Огляд трибун за тиждень
06 жовтня 2020
Минулий тиждень був доволі продуктивним на матчі. Спочатку ми змогли спостерігати за перипетіями у Кубку України. Особливих сенсацій там, мабуть не сталося. Найактивнішими в плані шизи були фанати Олександрії, які влаштували піро-шоу. На вихідних справа перейшла до чемпіонату. Надто яскравих перфів тут не було, хоча можна виділити ультрас запорізького Металурга та їхній яскравий виїзд до Маріуполя. Матчі Першої ліги будуть гратися і сьогодні, тож скоріше за все, наш звіт буде доповнюватися...

КУБОК УКРАЇНИ. 1/16 ФІНАЛУ

Кривбас - Нива В 0:1 (30.09.2020)
Навіть попри незадовільні погодні умови та те, що матч відбувався серед тижня та в робочий час, доволі велика кількість народу прийшла на трибуну підтримати криворізьку команду. Потужної підтримки під гуркіт барабану виявилося замало для перемоги господарів, тож команда з Кривого Рогу припиняє виступи в кубку вже на цій стадії.
Фанати Кривбаса

Ворскла - Львів 2:0 (30.09.2020)
Трохи більше двох десятків ультри назбирала на кубкову гру домашня грядка Ворскли. До банеру фанатів «Кубок Ворсклі» футболісти команди господарів прислухалися майже 80 хвилин. Спокійно видихнути фанати полтавської команди змогли лише наприкінці матчу, коли команда забила двічі та продовжила з цим виступи в турнірі.
Сектор Ворскли

Десна - Рух 2:1 (30.09.2020)
Не менш напруженою вийшла гра у Чернігові. Вирвати перемогу та квиток в наступний раунд кубку чернігівська команда змогла лише в кінцівці матчу. Перемогою своїх улюбленців змогли насолодитися десь пів сотні сіверян.
Ультрас Десни

Олександрія - Інгулець 4:1 (30.09.2020)
Порядку шістдесяти ультрас шизіли за Олександрію в цьому матчі. Потужні заряди з сектору господарів лунали протягом 90 хвилин. Яскрава підтримка була закріплена не менш яскравою перемогою господарів. Перемогу олександрійці святкували великою порцією піро.
Фанати Олександрії


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 5

Дніпро-1 - Ворскла 2:2 (03.10.2020)
Полтавські ультрас разом з фанатами Шахтаря підтримали Ворсклу у Дніпрі. Цього разу порадувати своїх фанатів перемогою полтавська команда не змогла, але продовжує займати одне із лідируючих місць у Вишці.
Фанати Ворскли

Олімпік - Олександрія 3:2 (04.10.2020)
Жовто-чорні пробили цей виїзд не зважаючи на зачинені ворота стадіону Динамо у Києві. З десяток олександрійців розташувалися у Маріїнському парку та через паркан спостерігали за грою своєї команди. З Києва виїздюки поверталися з поразкою, адже в бойовому матчі гості програли Олімпіку в один м’яч.
Сектор Олександрії

Десна - Шахтар 2:2 (04.10.2020)
Чернігівські ультрас підтримували команду з даху закинутої будівлі, яка знаходиться поруч зі стадіоном. Атмосфера з якою фанати налаштовували Десну на перемогу, була не менш яскравою, ніж сама гра на полі. Сіверяни з піро відсвяткували вдалий для команди результат.
Фанати Десни


ПЕРША ЛІГА. ТУР 3

Волинь - Нива Т 2:2 (01.10.2020)
Трохи більше трьох десятків лучан гнали Волинь до перемоги в матчі проти Ниви. Проте, ультрас Волині знову не дочекалися трьох залікових пунктів у таблиці. Волинь вже третій матч поспіль не знає смак перемог. Так, і перенесений матч 3-го туру завершився бойовою нічиєю… Здається фактор не надто задовільних результатів команди вплинув на відвідуваність сектору господарів, яких раніше збиралося значно більше.

Восьмеро тернополян підтримали Ниву на виїзді. Команда не програла та показала характер, нічия на виїзді з командою яка минулого сезону билася за вихід до Вишки, є досить непоганим результатом. Ще одним приводом порадіти для тернопільських фанатів – було потрапляння на стадіон. В Тернополі з цим проблеми через карантинні заходи…
Ультрас Волині
Тернополяни на виїзді


ПЕРША ЛІГА. ТУР 5

Металіст 1925 - Полісся 0:0 (05.10.2020)
Напередодні виїзду стало відомо, що Харків потрапив до «помаранчевої» зони і матч відбудеться без глядачів. Але це не завадило трьом жовто-зеленим відвідати місто та навіть вписатися на стадіон (за що хлопці дякують керівництву Металіста).
Фанати Полісся


ДРУГА ЛІГА. ТУР 5

Яруд - Металург З 0:3 (03.10.2020)
Більше 70 запоріжців пробили виїзд до Маріуполя. Гості влаштували на секторі незабутню атмосферу в усіх сенсах. Потужні заряди під барабан, чудова банерна лінія та левова частка піро зробили цей матч справді яскравим. Кураж з сектору ультрас надихнув Металург на перемогу, яка відбулася з розгромним рахунком.
Фанати Металурга

Буковина - Поділля 0:0 (03.10.2020)
Вперше за майже рік є перший виїзд за Поділля. Самотній відданий фанат пробив Чернівці, ставши свідком нульової нічиєї. Попри складну ситуацію з ковідом всі трибуни стадіону були відкритими для глядачів на 25 відсотків. Подоляни чекають на такий самий логічний крок і у Хмельницькому вже за тиждень. Після гри відбулося спілкування з віце-капітаном команди, який заявив про націленість до найвищих результатів команди, тому присутність та активність на виїздах є не менш важливою, ніж в рідних стінах.
Фанат Поділля

Миколаїв-2 - Металіст 0:2 (03.10.2020)
Ніколи харків’ян не лякали слова «матч без глядачів». Виїзд до Миколаєва відкатали 15 ультрас. Кількість народу на цьому матчі була значно меншою ніж на попередніх, але куди більше порадував результат гри, і кількість відійшла на другий план. Метал здобув чергову перемогу в непростому матчі і продовжує лідирувати в турнірній таблиці.
Харків’яни на виїзді


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Легіонер Дніпро - Зірка 1:0 (03.10.2020)
Куди більш змістовну гру ніж в попередніх матчах в черговому турі аматорського чемпіонату вдалося продемонструвати Кропивницькій команді. Перемогти не вдалося, але поразка з різницею в один м’яч є не такою принизливою, як наприклад, з різницею в сім-вісім м’ячів. На виїзді Зірку підтримали 13 кропивничан. Представники одразу двох ультрас колективів були присутніми на звітному матчі. Виїзд до Дніпра пробили 7 жовто-зелених фанатів та 6 представників з колективу Iron Star Firm.
Ультрас Зірки

Ковель-Волинь - Рожище 2:0 (04.10.2020)
На зміну дощовим виїздам, вихідними прийшла сонячна домашка. Сонячним був і настрій ковельчан, адже їхня команда здобула впевнену перемогу, і з такими темпами має всі шанси замахнутися на чемпіонство.
Фанати Ковеля