Огляд трибун за тиждень
18 травня 2021
На минулому тижні було визначено переможця Кубку України, відіграли перенесені матчі та відлунали чергові тури у Першій та Другій лігах. Фінал Кубку вийшов з перчинкою, ультрас Динамо не потрапили на стадіон та мали сутички з правоохоронцями. Не обійшлося без бійки і у Кривому Розі, де «космонавти» била кийками фанатів запорізького Металурга. Також було декілька піро-шоу, відірвалися на повну фанати Зорі, Полісся та Кривбасу. Детальніше у традиційному звіті на нашому сайті.

КУБОК УКРАЇНИ. ФІНАЛ

Динамо - Зоря 1:0 (13.05.2021)
Фанатів Динамо не пускали на стадіон. Біло-сині намагалися прорватися через кордон поліції, після чого розпочалися сутички з правоохоронцями, які застосовували балони. День матчу співпав не тільки з днем народження клубу, а ше й з сумною датою. Саме в цей день 19 років тому перестало битися серце видатної людини в історії футболу Валерія Васильовича Лобановського. Тож біло-сині підготували банер, щоб вшанувати пам’ять Метра.

На відміну від фанатів Динамо, луганські ультрас не тільки потрапили на стадіон, а й влаштували доволі добротну шизу. Багатенько народу приїхали підтримати номінальних гостей. Банерну лінію фанати Зорі розбавили новенькою текстівкою приуроченою до Кубку України, зі словами пісні Братів Гадюкіних «Було не любити». До потужного звуку додалося ще масштабне піро-шоу.
Ультрас Динамо
Сектор Зорі


ПЕРША ЛІГА. ТУР 6

ВПК-Агро - Верес 0:4 (12.05.2021)
Один фанат підтримав Верес на виїзді у Дніпрі.
Фанат Вереса


ПЕРША ЛІГА. ТУР 7

Альянс - Полісся 4:2 (12.05.2021)
Троє фанатів Полісся побували на «Ювілейному» у Сумах минулої середи. Потішитися перемогою гостям нажаль не вдалося.
Житомиряни на виїзді


ПЕРША ЛІГА. ТУР 14

Волинь - Прикарпаття 2:0 (12.05.2021)
Проведення матчів в будній день для луцьких фанатів зовсім не впливає ні на кількість, ні на якість підтримки. Тож і матч проти Прикарпаття не став виключенням, на секторі господарів зібралося чимало народу. Жвавий супорт надихнув команду на впевнену перемогу.
Ультрас Волині


ПЕРША ЛІГА. ТУР 26

Агробізнес - Чорноморець 1:0 (15.05.2021)
З десяток одеситів відкатали на матч до Волочиська.
Одесити на виїзді

Миколаїв - Кремінь 2:0 (15.05.2021)
Порядку пів сотні корабелів прийшли підтримати свою команду в звітному матчі. Господарі обійшлися без перфів, але порадував сам факт того, що прийшла пристойна кількість народу, ну і настрою звісно додавало те, що можна спостерігати за грою мільйонів з трибун, а не з пагорбів та кущів.
Сектор Миколаєва

Альянс - Оболонь 1:0 (16.05.2021)
Трохи більше двох десятків народу назбирала домашня грядка фанатів Альянсу. Зарядами та пісням під гуркіт барабану вдалося налаштувати команду на перемогу.
Фанати Альянсу

Нива Т - ВПК-Агро 1:2 (16.05.2021)
Після тривалої перерви через карантин, нарешті повернулися на трибуни ультрас Ниви. Доволі багато народу назбирала домашня грядка. Господарі забезпечили команді потужну підтримку, розбавляючи звуковий супорт піротехнікою. Нажаль, порадіти перемозі тернопільськім фанатам не вдалося.
Ультрас Ниви

Полісся - Краматорськ 1:2 (16.05.2021)
Перший млинець вийшов комом. Чому перший, тому що, за багато років житомиряни повернулися на трибуни рідного стадіону. Відмітити це перемогою не вдалося. Та попри це, ультрас Полісся зробили незабутню атмосферу футбольної битви, якої так не вистачало Житомиру багато років. Настрій створювали за допомогою прапорів, конфеті, касових стрічок та піротехніки, остання доречи, була у клубних кольорах.
Сектор Полісся

Металіст 1925 - Верес 4:1 (16.05.2021)
Один представник фан-руху Вереса був помічений на матчі в Харкові.
Фанат Вереса


ДРУГА ЛІГА. ТУР 22

Чернігів - Нива В 2:2 (15.05.2021)
17 виїзних з Вінниці у Чернігові, троє з яких подолали відстань завбільшки ніж 400 км на велосипедах. Незважаючи на невеличку кількість, вінничани задавали жару протягом 90 хвилин, було також і піро. Правда палка підтримка не допомогла Ниві здобути перемогу.
Вінничани на виїзді

Кривбас - Металург З 2:0 (15.05.2021)
Перф на принциповий матч підготували ультрас Кривбаса. Господарі вивісили банер з написом «Перемога або смерть» закріпивши це дійство смачною порцією піро. На цьому шиза не закінчилася, а лише розпочалася. До потужного звуку додалося піро протягом матчу та касові стрічки, з якими після фінального свистка святкували перемогу.

Звітна гра для гостей запам’ятається в першу чергу не зустріччю з друзями та спільним маршем перед грою, а дивними суддівськими рішеннями та сутичками с правоохоронцями. На початку матчу суддя призначив два пенальті у ворота Металурга, і вже на 9-й хвилині гри гості летіли з рахунком 2:0. Такий розклад не влаштовував запорізьких ультрас, у разі чого, ультрас Металурга декілька разів проривалися на поле. Звісно не обійшлося без втручання поліції та сталася сутичка між двома сторонами. У хід також пішли кийки з боку поліції. Матч було зупинено десь на пів години. Із приємного варто відзначити банер, який запоріжці намалювали з нагоди святкування 86-ї річниці з дня заснування клубу.
Сектор Кривбаса
Ультрас Металурга

Металіст - Балкани 3:1 (15.05.2021)
У піднесеному настрої перебувають харків’яни. Метал не тільки впевненою ходою рухається на підвищення у класі, так у звітному матчі ще встановив рекорд відвідуваності обійшовши за показниками Прем’єр-лігу та Першу лігу у цьому сезоні. Фанати господарів рвали горлянку протягом 90 хвилин матчу майже не змовкаючи ні на хвилину. Команда віддячила перемогою та достроково забезпечила собі потрапляння у Першу лігу.
Фанати Металу


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Суми - Зірка 2:1 (15.05.2021)
Близько 15 фанатів заряджали Суми на перемогу. Фанати господарів окрім звичних зарядів, привітали з днем народження свого капітана.

Четверо кропивничан підтримали Зірку на виїзді у Сумах.
Фанати Сум
Кропивничани на виїзді