мільйонів. Про це свідчить кількість народу, яка зібралася на фан-секторі та гнала Металіст до перемоги. Окрім традиційних банерів, був також банер на підтримку перебуваючого в італійській в’язниці Віталія Марківа. Звук був гучний та злагоджений. Але це була лише розкачка. Потім харків’яни влаштували піро-шоу з голим торсом.
Ультрас Металіста

Енергія - Миколаїв-2 0:1 (31.03.2018)
Не залишилась без підтримки і Енергія з Нової Каховки.
Фанати Енергії

Львів - Нива Т 2:0 (01.04.2018)
Не залишили команду без підтримки і ультрас Ниви. Зі знайдених фото важко зрозуміти яка ж кількість народу пробила цей виїзд, але можна переглянути відео і все стає на свої місця. З впевненістю сказати, що нудно гостям не було. Активно заряджали та трохи побавилися піротехнікою.
Фанати Ниви