Огляд трибун за тиждень
10 листопада 2020
Декілька ультрас Динамо зробили майже неможливе та відкатали двійник Будапешт-Барселона. Троє житомирян пробили виїзд до Краматорська, який став найбільш дальнім виїздом в новітній історії Полісся. Фанатам запорізького Металурга та Зірки вдалося потрапити на трибуни, останні непогано попалили на матчі. Більше деталей у добірці новин від нашого ультрас-порталу.

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ. ТУР 3

Барселона - Динамо 2:1 (04.11.2020)
Кілька хлопців з динамівської трибуни зробили практично неможливе, прорвавшись до Барселони (враховуючи особливі карантинні обмеженнями в Іспанії). На матч вони не потрапили, але цей виїзд будуть згадувати довго. Тиждень тому ці ж хлопці пробили Будапешт, і цю подорож без сумніву можна назвати найекстремальнішим двійником цього року.
Ультрас Динамо


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 9

Олександрія - Львів 1:0 (07.11.2020)
Від домашки до домашки, практично не змінюється картинка від фанатів Олександрії. Десь з трьох десятків олександрійців збираються під парканом стадіону та підтримують команду. Цього разу і погодні умови, і фортуна на полі були куди більш схильними ніж минулого разу, підтримка господарів допомогла Олександрії здобути 3 залікових пункти.
Фанати Олександрії


ПЕРША ЛІГА. ТУР 11

Краматорськ - Полісся 0:3 (05.11.2020)
Не на жарт розійшлося Полісся, другий матч поспіль забиває по три м’ячі своїм суперникам. Зачинені стадіони це не привід не їхати на виїзд, такого правила притримуються житомирські фанати. Команду на стадіоні в Краматорську, який доречи на даний момент є найбільш дальнім виїздом в новітній історії Полісся, не словом а ділом підтримували троє житомирян.
Житомиряни на виїзді

Оболонь - Альянс 2:0 (05.11.2020)
Не лишилися без активної підтримки у столиці гості з Липової Долини. Невеличка група фанатів відкатала виїзд до Києва та підтримала команду під стадіоном. Позитивних флюїдів, які надсилали фанати Альянсу своїй команді виявилося замало для перемоги, господарі були на дві голови сильнішими.
Фанати Альянсу


ДРУГА ЛІГА. ТУР 10

Металіст - Металург З 2:0 (06.11.2020)
Ні червоні зони, ні зачинені стадіони, не стають на заваді запорізьким фанатам, які продовжують підтримувати команду і вдома, і на виїзді. Металург не вистояв перед лідером чемпіонату, а деякий частині виїздюків навіть вдалося потрапити на трибуни.
Запоріжці на виїзді


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Нафтовик - Тростянець 2:3 (05.11.2020)
Фанати Нафтовика підтримали команду в непростому поєдинку проти Тростянця. Нажаль, перемогою насолодитися господарям не вдалося. Після гри місцеві ультрас зробили колективне фото разом з командою.
Фанати Нафтовика

Кривбас-2 - Зірка 2:1 (07.11.2020)
Виїзд до Кривого Рогу вийшов досить масовим, вже давненько гості не виїжджали таким складом. Кропивничани назбирали два баси, а це приблизно 30 людей. Жовто-зелені палили декілька разів за матч, непогано та злагоджено заряджали. Цього разу Зірка знову поступилася, але вже не так розгромно, як у минулих матчах.
Кропивничани на виїзді