Огляд трибун за тиждень
19 листопада 2019
Прем’єр-ліга пішла на невеличку перерву викликану матчами Збірної України, але нудно без представників вищого дивізіону точно не було. Запоріжжя вперше приймало матч національної Збірної. Майже кожний двіж чимось відзначився на своїх матчах, через декілька турів для нижчих ліг розпочнеться зимова перерва, тож фанати хочуть завершити рік на мажорній ноті, щоб було про що згадати у міжсезонні. Найяскравіший перф підготували фанати вінницької Ниви. Також, не менш яскраво шизіли фанати Металіста, Авангарда та Металурга, вони відзначилися смачною порцією піро. Більше подробиць у щотижневому звіті від нашого ультрас-порталу.

ТОВАРИСЬКА ЗУСТРІЧ

Україна - Естонія 1:0 (14.11.2019)
Вперше матч української збірної проходив у Запоріжжі. До цього колиска козацького краю приймала лише матчі молодіжної збірної. Трибуни Славутич-Арени заповнилася майже повністю. На фанатському секторі нашої збірної були підняті текстівки зі словами з пісні гурту Сокира Перуна – «Герої не вмирають, не гине справа їх, бо прапор підіймають руки молодих!». Також фанати української команди розтягнули на секторі величезний жовто-синій прапор. Шалена атмосфера фан-сектору періодично підтримувалася усім стадіоном, було багато перекличок та пісень. Ще більше приємних вражень від матчу у Запоріжжі, з’явилося після того, як наприкінці матчу українським футболістам вдалося забити. Перший млинець, можна сказати, вийшов вдалим.
Сектор Збірної України


ПЕРША ЛІГА. ТУР 18

Рух - Металіст 1925 1:0 (15.11.2019)
Порядку 40 харків’ян пробили виїзд до Львова. На передостанньому виїзді року ультрас Металіста вирішили влаштувати невеличке піро-шоу. На перемогу в матчі гостям розраховувати не довелося. Більшу частину зустрічі Металіст грав в десятьох, а ближче до завершення гри справи стали зовсім поганими, харківська команда догравала вже в дев’ятьох. Осічкою харків’ян скористалися найближчі переслідувачі, які посунули Металіст на четверту сходинку в таблиці.
Харків’яни на виїзді

Кремінь - Черкащина-Академія 2:0 (16.11.2019)
Не дуже стабільні результати останнім часом показує кременчуцька команда. Кремінь гойдає зі сторони в сторону – то розгромна перемога, то поразка, то нічия, в результаті чого Кремінь гріє низи турнірки. В останньому домашньому матчі сезону господарі дуже хотіли потішили своїх фанатів і це їм вдалося. З десяток фанатів під барабан гнали до перемоги свою команду. Голи святкували поодинокими піро.
Сектор Кременя

Миколаїв - Краматорськ 0:1 (16.11.2019)
На крайній домашці сезону футболісти Миколаєва не змогли порадувати своїх ультрас перемогою. Підтримати Миколаїв у звітному поєдинку зібралася чимала кількість народу. Корабели задавали темпу в матчі потужним звуком, окрім цього, миколаївські фанати задіяли для підтримки команди касові стрічки.

6 представників колективу YGC пробили виїзд до Миколаєва. Маленьку кількість народу фанати Авангарда компенсували влаштованим піро-шоу. Яскрава підтримка ультрас допомогла Авангарду здобути перемогу в цьому матчі.
Фанати Миколаєва
Ультрас Авангарда

Прикарпаття - Волинь 1:2 (16.11.2019)
Трохи більше ніж півсотні назбирала домашня грядка фанатів Прикарпаття. Фан-сектор жваво гнав своїх улюбленців до перемоги протягом всього матчу, навіть попри те, що в команда з Івано-Франківська у попередніх турах не знала смак перемог. Цього разу диво знову не сталося. Господарі програли у галицько-волинському дербі. Рахунок на табло зовсім не зупинив вар’ятів, коли вони палили заздалегідь підготоване піро. Попереду на Прикарпаття чекає ще одна домашка в цьому році, можливо тоді франківці зможуть реабілітуватися перед вболівальниками та фанатами.

Десь 45 виїздюків з Луцька пробили виїзд до Франика. Волинь демонструє видовищну безпрограшну серію, яка налічує вже 8 перемог. Цього разу перемога далася лучанам непросто, і лише наприкінці матчу вони зуміли потішити своїх фанатів. Луцькі ультрас підготували на матч банер з написом «Люди в чорному. Чорний день суперника», звісно весь сектор був символічно на чорному. Також гості використовували касові стрічки. Добротна шиза від лучан та врешті решт чудовий результат команди.
Сектор Прикарпаття
Лучани на виїзді

Інгулець - Металург З 3:2 (16.11.2019)
Шалений матч та не менш шалена атмосфера була на гостьовому секторі у Петрово. Інгулець та Металург влаштували справжню перестрілку та забили на двох 5 м’ячів. Інгулець виявився сильнішим, хоча запорізька команда витратила дуже багато сил в цьому матчі та в останніх, задля того, щоб покинути останню сходинку турнірки. Справжню феєрію влаштували запорізькі фаната на своєму секторі. Все буквально палало від влаштованого піро-шоу. Загалом, на виїзд у Петрово відкатали 86 запоріжців, компанію їм також склали фанати з Кривого Рогу та Херсону.
Ультрас Металурга

Чорноморець - Минай 1:1 (16.11.2019)
Четверо минайців поїхали в сонячну Одесу на виїзну гру проти Чорноморця. На фото не потрапив один виїздюк, який відповідно робив ці фото. До трьох поспіль перемог, у цьому турі Минай додав лише нічию. На наступних вихідних на минайців чекає заключна гра цього сезону, на якій господарі можуть сповна відірватися.
Фанати Миная


ДРУГА ЛІГА. ТУР 21

Верес - Полісся 2:1 (16.11.2019)
Останній виїзд року для житомирян пройшов на ура. Більше 50 фанатів Полісся створили у Млинові справжню домашню атмосферу для своїх гравців. В другому таймі гості перемістилися на інший бік стадіону, аби уникнути провокацій від місцевих рагулів та нормально попалити. Було декілька траблів з правоохоронцями, але в цілому нічого серйозного. Атмосфера класична, для масового виїзду в невелике селище було все – і хода до стадіону з потужними зарядами, і левова частка піро, а також купа угару. Все пройшло дійсно на рівні. Також на матчі у Млинові, фанати та представники «Поліського Фронту», провели акцію на підтримку полку АЗОВ, який ліберали вимагають визнати як терористичну організацію.
Житомиряни на виїзді

Поділля - Калуш 1:0 (16.11.2019)
На крайній домашці року добряче попалили подоляни. За виїзну поразку в минулому турі, футболісти Поділля реабілітувалися у звітному домашньому матчі. Не так багато народу зібралося на секторі господарів, але вони брали не кількістю, а якістю. Палили подоляни багато та від душі, така атмосфера на секторі виглядала досить яскраво.
Фанати Поділля

Нива В - Діназ 1:0 (16.11.2019)
Яскраво завершили першу частину сезону фанати Ниви. Вінничани прикрасили сектор великим лицьовиком з написом «Ультрас Вінниця» та емблемою клубу. Підсвічували все дійство зеленими димами та різноманіттям піро. Атмосфера на секторі була крутою від самого початку матчу і до кінця. Підтримували команду доволі непоганим звуком, також ганяли вітер великими прапорами. Ще більше настрою на секторі господарів додалося після фінального свистка, який зафіксував перемогу Ниви.
Сектор Ниви

Ужгород - Нива Т 0:4 (16.11.2019)
Двоє хлопців підтримали місцеву команду в матчі проти Ниви. Події на полі розвивалися зовсім не на користь ужгородських фанатів, тож вони без особливого ентузіазму спостерігали за розгромом їхньої команди.

8 тернополян були помічені на виїзді в Ужгороді. Надто особливою активністю гості не виділялися, а от команда подарувала фанатам фантастичну гру з яскравою розгромною перемогою. Тернополяни на грі підтримали тему, яку підняли представники ультрас Динамо на минулому тижні. Біло-сині закликали усіх небайдужих з проханням підтримати боротьбу за збереження рідкісного виду північних плямистих сов, тож фанати Ниви на матчі проти Ужгорода вивісили відповідний банер та підтримали акцію.
Сектор Ужгорода
Тернополяни на виїзді

Нікополь - Кристал 1:2 (16.11.2019)
1 фанат підтримав Кристал на виїзді у Нікополі. Не дарма він відкатав цей виїзд, адже команда порадувала його перемогою.
Фанат Кристала

Альянс - Миколаїв-2 3:0 (16.11.2019)
Чергову розгромну перемогу здобули гравці Альянса, чим дуже потішили своїх фанатів. Ультрас Альянса знову відзначилися смачною порцією піро. Майже на кожному матчі в Сумах місцева торсида влаштовує піро-шоу, святкуючи таким чином чудові результати команди. У команди з Липової Долини є всі шанси піти на зимову перерву ділером турнірки у групі Б.
Сектор Альянса