Огляд трибун за тиждень
02 вересня 2019
Розпочався минулий тиждень матчами Кубку України. Обійшлося без гучних сенсацій, хоча трохи здивувала поразка Металіста та виліт Металурга. У середині тижня увага була прикута до матчу Зорі у ЛЄ. Чимось особливим цього вікенду фанатські колективи не відзначилися. Виокремити можна фанатів Металіста, які створили непогану атмосферу на своїй домашці. Завершувався тиждень центральним матчем туру, який проходив у Запоріжжі. Детальніше про все можна дізнатися зі звіту від нашого ультрас-порталу.

КУБОК УКРАЇНИ. 1/32 фіналу

Гірник-Спорт - Металург З 1:1 (27.08.2019)
На виїзді у Горішніх Плавнях Металург підтримали 13 фанатів. В основний час команди зіграли внічию, екстра-тайм також не виявив сильнішого. Доля протистояння вирішувалася у серії післяматчевих пенальті, в якій перемогу святкували господарі. Запоріжці вилітають вже на цій стадії Кубку та можуть сміливо кинути всі сили на матчі Першої ліги, в якій, нажаль, запорізька команда теж не блищить.
Запоріжці на виїзді

Поділля - Волинь 1:1 (27.08.2019)
Близько двох десятків ультрас гнали Поділля до перемоги. Місцева ультра забезпечила команді активну підтримку з доволі непоганим звуком протягом усіх 120 хвилин. Подоляни ледь не стали свідками історичної події для їх клубу, але в футбольній «лотереї» щасливий квиток витягнули гості, які і крокують в наступний раунд Кубку.

Не змовкав ні на хвилину і гостьовий сектор. 11 лучан на власні очі побачили перемогу своєї команди у серії пенальті.
Фанати Поділля
Сектор Волині

Діназ - Нива В 1:0 (27.08.2019)
24 вінницькі фанати побували у Демидові на кубковому матчі. Гості запам’яталися непоганою звуковою підтримкою. Проте, Нива зовсім не відчула підтримку свого дванадцятого гравця, поступилася більш слабшому супернику і припинила участь у розіграші Кубку. Після матчу фанати викликали гравців на змістовну розмову.
Вінничани на виїзді

Черкащина-Академія - Кремінь 1:2 (27.08.2019)
З десяток кременчужан пробили цей виїзд. Фанати Кременя долучилися до акції на підтримку Дніпра та вивісили на матчі відповідне полотно.
Ультрас Кременя

Інгулець - Металіст 1925 2:0 (27.08.2019)
Дуже слабкою була підтримка у Металіста у селищі Петрове. Лише 8 фанатів були помічені на гостьовому секторі. Здається, харківській команді, як раз забракло підтримки від фанатів, тож Металіст програв та припинив участь у Кубку.
Сектор Металіста

Вовчанськ - Оболонь 0:1 (27.08.2019)
5 фанатів Оболоні підтримали команду у Харкові.
Фанати Оболоні


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 6

Десна - Карпати 0:0 (30.08.2019)
Близько 40 ультрас в цей вечір підтримували Десну. Господарі не готували на гру жодних перфів, віддавши перевагу звуковій підтримці. Команди демонстрували досить непоганий футбол, але забитих м’ячів вболівальники так і не побачили.

Не лишилися без підтримки у Чернігові і Карпати. 17 львів’ян пробили цей виїзд. Якісних фото знайти не вдалося, тож маємо тільки скріншот з трансляції.
Фанати Десни
Сектор Карпат

Ворскла - Олександрія 0:1 (31.08.2019)
Порядку 35 фанатів зібрав сектор господарів на цей матч. Підтримка зелено-білих була соліднішою ніж на попередній домашці, але якіснішою вона навряд чи стала. Хоча сказати, що цей матч не викликав цікавості не можна. На звітний поєдинок на стадіоні забралося більше 6 тисяч народу, а такого вже давненько не було. До не дуже активної підтримки з боку ультрас, додалася квола гра команди, в результаті чого, полтавська команда поступилася.

15 олександрійців пробили виїзд до Полтави. Команда порадувала важкою виїзною перемогою над прямим конкурентом за першу шістку. Гості зробили акцент на голосовий супорт і пристойну банерну лінію. Фото маємо лише таке.
Сектор Ворскли
Ультрас Олександрії

Олімпік - Шахтар 0:4 (01.09.2019)
13 донеччан побачили розгромну перемогу своєї команди над Олімпіком у Києві.
Фанати Шахтаря

Зоря - Динамо 2:2 (01.09.2019)
Особливого ажіотажу центральний матч тура серед фанатів Зорі не викликав. Певно всі сили на шизу луганські фанати віддали у четвер в матчі Ліги Європи. На матчі проти киян на секторі господарів ледь назбиралося три десятки ультрас. Тим не менш, ті хто прийшов активно підбадьорювали та підганяли команду. В підтримці фанатам досить непогано допомагав стадіон, який іноді підтримував заряди чорно-білих. Ні багато, ні мало, Славутич-Арена зібрала більше 6 тисяч вболівальників на гру. Ще більше настрій покращився, коли Зоря здійснила камбек в матчі. Луганська команда програвала по ходу гри, а у другому таймі відігралася та зрівняла рахунок.

Близько 150 ультрас зібрав гостьовий сектор. Разом з киянами Динамо підтримували також фанати Дніпра. Гості задали непоганий старт, потужно заряджаючи під барабан. Чудовому настрою сприяли події на полі, біло-сині навіть підколювали у рупор кіпера Зорі Шевченка. Після кожного з голів сектор динамівських фанатів спалахував від піро. Настрій, а з ним і шиза почали змінюватися після того, як Динамо почало пропускати. Заряди лунали вже не так потужно, і не так часто…
Фанати Зорі
Кияни на виїзді


ПЕРША ЛІГА. ТУР 6

Чорноморець - Прикарпаття 3:2 (30.08.2019)
4 вар’ятів підтримали Прикарпаття на виїзді в Одесі.
Сектор Прикарпаття

Агробізнес - Металург З 2:0 (31.08.2019)
Десь з десяток запорізьких ультрас пробили виїзд до Волочиська. Чергова поразка команди ще більше зіпсувала і без того недобрий настрій фанатів. Запоріжці на своїй сторінці в одній із соцмереж виклали пост-звернення до керівництва клубу, в якому повідомили, що якщо команда і далі буде програвати, то фанати будуть бойкотувати матчі.
Ультрас Металурга

Кремінь - Краматорськ 1:1 (31.08.2019)
8 фанатів не лишили Кремінь без активної підтримки у Полтаві. Кременчужани задавали непоганий звуковий темп протягом гри та трохи попали піро. І хоча команда не змогла перемогти, фанати з радістю вітали команду після фінального свистка.

6 представників колективу Краматорці підтримали Авангард у Полтаві.
Фанати Кременя
Сектор Авангарда

Оболонь - Волинь 0:0 (31.08.2019)
15 носів назбирав сектор Оболоні.
Ультрас Оболоні

Металіст 1925 - Черкащина-Академія 3:0 (31.08.2019)
Харків’яни створили чудову атмосферу на своєму секторі. Звук та шиза в цілому є далекими від тих часів, як місцеві ультрас підтримували команду раніше, але сектор господарів все рівно виглядав яскраво завдяки різноманіттю прапорів та розтягів. Ще більшого настрою ультрас додала впевнена перемога команди.
Фанати Металіста


ДРУГА ЛІГА. ТУР 6

Нива Т - Поділля 2:2 (31.08.2019)
Близько 30 ультрас шизіли цього вечора за Ниву. Тернополяни потужно заряджали та співали пісні. Нажаль такого активу виявилося замало для перемоги їхньої команди.

19 подолян відкатали виїзд до Тернополя. У гостей був доволі непоганий звук, та натхнення фанатів виявилося замало для перемоги їхньої команди.
Сектор Ниви
Подоляни на виїзді

Миколаїв-2 - Кристал 1:7 (31.08.2019)
23 виїздюки підтримали Кристал у Миколаєві.
Фанати Кристала

Буковина - Полісся 0:2 (31.08.2019)
Гостьовий сектору Чернівцях назбирав 7 фанатів Полісся.
Фанати Полісся


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Зірка - Інгул-Агро-Ленд Березівка 1:1 (29.08.2019)
Близько трьох десятків ультрас гнали Зірку вперед у черговому матчі. Вже традиційно для домашок, для підтримки кропивничани використовують багато прапорів. Перемоги над суперниками будь-якого ґатунку, обірвалися для Зірки саме на цьому матчі. Проте ультрас зовсім не засмучуються та продовжують підтримувати кропивницьку команду і на матчах області, і в аматорському чемпіонаті.
Фанати Зірки

Дніпро Ч - Тростянець-2 1:4 (01.09.2019)
Перед початком матчу, фанати Дніпра пройшлися маршем вулицями міста. Гра була з боротьбою і характером, але молоді черкащани поки що здобувають лише досвід, а не результат. Наприкінці матчу, відбулася акція в підтримку українських фанатів, чий клуб був позбавлений професійного статусу. Над сектором підняли 20 футбольних роз і згадали як кілька років тому, вся Україна долучалася до акції «Поверніть Дніпро Черкасам!».
Фанати Дніпра

Яруд - Зірка 2:1 (01.09.2019)
Не встигла Зірка відіграти матч у Чемпіонаті області, як через два дні довелося битися вже в Аматорському чемпіонаті. 4 жовто-зелених фанатів Зірки пробили виїзд до Маріуполя. Команда з Кропивницького вперше поступилася у новому сезоні.
Ультрас Зірки