Огляд нижчих ліг за тиждень
17 квітня 2019
Продуктивним на забиті м’ячі видалися одразу 3 поєдинки у нижчих лігах. Так, 6 голів було забито у матчі Оболонь – Волинь. На м’яч менше було забито у матчах між Авангардом та Миколаєвом, таку ж кількість голів глядачі побачили у матчі Кремень – Нікополь. Серед ультрас-колективів важко когось виділити. Кожен підтримував свою команду в межах своїх можливостей. Трохи більше подробиць можна дізнатися з невеличкого звіту від нашого ультрас-порталу.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 22

Оболонь - Волинь 2:4 (12.04.2019)
24 фанати столичної команди під гуркіт барабану гнали команду до перемоги. Пивовари влаштували справжню «перестрілку» з гостями з Луцька. Оболонь програла цю дуель, але в самовіддачі на гру у фанатів зовсім не може бути претензій до команди.

35 лучан відвідали гру у Києві. У гостей була велика банерна лінія та досить непоганий звук. Додому фанати поверталися з перемогою та чудовим настроєм.
Фанати Оболоні
Лучани на виїзді

Краматорськ - Миколаїв 2:3 (13.04.2019)
12 представників колективу YGC підтримали Авангард на домашці проти Миколаєва. Ультрас дуже обурив кінцевий результат матчу. Виграючи по ходу матчу, краматорська команда примудрилася провалити матч на програти. Своє незадоволення грою команди в останніх матчах, фанати висловили в одній із соцмереж.
Ультрас Авангарда

Балкани - Металіст 1925 0:1 (13.04.2019)
Вдалим видався виїзд для харків’ян, які цього туру завітали до селища Зоря на Одещині. Гості не пасли задніх, активно заряджали та надихали команду на здобуття позитивного результату. Правда омріяної перемоги довелося чекати надто довго, адже всі свої намагання втілити в забитий м’яч, Металісту вдалося лише в доданий арбітром час.
Фанати Металіста

Прикарпаття - Гірник-Спорт 1:0 (13.04.2019)
Зі світлин які нам вдалося знайти, важко зрозуміти скільки народу було на секторі Прикарпаття. Втім, господарі ніколи не лишалися без активної підтримки своїх фанатів. Ультрас надихнули команду на взяття трьох залікових пунктів. Фінальний свисток зафіксував так очікувану перемогу господарів.
Сектор Прикарпаття


ДРУГА ЛІГА. ТУР 19

Полісся - Буковина 0:1 (12.04.2019)
Лише троє фанатів підтримали Полісся на грі у Щасливому. Житомиряни обурені тим, що багато «диванних експертів» критикують команду, а самі навіть не приходять підтримати своїх гравців. Полісся мінімально поступилося, чим ще більше розчарувало своїх фанатів. Втім, поразка жодним чином не вплинула на розташування команди у турнірній таблиці, житомиряни продовжують посідати першу сходинку в групі А.
Фанати Полісся

Металург З - Миколаїв-2 2:1 (12.04.2019)
Традиційно солідною для домашніх матчів була підтримка у Металурга. На секторі запоріжців була чудова атмосфера. Навіть погана погода не стала на заваді для потужної шизи та голого торсу. Чудова підтримка ультрас надихнула запорізьку команду на перемогу.
Фанати Металурга

Кристал - Реал Фарма 3:1 (13.04.2019)
Трохи більше 30 ультрас зібрав сектор господарів на звітній грі. Надзвичайних перфів херсонські фанати не робили, зробивши акцент на звуковій підтримці команди. Кристал впевнено переміг свого опонента та подарував своїм фанатам чудовий настрій. Після матчу команда майже повним складом підійшла до фан-сектору та подякувала за підтримку.
Ультрас Кристала

Нива В - Нива Т 0:1 (13.04.2019)
Десь 45 вінничан прийшли підтримати рідну команду в матчі проти Ниви з Тернополя. Заряджали команду за допомогою прапорів та злагодженого звука. Запалу фанатів не вистачило для того, щоб сповна заряди і команду, тож вінничани мінімально програли.

21 фанат тернопільської Ниви пробив виїзд до Вінниці. Тернополяни жваво підганяли команду, звук для невеличкої кількості народу був доволі пристойним. Єдиному забитому голу раділи від душі.
Сектор Ниви
Тернополяни на виїзді

Калуш - Верес 0:0 (13.04.2019)
Ультрас Калуша не лишили господарів без активної підтримки . 10 фанатів ганяли вітер прапорами протягом усього матчу. Калуш показав гідну боротьбу та заробив до своєї скарбнички один заліковий пункт.

5 рівненських ультрас пошизіли за Верес на виїзді. Гості запам’яталися тим, що спалили на матчі смачну порцію чорного диму.
Фанати Калуша
Ультрас Вереса

Кремінь - Нікополь 3:2 (13.04.2019)
10 фанатів забезпечили чудову підтримку господарям поля. Фанати Кременя не замовкали ні на хвилину протягом усього матчу. В непростій грі Кремінь таки здобув перемогу, чим дуже потішив своїх фанатів. Після матчу відбулося традиційне рукостискання фан-сектору разом с футболістами.
Фанати Креміня