Огляд трибун за тиждень
29 вересня 2020
З сумних новин розпочався минулий вікенд. У суботу під Чугуєвом впав військовий літак АН-26, на борту якого знаходилося 27 пасажирів, вижити вдалося лише одному…У зв’язку з цим усі матчі розпочиналися з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих. Декілька фанатських рухів вивісили на матчах банери з цього приводу. В цілому тур пройшов рівно, без ексцесів, надзвичайних новин та без особливих перфів. Пару слів про матчі вихідних можна дізнатися з традиційного звіту на нашому сайті.

ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 4

Ворскла - Маріуполь 0:0 (26.09.2020)
Порядку пів сотні фанатів зібралися задля підтримки полтавської Ворскли. Господарі вивісили банер присвячений катастрофі військового літака АН-26, який розбився неподалік з аеропортом міста Чугуїв. На цій домашці завершилася і переможна хода полтавської команди, яка тривала три матчі. У грі проти азовців Ворскла не поступилася, але втративши очки, дала змогу найближчим конкурентам наблизитися до себе в притул.
Сектор Ворскли

Олександрія - Дніпро-1 4:1 (26.09.2020)
Непогану кількість народу назбирала домашня грядка Олександрії. Потужна звукова підтримка зробила свою справу та надихнула господарів на перемогу. Розгром суперника олександрійські ультрас святкували гучно та з голим торсом.
Фанати Олександрії

Львів - Зоря 0:5 (27.09.2020)
Чималу кількість кілометрів на вихідних подолали луганські фанати, аби підтримати своїх улюбленців. Далекий виїзд повністю виправдав усі надії та пройшов недарма. Найвірнішим ультрас команда віддячила розгромом суперника, тож додому гості поверталися в чудовому настрої.
Ультрас Зорі

Десна - Рух 3:1 (27.09.2020)
Це була перша гра сіверян з березня 2020 року, на якій була офіційно дозволена присутність вболівальників. Було видно, що народ сумував за футболом, особливу увагу привертали фанати Десни, які забезпечили команді потужну підтримку під барабан. Ультрас Десни змогли налаштувати команду на переможний лад, в результаті чого, господарі заробили три залікових пункти.
Сектор Десни


ПЕРША ЛІГА. ТУР 4

Кристал - Металіст 1925 1:2 (26.09.2020)
Три десятки ультрас під гуркіт барабану налаштовували Кристал на перемогу. Тема коронавірусу була актуальною для господарів, як інколи. Матч був під загрозою та міг не відбутися. Напередодні гри четверо гравців Кристалу захворіли, але херсонці таки вирішили вийти на цей матч. Фанати господарів також намагалися тримати дистанцію на секторі. Також, херсонські ультрас підготували актуальну текстівку з написом «Кристало вірус» та вдягнули захисні маски.
Фанати Кристала

Полісся - Прикарпаття 1:1 (26.09.2020)
Пристойну підтримку під парканом стадіону ім. Баннікова забезпечили своїй команді фанати Полісся. Цього разу «домашку» пробила вже значно більша кількість житомирських фанатів, ніж у попередніх матчах. Номінальні господарі стрімко розбивали столичне повітря гучними зарядами на славу свого клубу, але жвавої шизи виявилося замало для перемоги команди, як наслідок, результативна нічия на табло.

8 фанатів підтримали Прикарпаття на виїзді в Києві.
Ультрас Полісся
Фанати Прикарпаття

Чорноморець - Верес 1:0 (26.09.2020)
Виїзд до Одеси пробили двоє рівнян. Гра Вереса від матчу до матчу нагадує гойдалку. Спочатку була нічия, потім впевнена перемога, тепер настав час поразки, тож порадувати своїх фанатів черговими заліковими пунктами команді гостей не вдалося.
Фанати Вереса

Кремінь - Оболонь 1:0 (26.09.2020)
Нарешті кременчуцькі вболівальники змогли сповна насолодитися футболом з трибуни. До цього через карантинні заходи доводилося підтримувати команду під стадіоном. Десь з десяток кременчужан гнали команду уперед протягом усього матчу. Кремінь не розчарував тих, хто прийшов підтримати команду на стадіон та здобув перемогу в матчі проти Оболоні.

Столична команда також не лишилася без активної підтримки на цій грі. 5 пивоварів відкатали виїзд до Кременчука.
Сектор Кременя
Кияни на виїзді

Нива Т - Краматорськ 1:1 (26.09.2020)
Гра відбувалася за порожніх трибун, тож за декілька годин до початку матчу, ультрас Ниви вивісили на секторі банер в пам’ять про Романа Топорницького, який тиждень тому помер від коронавірусної пневмонії. Всі бажаючи вшанувати пам’ять про Романа також принесли під сектор лампадки. Вже після матчу тернополяни на одній зі своїх сторінок у соцмережах, висловили обурення з приводу того, що деякі «обрані» такі дивляться матч з трибун. Так ультрас Ниви написали, шо вже другий матч, підтримуючи команду під закритими воротами стадіону, вони бачать, що на центральній трибуні присутні глядачі, які потрапили туди «по списку»…
Сектор Ниви


ДРУГА ЛІГА. ТУР 4

Металіст - Перемога Дніпро 2:0 (25.09.2020)
ФК Метал знищує всіх на своєму шляху та впевнено лідирує в своїй групі. Стовідсотковий результат команди був би нічим, якби не шалена підтримка від харківських ультрас. Трохи більше півсотні фанатів рвали горлянки протягом матчу та були нагороджені впевненою перемогою своєї команди.
Ультрас Металу

Металург З - Таврія 1:4 (26.09.2020)
«Дно пробито» - саме так охарактеризували рахунок на табло та останні матчі команди запорізькі ультрас. Фанати Металурга завжди збирають пристойні склади нам матчі, підтримують команду в будь-який день та час, за будь-яких обставин, а у відповідь отримують ганебні результати та кволу гру команди. Після матчу гравці Металурга підійшли до сектору ультрас на чоловічу розмову. Хочеться вірити, що від такого спілкування лишився ще якийсь сенс…
Сектор Металурга

Карпати Галич - Карпати 3:1 (27.09.2020)
Такі рідкісні фото від ультрас львівських Карпат з’явилися у цьому турі. Після пониження у класі та гойдалок у руля клубу леви не дуже часто потрапляли в об’єктиви фотокамер та на матчі. Зараз, нажаль, приводів радіти за команду у фанатів не так вже й багато, Карпати зірок з неба не хапають, та мають у своїй скарбничці лише три залікових пункти.
Ультрас львівських Крпат

Дніпро Ч - Реал Фарма 0:1 (27.09.2020)
25 місцевих фанатів підтримали Дніпро в матчі проти одеситів. Атмосфера на секторі була не такою жвавою, як у попередніх матчах, хоча господарі майже не змовкали всі 90 хвилин. Можливо цей фактор вплинув і на гру команди, яка мінімально поступилася.
Фанати Дніпра

Кривбас - Миколаїв-2 1:1 (27.09.2020)
Знову яскрава шиза від ультрас Кривбасу на черговій домашці. Цього разу народу було трохи менше ніж на попередніх матчах, але на якість підтримки це майже не вплинуло. Господарі на грі проти Миколаєва обійшлися без перфів, надавши перевагу потужній звуковій підтримці.
Сектор Кривбаса


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Зірка - Металург-2 0:8 (26.09.2020)
Знову розгромна поразка спіткала кропивницьку команду. Проте фанати продовжують вірити в команду попри невдачі та вірять у те, що перемоги ще попереду. Найвідданіші кропивничани вже традиційно для цього сезону підтримували команду під стадіоном.
Фанати Зірки