Огляд трибун за тиждень
30 березня 2021
Не встигли фанати в повній мірі повернутися на стадіони, як нова хвиля «корони» почала накривати області, в результаті чого, трибуни знову почали ставати порожніми. Деяким ультрас таки пощастило з тим, щоб подивитися матчі наживо. Інші ж шукають можливості підтримати команду навіть за таких умов. Житомиряни святкували повернення на рідний стадіон та пройшлися маршем з цього приводу. Одесити з розмахом відзначили 85-річчя свого клубу. Яскраву шизу влаштували фанати запорізького Металурга та Кривбасу. Детальніше у добірці новин за тиждень від нашого ультрас-порталу.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 18

Полісся - Кристал 1:1 (26.03.2021)
Перед матчем своєї команди житомиряни пройшлися маршем, який був влаштований з нагоди довгоочікуваного повернення Полісся на рідний Центральний стадіон, на якому команда грала в останнє в листопаді 2004 року. Хода супроводжувалася гучними зарядами та піро у клубних кольорах. Радощів ультрас не передати словами, нарешті, їм не треба їхати в Коростень, Новоград, Бучу, Щасливе чи Київ. Правда з потраплянням на трибуни в цьому матчі так і не склалося, карантин зробив свою справу, тож шизіти жовто-зеленим довелося за парканом. Це зовсім не вплинуло на настрій та чудову атмосферу. А от потішити перемогою своїх фанатів житомирській команді так і не вдалося.
Ультрас Полісся

Миколаїв - Альянс 2:0 (26.03.2021)
За межами стадіону підтримували свою команду і фанати Миколаєва. Корабели під гуркіт барабану гнали команду до перемоги. Забиті м’ячі відсвяткували трохи запаливши.
Фанати Миколаєва

Нива Т - Волинь 0:2 (26.03.2021)
Через «корону» не змогла зіграти вдома тернопільська Нива. Матч перенесли до Луцька де ситуація з захворюваністю трохи краща. Номінальних господарів підтримали шестеро фанатів.

Лучанам пощастило зі звітним матчем, на виїзд їхати не довелося, тож у луцьких фанатів була доволі добротна грядка. Окрім потужного звуку, хрестоносці використовували для підтримки команди розтяги та прапори. Запал від ультрас передався і команді, в наслідок чого Волинь здобула перемогу.
Фанати Ниви
Сектор Волині

Чорноморець - Оболонь 1:1 (26.03.2021)
Одеські ультрас в день матчу відзначили 85-річчя заснування «Чорноморця».Одесити підтримували команду за межами стадіону під час матчу проти Оболоні, влаштувавши масштабне піро-шоу. Після гри футболісти вийшли до фанатів, та привітати один одного з визначною датою.
Ультрас Чорноморця


ДРУГА ЛІГА. ТУР 14

Поділля - Карпати 4:1 (25.03.2021)
Через всім відому ситуацію з карантинними зонами гра проходила не в Хмельницькому, а у Винниках. 11 фанатів Карпат розташувалися за парканом, звідки підганяли команду до перемоги. Правда відчути смак перемоги їм в цьому матчі так і не вдалося.
Львів’яни на виїзді

Буковина - Діназ 1:2 (27.03.2021)
Вже давненько в об’єктиви фотокамер не потрапляли фанати Буковини, і ось нарешті в звітному турі і вони засвітилися. Хлопці забезпечили команді потужну підтримку, розбавивши свій супорт невеличкою дозою піро.
Фанати Буковини

Кривбас - Реал Фарма 6:0 (27.03.2021)
Ультрас Кривбаса одні з небагатьох кому пощастило потрапити на трибуни в цьому турі. Допоки сурові карантинні заборони їх не зачепили, хлопці пошизіли на славу. До гучної підтримки, додалися прапори та касові стрічки. Виглядало дуже яскраво.
Сектор Кривбаса

Металург З - Нікополь 7:1 (28.03.2021)
Чудова атмосфера була влаштована запорізькими ультрас на матчі проти Нікополя. Порожні трибуни дозволили і без того потужній підтримці, стати ще більш гучнішою. Ще більше яскравих фарб та емоцій додалося коли на секторі з’явилися касові стрічки та піро. Команда віддячила розгромною перемогою.
Ультрас Металурга

Металіст - Дніпро Ч 5:0 (28.03.2021)
Пристойна кількість народу підтримала харківську команду у цій грі. Від матчу до матчу когорта фанатів Металу тільки зростає. Жваві заряди та пісні під гуркіт барабану не замовкали протягом усього матчу. Не обійшлося без невеличкої порції піро.

Не лишився без підтримки у Харкові і черкаський Дніпро. Шестеро фанатів відкатали цей виїзд. Правда порадіти приводів у гостей так і не знайшлося, адже Дніпро розгромно поступився.
Сектор Металу
Фанати Дніпра