Огляд нижчих ліг за тиждень
29 квітня 2019
Через щільність турів у Першій та Другій лігах та іноді нестачею фото, ми вирішили об’єднати в один звіт декілька турів, тож через це, виникла затримка чергового звіту. Переважна кількість матчів відбувається у будні дні, тож через це, впала і так не надто велика відвідуваність. Фанати Полісся відсвяткували 60-річчя клубу та добряче попалили з цього приводу. Багато колективів підготували на свої матчі банери в пам’ять про Миколу Волкова. Найбільшу увагу до себе привернули ультрас Металіста. Харків’яни пройшлися маршем перед грою та підготували на матч великий банер, яким вшанували усіх загиблих на Донбасі ультрас. Більше подробиць можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.

ДРУГА ЛІГА. ТУР 20

Енергія - Металург З 0:2 (17.04.2019)
12 фанатів прийшли підтримати місцеву команду в матчів проти більш досвідченого суперника. У цьому турі Енергія знову поступилася та продовжує своє падіння у турнірній таблиці.

Порядку 20 запорізьких ультрас пробили виїзд до Нової Каховки. Хлопці залюбки робили фото на згадку. На самому матчі гості також не пасли задніх та доволі активно гнали команду до перемоги. Металург порадував фанатів чудовою грою та трьома заліковими пунктами до скарбнички. Після гри фанати зробили колективне фото разом з гравцями.
Сектор Енергії
Запоріжці на виїзді

Нива Т - Черкащина-Академія 1:1 (17.04.2019)
70 ультрас зібрав на цьому матчі сектор господарів. Така кількість народу для матчу в будній день є досить пристойною. Господарі намалювали банер присвячений Миколі Волкову, серце якого зупинилося на минулому тижні. Загалом тернополяни непогано підтримали свою команду. Нива правда так і не змогла перемогти, здобувши нічию проти суперника, який посідає одне з місць у верхівці таблиці.
Фанати Ниви

Полісся - Минай 0:1 (18.04.2019)
Фанати Полісся святкували 60-річчя свого улюбленого клубу. Все трохи пішло не за планом – спочатку зіпсувався банер до ювілею команди, а потім ще й команда програла головному конкуренту по таблиці. Втім прикрі негаразди та форс-мажори, зовсім не стали на заваді для святкування. На гру у Новограді підтягнулися порядку 30 житомирян, які добряче попалили і пошизіла на славу їхньому клубу.
Ультрас Полісся

Чайка - Нива В 2:1 (18.04.2019)
17 вінничан підтримали команду на грі у Макарові.
Сектор Ниви

Кремінь - Кристал 1:0 (18.04.2019)
Десь 10 фанатів активно гнали Кремінь уперед. Потягом матчу вони не замовкали ні на хвилину. Чудова підтримка фанатів окрилила команду та надихнула на перемогу. Настрій у господарів був піднесеним, адже вони здобули чергову важливу перемогу та продовжують очолювати турнірну таблицю. Після матчу відбулося вже традиційне рукостискання фанатів та футболістів.

4 херсонців відзначилися виїздом за свою команду.
Фанати Креміня
Херсонці на виїзді

Нікополь - Таврія 0:0 (18.04.2019)
Не лишили без підтримки свою команду і фанати Нікополя. 10-й сектор господарів назбирав десь з десяток фанатів, які під барабан налаштовували свою команду на позитивний результат. Втім дива не сталося, максимум що змогла витиснути команда господарів – це нічия. Але і їй господарі раділи від душі, адже більшу частину матчу місцева команда грала у меншості і могла програти. Після цього матчу Нікополь продовжує посідати останню сходинку у турнірці.
Сектор Нікополя

Буковина - Верес 0:0 (19.04.2019)
Чудова атмосфера була на секторі чернівчан. 23 фанати забезпечували команді потужну звукову підтримку протягом усього матчу. На секторі господарів окрім традиційного банеру, було також полотно в пам’ять про загиблого Миколу Волкова.

15 виїзних підтримали Верес на виїзді у Чернівцях. У гостей був досить непоганий звук. Після матчу команда повним складом подякувала ультрас за підтримку.
Ультрас Буковини
Фанати Вереса


ПЕРША ЛІГА. ТУР 25

Волинь - Інгулець 2:1 (25.04.2019)
Гарна атмосфера була присутньою на секторі лучан. Підтримати Волинь в матчі проти Інгульця прийшли трохи більше 60 фанатів. Гнали команду до перемоги за допомогою потужного звуку та прапорів у кольорах клубу. Настроєм ультрас-сектору зарядилася і сама команда, яка здобула перемогу в цьому матчі.
Ультрас Волині

Агробізнес - Прикарпаття 2:3 (25.04.2019)
10 вар’ятів відвідали гру у Волочиську. Прикарпаття трохи полоскотало нерви тім хто пробив цей виїзд, гра була досить нелегкою, втім гості таки вирвали перемогу в цьому нелегкому протистоянні.
Фанати Прикарпаття

Краматорськ - Оболонь 1:0 (26.04.2019)
14 фанатів на матчі проти Оболоні налічував сектор краматорців. Матч проходив після обіду, погода була спекотна, тож переважну кількість гри краматорці провели на голому торсі. 4 представників банди YGC також підтримали Авангард в матчі проти столичної команди. Ультрас дуже обурив час початку матчу, тож вони намалювали з цього приводу невеличкий банер.

2 киян пробили виїзд до Краматорська.
Фанати Авангарда
Сектор Оболоні

Металіст 1925 - Колос 0:0 (26.04.2019)
Харківські фанати провели марш перед матчем. Таким чином харків’яни відзначили «день народження» хіта про Путіна, який вперше був виконаний у Першій столиці рівно п’ять років тому під час маршу на підтримку єдності України. Хода почалася з хвилини мовчання, якою вшанували пам’ять захисників України, які загинули на Донбасі. Після цього фанати виконали національний гімн України. Вулицями молоді патріоти пройшли з величезним банером «Єдина країна», символікою декількох футбольних клубів, національними прапорами. Вони скандували патріотичні гасла і запалювали фаєри. Також патріоти заспівали пісні, пов’язані з Революцією гідності. Кінцевим пунктам потужного маршу став футбольний стадіон, де місцевий Металіст 1925 приймав Колос. На самому матчі харківські ультрас прикрасили паркан банером із зображенням Миколи Волкова, також на полотні можна було побачити імена усіх загиблих на Донбасі патріотів-ультрас. На секторі господарів зібралася чимала кількість народу, яка з потужним звуком підтримувала Металіст протягом усього матчу.
Ультрас Металіста


ДРУГА ЛІГА. ТУР 22

Полісся - Черкащина-Академія 0:4 (25.04.2019)
Матчі у будній день зовсім не йдуть на користь відвідуваності на секторах. Так Полісся на матчі у Новограді підтримали лише 8 фанатів. І хоча господарі розгромно програли цю гру, але це не завадило житомирянам з натхненням підтримати улюблений клуб.
Фанати Полісся

Минай - Нива В 0:1 (25.04.2019)
8 вінничан були присутніми на гостьовому секторі у Минаї.
Вінничани на виїзді

Кремінь - Металург З 2:0 (25.04.2019)
Близько трьох десятків запорізьких ультрас підтримали команду в матчі проти Креміня. У гостей була велика банерна лінія, яка як і самі ультрас, привернула підвищену увагу правоохоронців. І хоча Металург не зумів перемогти свого суперника, фанати після матчу перебували у гарному настрої та робили фото на пам’ять разом з гравцями своєї команди.
Ультрас Металурга

Кристал - Гірник 0:3 (25.04.2019)
23 ультрас Кристалу влаштували команді жваву підтримку під барабан. Спекотна погода зробила свою справу, і херсонці переважну кількість гри стояли на голому торсі. Нажаль активності херсонських фанатів виявилося замало для перемоги і вони розгромно програли своєму суперникові.
Сектор Кристала

Нікополь - Миколаїв-2 2:1 (25.04.2019)
Першій перемозі Нікополя в цьому році та першій перемозі в рідних стінах від душі пораділи 12 фанатів. Після матчу нікопольські фанати зробили колективне фото разом з командою.
Фанати Нікополя

Нива Т - Верес 1:2 (25.04.2019)
Трохи більше 40 ультрас гнали господарів уперед у звітному матчі. Варто відзначити, що підтримка тернополян була найчисельнішою у цьому турі. Господарі під гуркіт барабану задавали непогані ритми. Нива не змогла втримати перемогу у матчі проти Вересу чим трохи зіпсувала настрій своїм ультрас.

Не залишився без активної підтримки і Верес. Так шестеро рівнян в будній день пробили виїзд до Тернополя.
Фанати Ниви
Ультрас Вереса

Буковина - Поділля 1:1 (26.04.2019)
26 ультрас гнали Буковину до перемоги. Не дивлячись на дощову погоду, чернівчани не замовкали ні на хвилину, забезпечивши команді потужну підтримку. Звісно кінцевий результат матчу розчарував фанатів. Після фінального свистка гравці та ультрас подякували один одному за самовіддачу. В турнірці справи також не змінилися. Обидві команди є сусідами по таблиці та займають останнє та передостаннє місця відповідно.
Фанати Буковини