Огляд трибун за тиждень
22 березня 2021
Минулого вікенду повернулися Перша та Друга ліга, проте, повністю насолодитися футболом з глядачами здається не вийде, адже деякі області країни знову потрапили під карантинні заборони. Яскраво свої команди підтримали ультрас Олександрії, Чорноморця та Кривбасу. Там фанати відзначилися піро-шоу та невеличкими перфами. Своє слово проти незадовільної гри команди, сказали і ультрас Шахтаря, вивісивши відповідне полотно на крайньому матчі. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.

ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 19

Інгулець - Олександрія 1:0 (21.03.2021)
На виїзд до сусіднього міста прибула пристойна кількість гостей з Олександрії. На секторі звуковий супорт супроводжувався великою кількістю прапорів. У цьому матчі Олександрія не дала приводу запалити весь арсенал піротехніки, адже гравці так і не спромоглися забити хоча б один гол. Розлючені фанати трохи запалили в кінці матчу, і незадоволеними скандуваннями супроводили гравців в роздягальню.
Ультрас Олександрії

Львів - Шахтар 3:2 (21.03.2021)
Фанати Шахтаря обурені останніми результатами та грою команди, про що, свідчить текстівка на останньому матчі, в якому донецька команда також втратила залікові бали. На полотні перераховані матчі в усіх турнірах, де Шахтар програвав та втрачав очки. З донецькою командою, явно щось коїться, донеччани не схожі самі на себе. Та чи прийме до уваги цей меседж від ультрас керівництво команди та тренерський штаб ось у чому питання…
Сектор Шахтаря


ПЕРША ЛІГА. ТУР 17

Гірник-Спорт - Чорноморець 0:1 (19.03.2021)
Порядку тридцяти одеситів відкатали виїзд до Кременчука. Було дуже помітно, що гості с Одеси скучили за футболом та виїздами, тож відривалися на секторі на повну. Потужні заряди були розбавлені невеличким піро-шоу. Ще більше настрою додала перемога команди. Вже після матчу робили колективне фото разом з гравцями.
Одесити на виїзді

Кристал - Агробізнес 1:4 (19.03.2021)
Одразу два сектори підтримували команду господарів у звітному матчі. Під вихід команди сектор 23 зробив перф присвячений головному тренеру Вадиму Євтушенко який нещодавно очолив Кристал та трішки попалили на перший забитий м’яч своєї команди. На іншому секторі невеличка група молодих хлопців гнала команду до перемоги, доволі непогано заряджали у першому таймі, але чимось особливим не запам’яталися.
Фанати Кристала

Волинь - ВПК-Агро 4:0 (19.03.2021)
Потужну підтримку забезпечили команді луцькі фанати. Домашня грядка лучан назбирала більше семи десятків народу. Потужні заряди супроводжували команду протягом усього матчу. Жвава підтримка надихнула господарів на розгромну перемогу.
Сектор Волині

Верес - Полісся 2:0 (20.03.2021)
Локдауни, карантини, матчі при порожніх трибунах, відсутність потягів з Житомира та області, переноси до Львова за декілька днів до матчу - все це, зовсім не стало на заваді для житомирських ультрас, які відкатали цей виїзд. Шестеро представників з банди Zhytomyr Lads розташувалися за парканом стадіону «Скіф» та безрезультатно гнали вперед жовто-зелену банду в найпринциповішому матчі чемпіонату. Чому безрезультатно, тому що команда програє у чемпіонаті вже четверту гру поспіль.
Житомиряни на виїзді


ДРУГА ЛІГА. ТУР 13

Металург З - Реал Фарма 3:1 (19.03.2021)
На досить високому рівні була підтримка у господарів на першій домашці цього року. Близько шести десятків ультри заряджали Металург на перемогу. Трибуни на майже порожній Славутич-Арені, зробили звукову підтримку господарів ще гучнішою. За чудову підтримку запорізька команда віддячила фанатам впевненою перемогою.
Ультрас Металурга

Кривбас - Дніпро Ч 1:0 (19.03.2021)
На домашці проти Дніпра криворізькі ультрас відірвалися на славу. Окрім потужного звукового супорту, місцеві фанати від душі попалили. На секторі була шалена шиза та голий торс. Піднесений настрій був не тільки від перемоги команди. Перед грою криворізьких ультрас нагородили пам’ятною табличкою від клубу з нагоди отримання спеціальної відзнаки УАФ «12 гравець», яку криворізький рух отримав на початку цього року.
Фанати Кривбаса