Огляд нижчих ліг за тиждень + Кубок України. 1/8 фіналу
01 листопада 2018
Справжній трилер з перестрілкою влаштували у Луцьку Волинь та Гірник-Спорт, забивши на двох 8 м’ячів. Фанати Кременя підтримували команду з порцією конфеті. Подоляни добряче попалили на виїзді у Тернополі. Також ми не оминули увагою матчі 1/8 Кубку України, в яких знову гаряче було в Одесі. А на фанатів Динамо у Минаї напали люди у чорному, з якими далі відбулася не одна сутичка. Більше подробиць про всі події, можна дізнатися у черговому дайджесті новин на нашому сайті.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 15

Агробізнес - Зірка 5:0 (27.10.2018)
На грі у Волочиську були помічені 4 фанати Зірки, з них троє представники жовто-зеленого сектору.
Фанати Зірки

Волинь - Гірник-Спорт 5:3 (27.10.2018)
Порядку 50 ультрас налічував сектор Волині. Лучани вже традиційно були на білому. Фанати не замовкали ні на хвилину протягом усього матчу. Раділи кожному забитому голу на повну. А команди влаштували справжню перестрілку на полі, в якій переможцями в решті решт виявилися господарі поля.
Сектор Волині

Металіст 1925 - Краматорськ 1:0 (27.10.2018)
Потужною була підтримка у харків’ян, які під барабан гнали Металіст до перемоги. На цьому матчі обійшлися без перфів та піро, зробивши акцент на звукову підтримку.

Виїзд до Харкова відкатали 11 найвідданіших фанатів Авангарда.
Ультрас Металіста
Краматорці на виїзді

Оболонь - Колос 1:1 (28.10.2018)
Не лишилася без підтримки своїх фанатів і Оболонь. Так, підтримати команду зі столиці зібралися 12 ультрас.
Сектор Оболоні


ДРУГА ЛІГА. ТУР 15

Минай - Верес 2:0 (26.10.2018)
Троє фанатів Вереса пробили виїзд до Минаю.
Ультрас Вереса

Калуш - Полісся 0:1 (26.10.2018)
Виїзну перемогу над лідером групи на власні очі побачили троє виїздюків.
Фанати Полісся

Кристал - Гірник 2:0 (27.10.2018)
Трохи більше 20 херсонських ультрас налаштовували команду на перемогу. Хлопці доволі непогано заряджали під гуркіт барабану. Команда перемогла та подарувала чудовий настрій своїм фанатам. Після фінального свистка гравці подякували ультрас за підтримку.
Фанати Кристала

Кремінь - Таврія 0:0 (27.10.2018)
Більш чисельною ніж в останніх матчах була підтримка у Кременя. Хлопці відривалися, як могли, на гру було підготоване конфеті, яке активно використовувалося під час зарядів.
Сектор Кременя

Буковина - Нива В 0:4 (28.10.2018)
12 вінничан відвідали гру у Чернівцях. На гостьовому секторі жоден не бив байдики, а активно гнали команду до перемоги. Нива сповна віддячила своїм фанатам, розгромивши Буковину.
Вінничани на виїзді

Нива Т - Поділля 1:0 (28.10.2018)
Понад 30 тернополян прийшли пошизіти за Ниву на останній домашці. Підтримка фанатів надихнула Ниву на перемогу, яка дозволила Ниві обійти у турнірці опонентів з Хмельницького та трохи покращити турнірне становище.

32 фанати назбирав гостьовий сектор. Подоляни були яскравішими за інші колективи у Другій лізі. Фанати влаштували команді чудову підтримку з потужним звуком та прапорами. Але куди більше запам’яталося піро-шоу від подільських ультрас.
Фанати Ниви
Ультрас Поділля

Металург З - Нікополь 2:0 (29.10.2018)
Фанати запорізького Металурга вже традиційно влаштовують команді потужну підтримку. Окрім запоріжців, на домашньому секторі пошизіли за Металург і фанати Маріуполя, про що свідчить банер, яким був прикрашений паркан. Металург подарував ультрас перемогу, а після матчу команда майже в повному складі підійшла подякувати за підтримку.

Не залишили без підтримки свою команду і фанати Нікополя. На гостьовому секторі були помічені 6 виїзних.
Фанати Металурга
Сектор Нікополя


КУБОК УКРАЇНИ. 1/8 фіналу

Минай - Динамо 1:3 (31.10.2018)
Кияни пробили виїзд до населеного пункту з найменшим населенням за всю свою виїзну історію. Ця кубкова гра запам’ятається
високими цінами на тікети для місцевих, але для киян вхід зробили безкоштовними. На самому матчі не обійшлося без заворушень. Весь матч проходив в цілком дружній атмосфері, жодного негативу до місцевих не було. В другому таймі на гостьовому секторі з’явились хлопці в чорному, які стали поряд зі стюардами в тому місці, де була прогалина в паркані і можна було вийти максимально близько до поля. На них ніхто особливо не звертав уваги. Але перед самим фінальним свистком з одним з цих молодиків стався конфлікт коли фанати Динамо хотіли підійти до сітки щоб привітати футболістів з перемогою.

Після початку словесної суперечки інший чоловік дістав пістолет і дав команду заливати всіх газом. Далі почався хаос - людей в чорному закидували всім, що потрапляло під руку, вони були змушені відступити за межі трибуни, при цьому поливаючи всіх сльозогінним газом. На трибуні швидко з’явились поліцейські в амуніції, які зупинили сутичку. Пізніше конфлікт мав продовження за межами стадіону. Хлопці в чорному вистежили біля стадіону кількох фанатів Динамо і напали знову. Знову втрутилась поліція, яка завадила масовій бійці з людьми в чорному.

В результаті усіх конфліктів один з фанатів Динамо був змушений звернутись за медичною допомогою. Поліція максимально намагалась залагодити конфлікт, але при цьому казала, що вони не мають управи на цих молодиків в чорному, бо «це Закарпаття, тут свої правила (с)» (за інформацією це були працівники охоронної компанії президента Минаю). Також поліція попередила, що ці молодики можуть нападати в центрі міста, і їх справді бачили на вокзалі перед відправленням потягу.
Фанати Динамо на виїзді




Чорноморець - Ворскла 1:2 (31.10.2018)
Другу спробу зірвати матч за участю своєї команди, зробили фанати Чорноморця на грі 1/8 Кубка України. Після другого пропущеного голу моряки запалили багато піротехніки, яку почали кидати на поле. В хід пішли навіть вогнегасники. Через велике скупчення диму арбітру довелося на деякий час зупиняти поєдинок. Однак бажаного результату досягти не вдалося. У час, що залишився господарі поля відіграли тільки один гол, а далі пройшла полтавська команда.

Близько 10 фанатів побачили перемогу Ворскли у Одесі.
Ультрас Чорноморця





Фанати Ворскли

Черкащина-Академія - Карпати 0:1 (31.10.2018)
49 ультрас зі Львова пробили виїзд до Черкас. Гості непогано заряджали, а забитий гол відсвяткували з невеличкою кількістю піро.
Львів’яни на виїзді

Десна - Зоря 1:1 (31.10.2018)
На цей матч ультрас Десни вирішили організувати повністю бiлий сектор, для цього було влаштовано розповсюдження білих накидок прямо перед входом на сектор. Біла шиза вдалася на славу. Лицьову лінію прикрашав новенький банер, також для перфу використали конфеті.
Сектор Десни