Огляд трибун за тиждень
25 травня 2021
Якимось надзвичайними подіями баталії у Першій та Другій лігах не запам’яталися. Виключенням, хіба що є матч у Запоріжжі, де ультрас Металу підготували перф, яким відсвяткували підвищення у класі. Невеличке піро-шоу було і в Кропивницькому, де фанати Зірки закривали крайню в цьому сезоні домашку для їхньої команди. Більше подробиць можна дізнатися з невеличкої добірки новин підготованою нашим ультрас-порталом.

ПЕРША ЛІГА. ТУР 27

Прикарпаття - Металіст 1925 0:3 (21.05.2021)
Пристойна когорта люду зібралася задля підтримки господарів поля. Близько пів сотні ультрас рвали горлянки протягом 90 хвилин, та замість перемоги побачили лише капітуляцію Прикарпаття з розгромним рахунком.
Сектор Прикарпаття

Верес - Альянс 3:3 (21.05.2021)
Четверо представників фан-руху Альянсу пробили виїзд до Млинова. Хлопці встигли не тільки відвідати напружений матч, а ще й прогулятися містом та зробити світлини з місцевими краєвидами.
Фанати Альянсу

Кремінь - Агробізнес 0:1 (21.05.2021)
Невеличка група фанатів прийшла підтримати Кремінь у звітному матчі. З десяток активістів брали не кількістю, а якістю, жваво заряджаючи протягом усього матчу. Відчути смак перемоги в протистоянні проти команди з Волочиська господарям не судилося.
Фанати Кременя

Миколаїв - ВПК-Агро 1:0 (21.05.2021)
Не дуже багато народу в порівнянні з минулими матчами прийшли пошизіти за Миколаїв в цьому матчі. Чимось особливим сектор господарів в цьому турі не відзначився.
Сектор Миколаєва

Оболонь - Волинь 2:1 (21.05.2021)
Столична команда в матчі проти лучан не лишилася без підтримки. І хоча народу зібралося зовсім мало, якщо порівнювати з попередніми домашками, лише п’ятеро фанатів, цієї підтримки було достатньо для того, щоб надихнути свою команду на перемогу.
Фанати Оболоні

Нива Т - Полісся 2:0 (21.05.2021)
Десь три десятки тернопільської ультри під гуркіт барабану заряджали команду на переможний лад. Господарі сповна відчули підтримку свого дванадцятого гравця і здобули впевнену перемогу.

Четверо виїзних відкатали на гру до Тернополя. Щоправда, особливих радощів від гри команди та підсумкового результату житомиряни зовсім не отримали. Полісся знову поступилося.
Ультрас Ниви
Житомиряни на виїзді

Чорноморець - Кристал 4:0 (21.05.2021)
Фанати Кристалу викликають велику повагу. Не дивлячись на те, що команда не знає смаку перемог вже давненько та посідає останню сходинку в турнірній таблиці, найвідданіші ультрас завжди з командою та продовжують і далі вірити у неї. Виключенням не стала і гра в Південній Пальмірі, куди на виїзд завітало порядку 40 фанатів. Цього разу диво так і не сталося, і в добірку херсонської команди чергова поразка.
Фанати Кристала


ДРУГА ЛІГА. ТУР 17

Миколаїв-2 - Кривбас 0:4 (19.05.2021)
25 фанатів з Кривого Рогу пробили виїзд до Миколаєва. Не дуже багато народу, як для близького виїзду. Можливо зіграло роль те, що матч майже не мав турнірного значення, але скоріше за все, вплинув фактор того, що гра відбувалася в будній день. Гра з аутсайдером чемпіонату несла за собою атмосферу «відпочинку на бере моря з бокалом пінного». Під гучні заряди та піро від ультрас, Кривбас відвантажив суперникові 4 м’ячі та чекав результату матча у Запоріжжі, завдяки якому вирішувався вихід криворізької команди до Першої ліги.
Сектор Кривбаса


ДРУГА ЛІГА. ТУР 23

Металург З - Металіст 1:2 (22.05.2021)
На матчі проти харків’ян вхід на сектор ультрас Металурга був за документами і під камерами. Велика частина фанатів не пішла на стадіон, так як після Кривого Рогу світитися було не в планах. Частина людей пішла на гостьовий сектор, так як туди пропускали абсолютно вільно.

Доволі солідний склад харківських ультрас відвідав гру у Запоріжжі. Порядку 130 фанатів на гостьовому влаштували чудову атмосферу. Гості вражали злагодженим та потужним звуковим супортом. Окрім цього, фанати Металу підготували невеличкий перф, на банері був зображений супер Маріо, також було піро-шоу. Таким перфом харків’яни відсвяткували підвищення в класі та вихід до Першої ліги.
Фанати Металурга
Харків’яни на виїзді

Нива В - Карпати Галич 1:1 (23.05.2021)
Після тривалої перерви викликаної карантинними заборонами на сектор повернулися і фанати Ниви. Порядку чотирьох десятків вінничан заручившись потужним звуком та прапорами гнали команду до перемоги. Відсвяткувати повернення на трибуни вдалося лише нічиєю.
Ультрас Ниви


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Зірка - Кривбас-2 1:4 (22.05.2021)
Яскраво провели останню в цьому році домашку фанати Зірки. Забезпечили команді потужну підтримку. Сектор господарів виглядав яскраво завдяки великій кількості прапорів та піро у клубних кольорах. Потішити своїх фанатів Зірці знову не вдалося, як наслідок, чергова поразка.
Сектор Зірки