Огляд нижчих ліг за тиждень
29 травня 2019
На минулих вихідних відлунали крайні тури у Першій та Другій лігах. Для деяких команд сезон ще продовжується, адже на них чекають матчі плей-офф за підвищення в класі. Ультрас Металіста спалили багато піро та вибігли на поле, щоб розібратися з арбітром. Фанати Буковини, Кристалу, вінницької та тернопільської Ниви добряче попалили на своїх матчах. Херсонці до речі, добиралися на гру на кораблі. Детальніше про всі події, можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 30

Гірник-Спорт - Волинь 0:0 (25.05.2019)
8 лучан пробили виїзд до Горішніх плавнів. Нічия луцької команди та поразка найближчого конкурента, дозволили Волині поборотися в матчах плей-офф за право потрапити в УПЛ. Після матчу фанати зробили колективне фото разом з командою.
Лучани на виїзді

Краматорськ - Металіст 1925 1:0 (25.05.2019)
Чисельною на цьому матчі була підтримка у господарів поля. Одразу два сектори гнали Авангард до перемоги. На секторі краматорців зібралося близько 30 фанатів, які запам’яталися непоганим звуком, голим торсом та смачною порцією піро. Приблизно таку ж кількість народу зібрав і сектор банди YGC.

Величезний десант приїхав до Краматорська задля підтримки харківського Металіста. Гості заряджали команду потужним звуком та влаштували наприкінці матчу масштабне піро-шоу, через що арбітр на деякий час призупинив гру. Також фанати Металіста відзначилися рейдом на поле, що провести роз’яснювальну бесіду з арбітром, який призначив сумнівний пенальті у ворота гостей. В результаті чого, харків’яни поступилися, і ця поразка не дозволить Металісту поборотися за право виходу в УПЛ на наступний сезон.
Фанати Авангарда
Ультрас Металіста


ДРУГА ЛІГА. ТУР 27

Калуш - Буковина 1:3 (25.05.2019)
У зв’язку з несприятливими погодними умовами останній матч сезону був перенесений з Калуша до Івано-Франківська. Порядку 15 чернівчан підтримали Буковину у виїзній грі. Команда здобула розгромну перемогу, чим дуже підняла настрій своїм фанатам, які вирішили відсвяткувати перемогу та завершення сезону добротною кількістю піро. До речі, перемоги на виїзді дають Буковині набагато легше ніж вдома, адже у Чернівцях командна не здобувала перемоги, ще з вересня 2018 року.
Фанати Буковини

Верес - Черкащина-Академія 2:1 (25.05.2019)
Колективне фото по завершенню сезону зробили зі своєю командою і фанати Вереса. Цього сезону двоє рівнян відкатали Золотник.
Фанати Вереса

Поділля - Нива В 1:1 (25.05.2019)
50 вінничан були присутніми на гостьовому секторі у Хмельницькому. Дощова погода жодним чином не вплинула на підтримку команди – хтось робив голий торс, а хтось ховався під парасолі. На заключній грі сезону вінничани добряче попалили, особливим попитом користувалися дими у клубних кольорах. Не обійшлося і без фото разом з командою. П’ятеро представників зелено-білого руху відкатали Золотий сезон.
Вінничани на виїзді

Нива Т - Минай 1:2 (25.05.2019)
Близько пів сотні ультрас прийшли пошизіти за Ниву в крайній домашці року. Тернопільські фанати яскраво завершили цей сезон. На гру було вивішено банер, і супроводжувалося це дійство білими димами, які розтягнулися по всьому периметру за воротами.
Сектор Ниви

Чайка - Полісся 1:3 (25.05.2019)
25 жовто-зелених фанатів побували на виїзді у Макарові. Житомирська команда порадувала своїх ультрас впевненою перемогою над Чайкою. За підсумками сезону Полісся зайняло третю сходинку турнірки – доволі пристойний результат, тим паче, що без свого стадіону та без потужного фінансування житомирянам навряд чи було б комфортно у Першій лізі. На матч фанати підготували невеличку текстівку, яку підсвітили піро. Також із приємного варто відзначити, що фанат на прізвисько Перун оформив свій перший золотий сезон. Найбільша особливість цього золотника в тому, що він киянин, і на кожен домашній матч йому доводилося їхати за 200+ км від дому.
Фанати Полісся

Таврія - Металург З 1:3 (25.05.2019)
Десь 50 запорізьких ультрас відкатали виїзд до Берислава. Протягом усього матчу, гості активно гнали команду до перемоги. Металург переміг свого суперника, і вже сьогодні зіграє перший матч в плей-офф за підвищення в класі.
Запоріжці на виїзді

Енергія - Кристал 0:0 (25.05.2019)
45 херсонців пробили виїзд у Новій Каховці. Частина фанатів добиралася на гру у незвичний спосіб, а саме на кораблі, інша частина вже традиційно на автобусі. Ультрас пройшлися маршем до стадіону. На самому секторі доволі добротна шиза, у другому таймі херсонці спалили багато піро та підривали петарди. Через піро була сутичка з поліцією за межами сектора. Цього сезону двоє херсонців відкатали Золотники.
Ультрас Кристала