Огляд трибун за тиждень
03 грудня 2019
Розпочався тиждень з єврокубкових баталій. Нажаль, не всі команди змогли потішити своїх фанатів позитивними результатами. Шахтар та Динамо ще боротимуться за єврокубкову весну, а от Олександрія припиняє свої виступи на євроарені. В матчах Прем’єр-ліги фанати чимось особливим не вражали, тур пройшов надто спокійно. Через два тури команди підуть на зимову перерву, можливо тоді ультрас зможуть чимось вразити. Про всі події з секторів можна дізнатися у черговій добірці новин на нашому сайті.

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ. ТУР 5

Манчестер Сіті - Шахтар 1:1 (26.11.2019)
Непоганий склад прийшов підтримати Шахтар на матч у Манчестері. Кістяк сектору складався зі звичайних вболівальників та місцево діаспори, але й активні ультрас також були. Ті, хто зібрався на трибуні задля підтримки помаранчево-чорних, не стояли склавши руки, а доволі активно налаштовували Шахтар на перемогу. Та не все складалося на користь гірників. Шахтар пропустив першим, але вже через 13 хвилин виправив ситуацію та зрівняв рахунок. Більше в цей вечір забитих голів глядачі не побачили. Фінальний рахунок на табло вселяє надію в серця українських вболівальників, але інтрига за вихід Шахтаря з групи зберігається до останнього туру.
Сектор Шахтаря


ЛІГА ЄВРОПИ. ТУР 5

Олександрія - Вольфсбург 0:1 (28.11.2019)
Трохи менший склад ніж в попередньому матчі підтримав Олександрію у Львові. Чи то похолодання вплинули на відвідуваність, чи можливо, в Олександрію мало вірили. Сектор номінальних господарів розбавляв тиху атмосферу на Арені-Львів своїми потужними зарядами. Ультрас Олександрії майже не змовкали протягом всього матчу, навіть прохолодна погода не стала на заваді для того, щоб стати по голому торсу. Цього разу олександрійці по-мінімуму використовували прапори, зробивши акцент на звукову підтримку. В звітному матчі фортуна відвернулася від Олександрії, господарі пропустили ще в доданий до першого тайму час, і після цього вже не змогли оговтатися в повній мірі, щоб хоч якось врятувати гру. Поразка опустила Олександрію на останнє місце у таблиці та позбавило шансів на вихід з групи.
Фанати Олександрії

Мальме - Динамо 4:3 (28.11.2019)
Перед матчем відбулися невеличкі сутички під стадіоном – місцеві кидали пляшки, але стрибнути не ризикнули. Втім, пару чоловік таки встигли перемахнутись між собою. Доволі солідний склад зібрався на гостьовому секторі в Мальме. На виїзді біло-синіх підтримали порядку 300 фанатів. Цього разу переважну кількість сектору складали саме виїздюкі, місцевої діаспори було не так багато. На секторі була не надто активна шиза, вибухали тільки найпростіші заряди, але і цього вистачало для підтримки команди. На заповненій арені киян моментами було доволі непогано чутно. Гостьовий вибухав від виру емоцій, коли команда забивала черговий гол, а їх в матчі було чимало. Кияни могли привезти додому бодай один заліковий пункт, але вже в доданий арбітром час біло-сині не змогли стримати натиску суперника та пропустили. Цей гол виявився переможним для Мальме. Програвши, динамівці значно ускладнило собі ситуацію з виходом з групи. Для того, щоб пройти далі у Лізі Європи киянам потрібно тільки перемога в останньому матчі.
Ультрас Динамо


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 16

Зоря - Карпати 2:0 (30.11.2019)
Десь зо два десятки фанатів Зорі побачили перемогу своєї улюбленої команди. У попередніх двох матчах луганську команду лихоманило, і перемоги не виходили, а в матчі проти Карпат усі побачили колишню Зорю – налаштовану на перемогу, чим дуже потішили своїх ультрас. Загалом, народу на стадіоні було дуже мало, що не може не засмучувати…

Порядку трьох десятків ультрас гнали Карпати до перемоги на матчі у Запоріжжі. Разом з львів’янами, підтримали Карпати також друзі з Дніпра та представники запорізького Металурга. Навряд чи гості можуть потішитися грою команди та підсумковим результатом матчу. Карпати знову програли в футбол та тепер складають компанію Львову та Ворсклі у ранзі найгірших команд сезону в турнірній таблиці.
Фанати Зорі
Львів’яни на виїзді

Ворскла - Колос 1:0 (30.11.2019)
З якісними світлинами з цього матчу чомусь не склалося. Покладаючись на не дуже якісний скріншот з трансляції, можна заначити, що полтавська команда без підтримки не лишилася. Порядку 20 ультри змогли насолодитися довгоочікуваною перемогою своєї команди. Варто зазначити, що останньою командою, яку перемагала Ворскла ще в серпні був саме Колос. Після цього ворскляни можуть похизуватися лише перемогою в Кубку України.
Сектор Ворскли

Десна - Олександрія 2:0 (01.12.2019)
Домашня грядка фанатів Десни в центральному матчі туру налічувала десь пів сотні носів. Біло-сині активно заряджали під барабан протягом матчу, непогано виходили переклички з іншими секторами стадіону. Від душі раділи ультрас Десни двом забитим м’ячам у ворота суперника. А радіти було з чого. Завдяки перемозі чернігівська команда змогла відірватися від Олександрії на відстань однієї перемоги.

Вочевидь, всю свою енергетику ультрас Олександрії віддали у єврокубковому матчі у четвер, адже до Чернігова доїхали лише двоє активних ультрас. Решту сектору заполонили звичайні вболівальники, які весь матч сидячи та без особливого ентузіазму спостерігали за поразкою своїх улюбленців.
Ультрас Десни
Фанати Олександрії

Олімпік - Динамо 1:3 (01.12.2019)
Сектор ультрас Динамо на порожніх трибунах стадіону Лобановського був єдиною віддушиною у цей вечір. Трибуни рідної та затишної арени зробили свою справу, заряди з сектору номінальних гостей лунали потужно та злагоджено. Нелегкий хід гри трохи попсував нерви біло-синім, після чого Динамо стало грати вже впевненіше та почало забивати голи на різний смак. Всі три взяття воріт ультрас Динамо традиційно відзначали смачненькою порцією піро.
Фанати Динамо