Огляд трибун за тиждень
04 травня 2021
Передсвяткова лихоманка захопила народ, тим паче цей карантин так всіх дістав, тому не дивно що більшість люду віддала перевагу пікнікам та подорожам замість футболу. Але деякі команди такі не лишилися без уваги ультрас. Ультрас Динамо на стадіон не потрапили, але все рівно приїхали до Полтави нічогеньким складом. Фанати Десни та Поділля замість сектору вболівали за команди з парканів стадіону. Ультрас Кристала, Кривбаса та Зірки напевно найбільше щасливі, адже спостерігають за футболом з трибун. Детальніше у традиційному звіті на нашому сайті.

ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 10

Олімпік - Зоря 2:1 (28.04.2021)
П’ятеро представників луганського фан-руху підтримали Зорю на виїзді у Чернігові. У перенесеному матчі Зоря могла скоротити відстань від другого місця та навіть поборотися з Шахтарем за другу сходинку турнірки, але дивні суддівські рішення не дали команді з Луганська це зробити.
Фанати Зорі


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 24

Десна - Колос 2:2 (01.05.2021)
Хтось відправився на шашлички, хтось поїхав мандрувати, а найвідданіші прихильники Десни замість відзначати свята, подалися на стадіон, та не лишили чернігівську команду без підтримки. Фанати Десни розташувалися на паркані, який знаходиться навколо стадіону. Перемогою насолодитися не вдалося, а от піро себе розважити встигли.
Ультрас Десни

Ворскла - Динамо 1:5 (01.05.2021)
І хоча можливості потрапити на стадіон у біло-синіх не було, до Полтави все рівно приїхав солідний склад фанатів Динамо. Київські ультрас знайшли чим себе зайняти навіть без походу на матч, наприклад, перебили одне із полтавських графіті.
Кияни на виїзді

Рух - Олександрія 2:1 (02.05.2021)
Не лишилися без підтримки на виїзді у Львові футболісти Олександрії. На гостьовому секторі були присутні 5 фанатів.
Фанати Олександрії


ПЕРША ЛІГА. ТУР 24

Полісся - Волинь 1:0 (29.04.2021)
Більше двох десятків житомирських фанатів відклали робочі справи у довгий ящик та зібралися під парканом, щоб під гуркіт барабану налаштувати свою команду на перемогу. Привід порадіти у житомирян є, Полісся виграє вже другий матч поспіль, та ще й у дуже мотивованого суперника.

Порядку 20 лучан пробили виїзд до Житомира. Не дивлячись на поразку, команда в повному складі підійшла до виїзного сектору, де між гравцями та фанатами відбулася невеличка розмова.
Фанати Полісся
Ультрас Волині

Кристал - Оболонь 3:2 (30.04.2021)
Як завжди потужну підтримку під барабан забезпечили команді фанати Кристалу. Грядка господарів на звітну гру назбирала більше трьох десятків народу. Херсонська команда вже давненько не перемагала, але цього разу змогла вчинити опір Оболоні та здобула вольову перемогу. Після фінального свистка гравці подякували фанатам за підтримку.
Сектор Кристала

Миколаїв - Прикарпаття 1:0 (30.04.2021)
Невеличка група корабелів розташувалася на пагорбі неподалік поля та звідти підганяли команду уперед та спостерігали за здобуттям трьох залікових пунктів.
Фанати Миколаєва

Альянс - Краматорськ 1:1 (30.04.2021)
Своя підтримка за межами стадіону була і в команди з Липової Долини. Шестеро відчайдухів підтримували команду за межами стадіону.
Фанати Альянсу


ДРУГА ЛІГА. ТУР 20

Дніпро Ч - Миколаїв-2 1:0 (30.04.2021)
Раніше сектор господарів збирав велику кількість народу, карантин не пройшов безслідно та вніс свої корективи. Народ банально перестав цікавитися футболом при порожніх трибунах, тож на гру проти команди з Миколаєва прийшли 10 фанатів, які дивилися матч через паркан.
Фанати Дніпра

Металург З - Балкани 2:0 (30.04.2021)
А от фанати запорізького Металурга почувають себе за межами стадіону наче риба у воді. Зібралася чимала кількість народу. На імпровізованому секторі навіть було спалено трохи піро. Гравці після матчу подякували ультрас за чудову підтримку.
Ультрас Металурга

Поділля - Нива В 2:0 (01.05.2021)
Той випадок коли дербі лишається дербі навіть за майже порожніх трибун. Напруження і боротьба попри перевагу господарів вирували усі 90 хвилин. Подоляни розташувалися на паркані стадіону. Підтримка від хмельницьких фанатів під барабан лунала весь матч, а другий гол відсвяткували з піро.
Фанати Поділля

Кривбас - Енергія 5:0 (01.05.2021)
Як завжди яскраво було на секторі фанатів Кривбаса. Криворізькі ультрас ледь не єдиний фан-рух, якому щастить шизіти за команду на трибунах. Потужний звук, прапори та гарний настрій, здається це рецепт успіху, яким фанати заряджають команду.
Сектор Кривбаса


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Зірка - Мотор Запоріжжя 0:1 (30.04.2021)
Близько 20 ультрас Зірки налаштовували команду на перемогу в звітному матчі. Як би Зірка не грала, які б результати не були на табло, вірні фанати завжди з командою. Цього разу перемогти знову не вдалося, але позитивний настрій у кропивничан все рівно не відняти.
Фанати Зірки