Огляд трибун за тиждень
09 березня 2021
У середині тижня найбільше уваги було прикуто до чвертьфінальних матчів у Кубку України. Фанати Вереса влаштували добряче піро-шоу на матчі проти Зорі. Ультрас Динамо продовжують «війну» проти керівництва клубу. У матчах Вишки варто виділити минайців, які також непогано попалили на виїзді у столиці. Більш детально у невеличкому огляді від нашого ультрас-порталу.

КУБОК УКРАЇНИ. 1/4 ФІНАЛУ

Верес - Зоря 1:2 (03.03.2021)
Більше сотні рівнян підтримали Верес на матчі у Луцьку. Таким складом фанати Вереса збираються не так часто, виключеннями є хіба що, найближчі виїзди, або битви проти принципових суперників/дербі. Цього разу привід був значним, не кожного разу команда з рівного грає у чвертьфіналі кубку. Потужну шизу номінальні господарі розбавили смачною порцією піро. Правда, порадіти проходу в наступну стадію турніру їм не судилося, гості виявилися сильнішими.

Порядку п’ятнадцяти ультрас Зорі відкатали цей не надто близький виїзд. І хоча народу було набагато менше, ніж на секторі суперників, та луганській команді вистачило і цього заряду енергією від своїх фанатів. У напруженій боротьбі саме Зоря крокує у півфінал кубку.
Фанати Вереса
Ультрас Зорі

Динамо - Колос 0:0 (03.03.2021)
Біло-сині продовжують свою «війну» проти Суркісів і Луческу. Банери з цього приводу постійно прикрашають трибуну, так само як, і відповідні заряди, окрім них з сектору киян більше нічого не лунає. Ну, а якщо вже чіпляти тему самого сектору, то на постійні для ультрас трибуни вхід тепер закритий…Стосовно гри, то Динамо змогло подолати Колос лише у серії післяматчевих пенальті.
Сектор Динамо

Дніпро-1 - Олександрія 1:1 (03.03.2021)
Кубковий матч у Дніпрі приніс багато позитивних емоцій фанатам Олександрії. Особливо тим, хто підтримував свою команду на гостьовому секторі. Виїзд до Дніпра пробили 18 олександрійців. Гості забезпечили своїй команді чудову звукову підтримку на майже порожньому стадіоні. Безумовно, прийшлося понервувати у футбольній лотереї, в якій Олександрія таки потішила своїх фанатів перемогою.
Фанати Олександрії


ПЕРША ЛІГА. ТУР 5

Оболонь - ВПК-Агро 0:0 (04.03.2021)
Цього тижня також вдалося схопити невеличкий шматочок Першої лігі. В перенесеному матчі команди сильнішого так і не виявили. Втім, ультрас Оболоні все рівно отримали заряд позитиву, адже після великої перерви, нарешті підтримували свою команду з трибуни.
Ультрас Оболоні


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 17

Маріуполь - Ворскла 0:1 (06.03.2021)
Пощастило у цьому турі полтавським ультрас. На виїзд їхати не довелося, так як Маріуполь грав свій матч у Полтаві. Домашня грядка ультрас Ворскли назбирала порядку шести десятків народу. За жваву підтримку фанати Ворскли були нагороджені перемогою та проходом до наступної стадії кубку.
Сектор Ворскли

Динамо - Минай 3:0 (07.03.2021)
Від матчу до матчу не змінюється принципова позиція фанатів Динамо. Все ті ж звичні протести, які почалися ще на початку сезону, ось тільки банери починають змінюватися залежно від ситуації. Суркіс робить все, щоб динамівські ультрас не потрапляли на стадіон. І хоча народу збирається все менше, біло-сині будуть впевнено стояти на своєму.

Близько 15 хлопців з Минаю катнули виїзд до столиці. Протягом матчу минайці досить гучно підтримували команду. А наприкінці гри зробили досить непогане піро шоу.
Фанати Динамо
Фанати Минаю