Огляд трибун за тиждень
16 березня 2021
Важко назвати минулий тиждень продуктивним. Зовсім мало інформації вдалося зібрати для звіту. Будемо сподіватися, що з наступного тижня ситуація стане трохи цікавішою, адже вихідними повертаються Перша та Друга ліги. А поки що, маємо те, що маємо. Невеличка добірка новин до вашої уваги.

ЛІГА ЄВРОПИ. 1/8 ФІНАЛУ

Динамо - Вільяреал 0:2 (11.03.2021)
Черговий мовчазний матч від ультрас біло-синіх. На секторі ніякої візуальної підтримки, лише банери присвячені ключовим дійовим особам у керма клубу.
Фанати Динамо


ПЕРША ЛІГА. ТУР 1

Чорноморець - Волинь 1:0 (12.03.2021)
Перша ліга вже зовсім скоро повернеться після міжсезоння, а поки весняна частина сезону не дала свого старту, команди грають перенесені з різних причин матчі. Так, на цьому тижні відіграли матч першого туру. Господарі виявилися сильнішими за луцьку команду. Виїзд до Одеси не залишився без присутності луцьких фанатів. На гостьовому секторі були помічені 10 лучан та 2 одесити.
Сектор Волині


ПЕРША ЛІГА. ТУР 6

Металіст 1925 - Альянс 2:1 (15.03.2021)
11 фанатів Альянсу підтримали команду у Харкові.
Фанати Альянсу


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 18

Ворскла - Дніпро-1 0:1 (13.03.2021)
Старт весняної частини сезону для фанатів Ворскли наче свято, вже третій матч поспіль не треба нікуди виїжджати, полтавська команда грає вдома. Тож, і кількість народу на трибуні в останніх матчах приємно дивує. Домашня грядка полтавських ультрас на звітному матчі назбирала трохи більше трьох десятків народу.
Ультрас Ворскли

Зоря - Динамо 0:2 (14.03.2021)
Досить непогано свою команду підтримали фанати Зорі. Вже котрий матч чорно-білі беруть не кількістю, а якістю. Заряди від господарів лунали доволі гучно, особливо якщо врахувати тишу з боку сектору гостей.

Близько сотні ультрас Динамо пробили виїзд до Запоріжжя. Мовчазні протести продовжуються далі, хоча біло-сині прогресують та вже вчать нові заряди на тему своїх протестів. До традиційних банерів про Мірчу, додалося також полотно про День добровольця.
Фанати Зорі
Кияни на виїзді

Шахтар - Десна 4:0 (14.03.2021)
Порядку 40 чернігівських ультрас підтримали Десну у Києві. Жвавої підтримки фанатів протягом матчу виявилося трохи замало для перемоги їхньої команди.
Ультрас Десни

Олександрія - Олімпік 2:0 (14.03.2021)
Протягом шести місяців фанати Олександрії не могли підтримувати команду на рідному секторі. За цей час Олександрія провела шість домашніх матчів, але команда не залишалася без підтримки фанатів. На звітній грі трибуни нарешті заповнили вболівальниками. Пів сотні олександрійців рвали горлянки за жовто-чорні кольори.
Фанати Олександрії