Огляд трибун за тиждень
07 жовтня 2019
Розпочався футбольний тиждень матчами в єврокубках. Кожен з трьох клубів здобув залікові пункти до своєї скарбнички, найбільше порадували донеччани, які вирвали перемогу вже в доданий час. Погіршення погодних умов зробило свою справу, і без того майже порожні трибуни, стали пустувати ще більше. Ультрас сектори накрила осіння хандра, тож більшість фан-рухів нічим не запам’яталися. Виключенням є, хіба що, гра між Балканами і Чорноморцем, там одесити зірвали матч. Більше подробиць можна дізнатися з чергового звіту на нашому сайті.

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ. ТУР 2

Аталанта - Шахтар 1:2 (01.10.2019)
11 ультрас Шахтаря підтримали команду на виїзді у Мілані. Решту сектору склали звичайні вболівальники та місцева діаспора. Донеччани дуже потішили фанатів своєю грою. Програючи по ходу зустрічі, помаранчево-чорні знайшли в собі сили, щоб відігратися, а вже в доданий час забили переможний гол.
Донеччани на виїзді


ЛІГА ЄВРОПИ. ТУР 2

Олександрія - Гент 1:1 (03.10.2019)
Більше сотні фанатів Олександрії не лишили свою команду без підтримки на матчі у Львові. Навіть попри те, що грали матч не на стадіоні Ніка, все ж підтримка дванадцятого гравця відчувалася сповна. Сектор господарів не замовкав протягом матчу, яскраво виглядала підтримка команди у другому таймі, олександрійці гнали команду до перемоги з великими прапорами у кольорах клубу. Пропустивши на початку матчу, Олександрія зуміла відігратися, але більше забитих голів на Арені-Львів в цей вечір глядачі не побачили. Олександрія поклала перший позитивний результат в свою скарбничку, зберегла шанси на продовження боротьби, а також продовжила безпрограшну серію.
Сектор Олександрії

Лугано - Динамо 0:0 (03.10.2019)
Півсотні фанатів Динамо пробили виїзд до Санкт-Галлену. Разом з киянами на секторі були присутні 8 фанатів Динамо Загреб. Сектор гостей значно програвав в кількості та звуку номінальним господарям, але біло-синіх моментами було дуже добре чутно в трансляції. В досить напруженому матчі забитих голів фанати обох команд так і не побачили.
Фанати Динамо


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 10

Ворскла - Маріуполь 1:1 (05.10.2019)
Трохи менше ніж три десятки фанатів зібралися на секторі Ворскли. Особливого ажіотажу матч проти Маріуполя не викликав, особливо якщо порівнювати з нещодавньою грою проти Динамо. Звісно, можна це все списати на погоду, але всі ми розуміємо реальну причину. Не менш нудною була і сама гра, хоча обидві команди відзначилися у воротах один одного.
Сектор Ворскли

Десна - Олімпік 1:0 (05.10.2019)
40 носів назбирав сектор Десни. На відміну від попередньої домашки проти Шахтаря, на цю обійшлися без особливих перфів та спеціальних банерів, віддавши перевагу виключно звуковій підтримці. Команда вже котре порадувала фанатів своєю грою, здобувши чергову перемогу та впевнено закріпилася в трійці лідерів чемпіонату.
Фанати Десни

Львів - Зоря 0:0 (05.10.2019)
9 луганських ультрас приїхали на матч у Львові. Дощова погода вбивала будь-які натяки на конструктивний футбол. Зоря не змогла скористатися тим, що Львів залишився у меншості, як наслідок, лише нулі на табло. Цей матч став найменш відвідуваним у цьому турі, на трибунах зібралося менше тисячі.
Ультрас Зорі

Дніпро-1 - Шахтар 0:2 (06.10.2019)
Близько 60 донеччан пробили виїзд до Дніпра. У гостей була велика банерна лінія, досить непоганий звук та невеличке піро-шоу. Помаранчево-чорні підтримали ФК Дніпро, вивісивши на матчі відповідний банер. Окрім банеру гірники декілька разів за матч вигукували заряди в підтримку Дніпра. До речі, цей поєдинок зібрав на трибунах найбільшу кількість на трибунах серед всіх матчів 10-го туру.
Фанати Шахтаря

Колос - Динамо 0:4 (06.10.2019)
На матчі проти Колоса біло-сині зайняли одразу декілька секторів. Гра проходила на Оболонь-Арені, але кількість киян могла б бути і більшою. Як і банерна лінія, хулігани Динамо проігнорували цю гру. Звук можна оцінити десь на 4 з маленьким мінусом. Сама гра спочатку не дуже задалася, але потім все пішло наче по маслу. Голів було багато, а піро спалахувало на секторі Динамо після кожного забитого м`яча. Варто також відзначити переклички з центральними трибунами, які з радістю скандували Динамо-Динамо!
Ультрас Динамо

Олександрія - Карпати 2:1 (06.10.2019)
Зовсім мізерна кількість прийшла в цей вечір на Ніку, щоб підтримати Олександрію. Трохи менше двох десятків фанатів гнали команду до перемоги. З чим пов’язана така низька відвідуваність залишається лише здогадуватися. Чи то суперник не викликав інтересу, чи то погода відлякала. На гру у Львові проти Генту приїхало набагато більше народу, а тут на домашці майже порожній сектор…

10 львів’ян відкатали виїзд до Олександрії. Варто зазначити, що вперше з 2012 року, на виїзді у левів така мізерна кількість народу.
Сектор Олександрії
Львів’яни на виїзді


ПЕРША ЛІГА. ТУР 12

Агробізнес - Прикарпаття 1:2 (05.10.2019)
9 вар’ятів підтримали команду у Волочиську. Додому виїздюки поверталися в піднесеному настрої та з перемогою улюбленої команди.
Фанати Прикарпаття

Балкани - Чорноморець 1:1 (05.10.2019)
Перше в історії одеського футболу офіційне дербі між Балканами і Чорноморцем, так і не було догране. Півтора тайму самовіддана гра у виконанні суперників, достатня кількість небезпечних моментів з обох сторін, два забиті голи і навіть одна червона картка навряд чи кого залишили байдужими на трибунах. В середині другого тайму почалися масові заворушення в секторі фанатів одеського Чорноморця. Незадоволені результатом команди одесити почали виходити на поле та влаштували сутички з нацгвардією, після чого суддя зупинив поєдинок та забрав команди в підтрибунку. Більше команди на поле не вийшли. Остаточне рішення за результатом матчу буде прийнято відповідними органами трохи пізніше.
Ультрас Чорноморця

Металург З - Волинь 1:3 (05.10.2019)
Дощова погода внесла свої корективи, і без того порожні трибуни Славутич-Арени зібрали ще менше народу ніж зазвичай. Сектор господарів налічував на цьому матчі порядку 40 ультрас. Запоріжці як раз перевірили, хто готовий підтримувати команду за будь-яких умов, як виявилося більша кількість віддала перевагу перегляду матчу по телевізору, ніж мокнути під дощем.

Не лишилася без підтримки і Волинь. Близько15 лучан відвідали матч у Запоріжжі.
Сектор Металурга
Лучани на виїзді

Металіст 1925 - Миколаїв 0:0 (05.10.2019)
Кому зовсім не страшний холод, так це фанатам Металіста. Переважну кількість матчу харківська молодь провела на голому торсі. Як для такої кількості народу, шиза на секторі була моментами доволі непоганою. Втім, налаштувати команду на переможний лад фанатам так і не вдалося., тож лише нулі на табло.
Фанати Металіста

Рух - Кремінь 1:0 (06.10.2019)
1 фанат Кременя підтримав свою команду в матчі проти Руху.
Сектор Кременя


ДРУГА ЛІГА. ТУР 13

Кристал - Авангард-2 5:2 (05.10.2019)
Трохи більше десятка ультри шизіли в звітному матчі за Кристал. Команда порадувала фанатів видовищною грою та розгромила суперників з Краматорська. Після фінального свистка гравці подякували фанатам за активну підтримку протягом матчу.
Фанати Кристала

Полісся - Ужгород 0:0 (05.10.2019)
Сектор житомирян на домашці проти Ужгороду був забитий під зав’язку. Звук також був на висоті – рвали горлянки майже не замовкаючи протягом 90 хвилин. Жвавої підтримки виявилося замало для перемоги команди. Вперше в цьому сезоні Полісся втратило залікові бали в домашньому матчі, та не змогло скористатися осічкою найближчих конкурентів з Тернополя.
Сектор Полісся

Калуш - Нива В 2:0 (05.10.2019)
Десь з 20 фанатів додавали наснаги Калушу в звітному матчі. Господарі потужно заряджали та ганяли вітер великими прапорами. Активна підтримка фан-сектору надихнула команду на перемогу. Після матчу гравці та фанати зробили колективне фото.

7 вінничан приїхали до Калушу, щоб підтримати Ниву.
Фанати Калуша
Вінничани на виїзді


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

ЛНЗ - Дніпро Ч 6:0 (05.10.2019)
16 черкащан пробили виїзд до Лебедина.
Ультрас Дніпра