Огляд трибун за тиждень
05 серпня 2019
Другий тур пройшов спокійно, ультрас не робили якихось надзвичайних перфів, не надто оптимістично виглядає і відвідуваність на секторах. Лідером за кількістю виїздюків звісно є Динамо. Фанати Маріуполя виділилися серед сірої маси цього туру та трохи прикрасили свій матч банером та піро. Ультрас Десни підтримали дніпрян відповідним банером. Більше подробиць про те, чим дихали фанатські сектори на цьому тижні, можна дізнатися з огляду трибун за тиждень від нашого ультрас-порталу.

ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 1

Олександрія - Шахтар 1:3 (31.07.2019)
Близько 50 фанатів підтримали Олександрію в одному з центральних матчів туру. На першій домашці сезону місцеві ультрас обійшлися без перфів, віддавши перевагу звуковій підтримці. Олександрія забила першою, чим додала ще більше настрою своїм фанатам. Тривала перевага господарів не дуже довго, гірники відігралися та врешті-решт довели матч до своєї перемоги.

12 донеччан пробили виїзд до Олександрії. Втім, гостьовий сектор був порожнім весь матч – фанати не бажають надавати свої паспортні дані для купівлі квитка, тому спостерігають за грою команди з центральних секторів.
Сектор Олександрії
Сектор Шахтаря

Карпати - Динамо 0:2 (31.07.2019)
У Львові скучили за футболом, звітний матч став одним із найбільш відвідуваних у цьому турі. Сектор львів’ян був забитий майже під зав’язку. Ультрас не пасли задніх, а гнали команду у перед з потужним звуком. Вже традиційно для домашок, леви використовували для підтримки розтяги та прапори. Львівські фанати підтримали братів-дніпрян, вивісивши банер на підтримку їхнього клубу. Наприкінці матчу господарі виділилися непоганим піро-шоу.

Сектор гостей був наполовину порожнім. Причин такої відвідуваності може бути декілька – матч відбувався у будній день, також зіграла свою справу відсутність квитків на потяги в сторону Львова. Втім, було все не так вже й погано. Десь 130 фанатів біло-синіх надихали команду на перемогу. Моментами гостей було доволі непогано чутно. Команда порадувала своєю грою, здобувши перемогу, ультрас в свою чергу, кожен із голів відзначили піро.
Фанати Карпат
Кияни на виїзді


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 2

Маріуполь - Олександрія 2:1 (03.08.2019)
Близько 50 фанатів зібрав сектор господарів. Також азовці підготували на гру банер, який підсвітили піро. Жвава підтримка фан-сектору надихнула Маріуполь на перемогу в цьому матчі.

4 супортерів з Олександрії були присутніми на гостьовому секторі.
Фанати Маріуполя
Ультрас Олександрії

Львів - Динамо 0:3 (03.08.2019)
Трохи більше народу, ніж на попередній грі з Карпатами, зібрав гостьовий сектор киян. Так, на грі проти Львова грядка біло-синіх склала близько 150 ультрас. Сектор гостей непогано вибухав зарядами, тим паче якщо враховувати майже порожню Арену-Львів, то звук був досить непоганим. Хоча зі статистики всього туру, цей матч зібрав найбільшу кількість народу. Динамо потішило своїх ультрас перемогою та трьома забитими м’ячами, які біло-сині святкували поодинокими фаєрами.
Кияни на виїзді

Десна - Ворскла 2:0 (03.08.2019)
Не дуже багато народу підтримувало чернігівську команду в матчі проти Ворскли. Так, на звітній грі сектор господарів налічував порядку 20 чоловік. Чернігівські фанати приєдналися до більшості ультрас-колективів та підтримали ФК Дніпро відповідним банером.

Не надто чисельним в останніх домашніх та виїзних матчах виглядає сектор фанатів Ворскли. Можливо це зумовлено останніми невдачами команди, адже на старті сезону полтавчани двічі програли. Можливо причини ще якійсь. До Чернігова підтримати команду приїхали 22 людини.
Сектор Десни
Ультрас Ворскли

Зоря - Дніпро-1 1:1 (04.08.2019)
Різке погіршення погодних умов зовсім відлякало народ від походу на стадіон. Втім господарі таки не лишилися без активної підтримки. Так сектор чорно-білих назбирав майже з два десятки носів. До поганої погоди додався і поганий настрій, адже Зоря не змогла перемогти в цій грі.

Після гри фанати Металурга атакували десятку гостей, отримавши в своє розпорядження кілька трофеїв. Після цього фанати Дніпра на своїй сторінці в соцмережах розмістили повідомлення з подякою за цю акцію:

Усі добре розуміють, що "клуб" ск-дніпро-1 — це фейк. Фанатські колективи України солідарні з нами, за що ми їм щиро вдячні. За банери, публікації в підтримку нас та ФК «Дніпро».

Бо завтра на нашому місці може опинитися будь-який фанатський рух в Україні, коли власник клубу з метою не повертати борги просто змінить юридичну адресу, назву, кольори- убивши багаторічні традиції та історію вашого клубу.

Тому полювання на ганчірки відкрито! Долучайтеся до трофеїв. Зустрічайте у своєму місті тих, хто зрадив свій клуб, ще вчора вболівавши за Дніпро, та швидко перефарбувався. (с)
Фанати Зорі
Фанати Металурга з трофеями

Шахтар - Карпати 3:0 (04.08.2019)
Цікавий банер з`явився на секторі Шахтаря в першій домашній грі сезону. Донеччани намалювали його ще минулого року, коли Шахтар кілька разів нелогічно, на їх думку, програв київському Динамо. Втім, тоді виникли складності з проносом банеру на стадіон. Зараз, після програшу в Суперкубку і зміни титульного спонсора гірників, актуальність текстівки лише примножилась...

Близько 20 фанатів Карпат були присутніми на гостьовому секторі в Харкові. Фото трохи згодом...
Сектор Шахтаря


ПЕРША ЛІГА. ТУР 2

Прикарпаття - Краматорськ 2:2 (02.08.2019)
Не лишилася без підтримки фанатів і місцева команда. Близько 20 ультрас гнали команду вперед протягом усього матчу. У напруженій грі Прикарпаття так і не змогло подарувати перемогу своїм фанатам, задовільнившись лише нічиєю.
Сектор Прикарпаття

Чорноморець - Гірник-Спорт 3:1 (03.08.2019)
Перша домашня гра Чорноморця в Першій лізі пройшли при напівпорожніх трибунах. В протоколі матчу сказано про 1918 глядачів, але реальна цифра десь втричі менша. Фанатські сектори на цьому матчі присутні не були і вся гра пройшла під акомпанимент дудок. Зате була присутня величезна кількість поліції...
Напівпорожні трибуни в Одесі

Балкани - Металіст 1925 0:0 (03.08.2019)
Не дивлячись на те, що фактично гостьового сектора не було, харківські фанати все рівно підтримали команду на першому виїзді у цьому сезоні. Десь зо два десятки фанатів пробили виїзд до Зорі. Атмосфера з боку гостей була чудова – доволі непоганий звук, як для невеличкої кількості народу, голий торс та піднесений настрій. Навіть кінцевий результат матчу не зіпсував настрій виїздюків. Команда після матчу подякувала за підтримку.
Харків’яни на виїзді

Кремінь - Металург З 1:0 (03.08.2019)
Через заміну штучного покриття на більш сучасне, кременчужани проводять матчі у Горішніх Плавнях на стадіоні Юність. 14 фанатів підтримали номінальних господарів в матчі проти Металурга. Кременчужани підготували на гру банер в пам’ять про Дмитра Демиденка, спортивного кореспондента з Кременчука, який довгий час працював у клубі.

39 запорізьких ультрас відкатали виїзд до Горішніх Плавнів. Гості забезпечили команді потужну підтримку протягом матчу. На чудову атмосферу не вплинув навіть рахунок на табло. Фанати залюбки робили світлини на згадку.
Фанати Кременя
Ультрас Металурга

Рух - Волинь 1:1 (04.08.2019)
Порядку 30 ультрас червоно-білих підтримали команду у Львові.
Сектор Волині


ДРУГА ЛІГА. ТУР 2

Діназ - Нива Т 0:3 (03.08.2019)
Поєдинок між Діназом та Нивою пройшов в Демидові. Причиною переносу стало проведення на тернопільському міському стадіоні Кубку України з пожежно-прикладного спорту. Через гойдалки з переносом матчу, на виїзд дісталися лише 5 тернополян, однак вони мали за честь стати свідками розгромної перемоги Ниви з рахунком 0:3.
Тернополяни на виїзді

Ужгород - Полісся 1:2 (03.08.2019)
6 житомирян пробили виїзд до Ужгорода. Настрій у виїзних був на висоті, команда здобула важливу перемогу, яку розділила разом зі своїми ультрас.

Переж грою фанати Ужгорода написали, що вони повертаються і на іграх команди в Другій лізі знову буде фанатський сектор. Втім, судячи з фото, на цю гру місцеві не зібрались.
Фанати Полісся

Авангард-2 - Кристал 0:0 (04.08.2019)
4 херсонців відвідали матч у Краматорську. Дощова погода зовсім не зіпсувала настрій фанатам та не завадила їм гідно підтримати команду. Херсонці зробили спільне фото з фанатами Авангарда. Дружню атмосферу між фанатами підтримали і команди, які розійшлися миром.
Ультрас Кристала