Огляд нижчих ліг за тиждень
09 травня 2018
Матчі 31-го туру грали серед тижня, тож відвідуваність на секторах залишала бажати кращого. Виключенням є хіба що фанати лучан, сектор яких був найчисельнішим. 32-й тур пройшов жвавіше. На секторах було значно більше людей. Так фанатам Полісся стала більше не сила терпіти поразки команди, і вони просто покинули сектор посеред матчу. Дніпряни мали невеличкі сутички з місцевими у Горностаївці, а тернопільська Нива знялася зі змагань, через низку скандальних суддівських рішень. Усі подробиці минулих турів можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 31

Суми - Краматорськ 2:1 (02.05.2018)
Гра призначена на будній день, звісно не дала фанатам в повній мірі підтримати команди та насолодитися їх грою. Підтримати господарів прийшли 12 найвідданіших, з якими після матчу гравці святкували перемогу.
Сектор Сум

Геліос - Полтава 0:2 (02.05.2018)
Не так часто вдається знайти фото фанатів Геліоса, але на черговій домашці вони таки потрапили в об’єктив фотокамери. 9 фанатів гнали команду до перемоги.
Фанати Геліоса

Волинь - Колос 0:1 (02.05.2018)
Останні невдачі команди зменшили відвідуваність на секторі Волині, та ще й гра відбувалася в будній день. Так на секторі господарів було лише порядку 50 фанатів. Команда поступово наближається до Другої лігі, але найвідданіші все ж таки своїми зарядами та піснями підтримували команду до останнього.
Ультрас Волині

Оболонь - Десна 0:2 (02.05.2018)
Вже традиційне колективне фото від сіверян. Цього разу пошизіти за Десну на секторі зібралися 22 ультрас.
Фанати Десни


ДРУГА ЛІГА

Дніпро - Енергія 0:1 (02.05.2018)
Свою чергову домашню гру дніпряни грали у Новомосковську, адже на Дніпро-Арені в цей день грав Дніпро-1. Не дивлячись на день та час гри, підтримати дніпрян приїхала чимала кількість народу.
Фанати Дніпра

Металіст 1925 - Мир 1:4 (02.05.2018)
Більше сотні харківських ультрас гнали Металіст уперед. Харків’яни робили атмосферу чудовим звуком та голим торсом. Серед вже звичних банерів на паркані можна було побачити текстівку в пам’ять про Данила Дідика, 15-річного громадського активіста, який став жертвою теракту під час Маршу єдності в Харкові в лютому 2015 року.
Сектор Металіста


ПЕРША ЛІГА. ТУР 32

Краматорськ - Кремінь 1:0 (06.05.2018)
Краматорців як завжди підтримували два сектори. На секторі банди YGC зібралися 11 ультрас. Крім жовто-блакитного прапору сектор більш нічим не прикрашали.
20 фанатів зібрав сектор краматорців. Більшу частину матчу провели на голому торсі та злагоджено заряджали.

Один олдовий фанат Кременя на виїзді у Краматорську, який не просто відбував номер, а навіть заряджав.
Фанати Авангарда
Сектор Кременя


Десна - Миколаїв 3:0 (06.05.2018)
Порядку 30 фанатів на секторі Десни. Вболівали яскраво, з прапорами. На секторі сіверян 30 ультрас. Гнали Десну уперед під барабан.
Фанати Десни

Балкани - Оболонь 0:0 (06.05.2018)
Ось таким атмосферним фото з виїзду поділилися ультрас Оболоні у фейсбуці.
Ультрас Оболоні


ДРУГА ЛІГА

Нива В - Полісся 2:1 (05.05.2018)
Близько 50 фанатів на секторі вінничан. Потужна та злагоджена підтримка надихнула Ниву на перемогу, а фанатам додала гарного настрою.

Фанати Полісся підготували невеличкий перф з піро, прапорами та текстівкою з написом “Бийтесь за наш край”. У першому таймі непогано заряджали, але такого запалу вистачило не надовго. Ультрас порядком дістали поразки команди, тож після другого пропущеного голу весь сектор покинув стадіон, залишивши команду без підтримки. Вже після гри, житомиряни у соцмережах виклали гнівний пост, просто накипіло. “Ті всі малювання банерів, шиття прапорів, ми не робимо то все для себе...Ми віддаємо останнє і чекаємо хоча б якоїсь віддачі на полі. Це справді важко - реалізовувати якісь ідеї в плані підтримки коли, фактично, всієї житомирської ультри і двох десятків не набереться. Для нас - це справа всього нашого життя і ми тут лишаємо весь свій вільний час і всі свої думки.”
Сектор Ниви
Фанати Полісся

Нива Т - Агробізнес 1:2 (05.05.2018)
22 фанати Ниви у Вишнівці. Здавалося б все було добре, ультрас підтримували своїх улюбленців, але Нива програла, а суддівський скандал призвів до того, що керівництво тернопільської команди повідомило, що Нива знімається зі змагань у Другій лізі. На цьому тижні стало відомо, що причиною тому є низка скандальних суддівських рішень в матчі проти Агробізнесу, в тому числі призначений у ворота тернопільської команди спірний пенальті в компенсований час. Після того, як комітет арбітрів ФФУ виправдав всі спірні моменти на користь дій арбітра, керівництво Ниви оголосило про припинення участі в чемпіонаті.
Сектор Ниви

Мир - Дніпро 3:1 (06.05.2018)
Десь 70 фанатів Дніпра пробили виїзд у Горностаївку. Настрій у гостей був чудовий, палили піро, смажили сосиски. Та не обійшлося без заворушень. Після другого голу у ворота Дніпра почалась сутичка з місцевими. Один з мирян навіть розбив пляшку й пішов до гостей. Поліція заспокоїла усіх. До піро поліція ставилася лояльно, окрім білого диму - його відібрали й кинули за паркан стадіону.
Дніпряни на виїзді

Таврія - Металіст 1925 2:0 (06.05.2018)
14 харків’ян на виїзді у Бериславі, де базується сімферопольська команда. Не дивлячись на невтішну гру їх команди, фанати не замовкали майже весь матч. Після фінального свистка гравці підійшли подякувати ультрас за підтримку.
Харків’яни на виїзді

Буковина - Прикарпаття 1:0 (06.05.2018)
13 ультрас Прикарпаття відвідали гру у Чернівцях.
Сектор Прикарпаття

Арсенал БЦ - Скала 0:1 (06.05.2018)
10 стрийків на виїзді в Обухові. Сектор гостей майорів різними барвами завдяки спаленому піро.
Фанати Скали