Огляд трибун за тиждень
27 жовтня 2020
Карантинна лихоманка продовжує набирати оберти, а з нею, більшість вболівальників вже звикають дивитися гру мільйонів по телевізору. Втім, деякі фанати продовжують підтримувати команди та катають на виїзди. Хтось просто приїжджає на виїзну гру та робить фото біля стадіону, хтось шукає креативні способи для підтримки під парканом, на паркані чи з будівель поряд зі стадіоном. Ті крихти інформації, які вдалося назбирати за минулий тиждень можна побачити у міні-звіті від нашого ультрас-порталу.

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ. ТУР 1

Динамо - Ювентус 0:2 (20.10.2020)
Ультрас Динамо продовжують притримуватися своєї позиції у питаннях честі та гідності. Фанати біло-синіх наголошують, що ніколи не приймуть головним тренером людину, котра вважає, що Україна з росією - це одна країна. Також, будуть намагатися робити все можливе, щоб Суркіси відійшли від управління клубом та перестали його використовувати у своїх політичних іграх. При цьому ультрас Динамо будуть продовжувати відвідувати стадіони та нагадувати про їхню принципову позицію. Варто також відзначити, що до невеличкої кількості фанатів на цьому матчі була величезна увага від стюардів. Здається, такої кількості стюардів не було навіть по всьому периметру стадіону…
Сектор Динамо


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 7

Динамо - Олександрія 1:0 (24.10.2020)
Зачинені ворота стадіону зовсім не стали на заваді для фанатів гостьової команди. Так, п’ятеро олександрійців пробили виїзд до столиці.
Фанати Олександрії


ПЕРША ЛІГА. ТУР 8

Полісся - Кремінь 2:0 (21.10.2020)
Фанати Полісся довели, що готові підтримувати улюблену команду будь-де – в болоті, на пляжі, або за найвищим парканом. Перший, по-справжньому домашній матч в чемпіонаті на Спартаку відвідала когорта жовто-зелених, яка відклала всі справи та змогла вирватись посеред буднього дня на футбол. Житомирські футболісти віддячили впевненою грою та не менш впевненою перемогою.
Ультрас Полісся


ДРУГА ЛІГА. ТУР 8

Дніпро Ч - Таврія 2:2 (23.10.2020)
Майже не порушили карантинні заборони ультрас Дніпра. Трохи більше двох десятків заряджали господарів на перемогу. Черкаські фанати зручно розташувалися на паркані стадіону. Нажаль, креативний спосіб підтримки від фанатів надихнув Дніпро лише на нічию.
Фанати Дніпра

Кривбас - Балкани 1:0 (24.10.2020)
Не дивлячись на заборони відвідування матчів, фанати Кривбасу таки знайшли спосіб підтримати команду. Імпровізованим фан-сектором став дах будівлі, яка знаходиться поруч зі стадіоном.
Ультрас Кривбаса

ПЕРША ЛІГА. ТУР 9

Кремінь - ВПК-Агро 2:0 (26.10.2020)
Не лишилися без підтримки господарі поля. Невелика кількість фанатів та просто небайдужих до місцевої команди розташували під парканом стадіону. Кременчужани, які покинули всі справи у робочі години, буди нагороджені впевненою перемогою.
Фанати Кременя

Оболонь - Кристал 0:1 (26.10.2020)
6 херсонців пробили виїзд до Києва. Для одного з хлопців цей виїзд став сотим.
Херсонці на виїзді


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Дніпро-1-Борисфен - Зірка 2:0 (24.10.2020)
Терпінню кропивницьких ультрас можна лише позаздрити. Зірка програє вже котру гру поспіль, а фанати кропивничани попри все не полишають команду без підтримки. Цього разу, виїзд до Дніпра пробило 4 жовто-зелених супортерів. Також цей виїзд відкатали 2 хлопців з колективу Iron Star Firm.
Фанати Зірки